søndag den 21. februar 2010

Status fra en arbejdsweekend

I skrivende stund har vi ikke noget køkken - alt er revet ned - jep du læste rigtigt. Vi havde jo egentlig afsat weekenden til at spartle, slibe og tapesere og det meste er nu også spartlet ,men vi blev ved med ikke rigtig at kunne komme videre med projektet fordi det gamle køkken stadig var der. Nå ja men så var der kun en vej frem - ned med lortet :-)

Opvaskemaskine, køleskab og ovn står stadig i det gamle køkken.Gryder, potter og pander står i garagen. Porcelæn, bestik og kaffemakine står i vores gang på 1. sal. Hmmmm bliver spændende når jeg skal smøre madpakker i mogen måske jeg lige skulle gøre lidt klar til det :-)

 
  
  

I går aftes da jeg stod og lavede mad, endte en vild leg mellem Emil og Sara med, at Emil hakkede kinden ned i en plastik folde-ud-kasse. Der var nærmest blodbad og Emil skreg, skreg og skreg. Nå men vi fik renset såret, fik et plaster på, fik spist. Men Emil havde stadig meget ondt og var meget lille - han sad hele tiden med sin isbjørn Theo. Kim ringede til vagtlægen for at beskrive såret, og inden vi så os om, sad Emil og jeg på skadestuen. Han er blevet limet pga. såret var temmelig dybt, så det var vist godt vi tog derud.....men altså fra at en situation egentlig er under kontrol, sker der sådan noget og lørdag aften bruges på skadestuen...:-( 

Nå men indimellem skadestue, køkkenprojekt og 3 børn har jeg været en lille bitte smule kreativ. Jeg har syet en hovedløs dukke :-) Hovedet kunne jeg slet ikke overskue at gå igang med, for lad det bare være sagt, det er sindsyg svært at sy en bare nogenlunde pæn Waldorfdukke. Både arme og ben er alt for tykke synes jeg......jeg ved ikke helt om jeg laver det om, nu skal hovedet lige på for at se dimentionerne og helheden er passende. Dukken er 60 cm og idéen er, at Sara skal have den sammen med det bedste af hendes eget babytøj, det synes jeg jo var lidt genialt og en sjov tanke, derfor ser den så stor...
 
Beklager de barbariske billeder af en hovedløs dukke :-) Jeg håber, at hovedet ikke vil volde så store problemer som arme og ben...

10 kommentarer:

 1. Uha, den står da vist på take away i nogle dage hos jer??
  Godt at arbejdet skrider fremad, så I snart kan rykke ind i det nye køkken.

  Jeg skal jo på dukkekursus hos Tusindfryd første wee i marts og glæder mig meget. Har du syet dukker før? Den ser (på trods af manglende hoved) rigtig fin ud :)

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Av for søren da! Kan godt forstå at Emil havde brug at putte med sin isbjørn ovenpå sådan en omgang :-(

  Puha, jeg bliver helt forpustet bare at læse om jeres weekend. Men det bliver dejligt med et nyt køkken.

  SvarSlet
 3. Hej Mette - Jeg har planlagt maden til næste uge...jeg er altid fyr og flamme her i begyndelsen af projektet, og mener sagtens vi kan lave mad på feltfod....men jeg tror du har ret der vil sikkert snige sig lidt take away ind også...vi skal jo også være realistiske ikke? :-)
  Ja hvor er du heldig du skal på dukkekursus, det gad jeg også rigtig godt. Det er mit allerførste forsøg, så jeg klamre mig til bogen :-)

  Hej Vevika - Ja Emil var bare så lille og stille...så vi sov arm i arm her i nat, det var nu dejligt både for mor og søn :-)
  Ja kan godt forstå du bliver forpustet, det er jeg altså også :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hold da op Mette, sikke et køkkenprojekt I har gang i... Men er sikker på det nok skal blive helt fantastisk :) Og sikke noget med ham Emil, lige et lille trist input i en ellers så travl weekend, som I så os måtte tilbringe på skadestuen :( Håber han er i bedring...
  For lige at nævne din hovedløse dukke, så synes jeg altså at den ser super fin ud.. Tror bare det hoved mangler - men man er jo sin egen bedste kritiker, men så gal er den altså ikke :) Dejligt du vil være med i min give away :)

  SvarSlet
 5. Pyh ha, hvor er det vildt fedt det køkkenprojekt. Glæder mig til at se, hvad det bliver til. Og hvor kan I altså nå og overkomme meget med 3 børn. Stort kompliment, Mette! Og super fin dukke:)
  Kh Signe

  SvarSlet
 6. Hej Mette,

  I får da oplevet lidt, hva´? ;-)

  God bedring med knægten!

  Mvh. June

  SvarSlet
 7. Hei
  Ser det går framover med kjøkkenprosjektet deres! Og FOR en nydelig waldorfdukke du er i ferd med å lage. Jeg kjøpte bok om hvordan man skulle sy sånne dukker da datteren min var liten men det endte med at jeg kjøpte en siden jeg ikke kynne sy et sting på den tiden. Det aller morsomste hadde selvfølgelig vært å hatt en hjemmelaget. Heldige deg som fant så mange fine stoffer :))Hilsen Kardemomme :))

  SvarSlet
 8. Hej Igen,

  Vil du bytte med et stykke af stof nr 10 og stof nr 32?

  MV Hristina

  SvarSlet
 9. Hej Jeanette - Uha ja det er et kømpe projekt men det skal jo være skidt før det bliver godt ikke :-) Emil er i bedring (han var dog hjemme fra børnehave idag, for indimellem har han ondt og er lille). Ja jeg glæder mig også til at se den dukke med hoved, skal bare lige have lidt mere tid inden jeg går i krig med det :-)

  Hej Signe - uha hvor et dejligt kompliment, jeg synes eller ikke jeg når alt det jeg gerne ville - men mine ambitioner er nok også ret så urealistiske...:-)

  Hej June - jo vi står ikke i stampe herhjemme :-) Vi knokler på nu og når så foråret engang kommer skal vi NYDE og slappe af i haven :-)

  Hej Kardemomme - Ja køkkenprojektet begynder at tage form (nu er der ingen vej tilbage)...Jeg har det på samme måde med den dukke, vil gerne have den er fin og flot, men jeg ved Sara vil elske den netop fordi jeg har syet den....så den har jo allerede en værdi :-)

  Hej Kristina - Ja det lyder fint med bytte. Jeg skriver lige en mail til dig :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.