lørdag den 6. februar 2010

Tidlig Fastelavn

Jamen så blev det Fastelavn her i huset - tidligt pga. Emil´s børnehave, der har et meget stramt program, og simpelthen blev nødt til at rykke Fastelavn :-) Alene i næste uge skal Emil deltage i følgende:
 • Mandag - Børnemøde (de har alle fået en bamse og snakker om mobning - temaet hedder " Fri for mobberi")
 • Tirsdag - Skolegruppe (de store børn forberedes til at skulle begynde i skolen, og har haft forskellige temaer i øjeblikket er der natur)
 • Onsdag - Turdag (udstillinger, bibliotek, store kælkebakker, større legepladser mm.)
 • Torsdag - Idrætsdag i en af de store haller her i Kolding
 • Fredag - Musikskole + alle de børn der begynder i skole her til sommer, skal overnatte i børnehaven, de skal lave mad, danse, læse bøger, lege og hygge sig i deres medbragte soveposer.
Ja så Emil går en travl uge i møde. Jeg synes dog børnehaven er rigtig god til at holde en balance mellem aktiviteter og leg uden noget planlagt. Så selvom det på papiret ser vildt ud, er der også mange timer om ugen der ikke er planlagt.

I sommers havde de vandkamp næste hver dag på de rigtig varme dage, og nu her mens vi har haft sne skal alle børn medbringe kælk, som bruges flittigt på børnehavens egen kælkebakke. Kan I forstå hvorfor vi har søgt om at Sara kan begynde i den børnehave der by the way hedder - Fristedet :-)

Sådan så Emil ud som en Lego Power Miners. På dragten er der påsyet puder som er muskler, og på ryggen har jeg limet et lamineret print af monsteret. Det grå stof er en af mine aflagte bluser,  jeg har flænset og det røde stof var fra lageret. De grå handsker er fra genbrug og krystallen her Kim snekkereret og malet :-) Kæmpe arbejde og ligeså kæmpe succes!
Sara var også i genbrugstøj nemlig den prinsessekjole vi købte færdigsyet til hende sidste år. Vil piger være andet end prinsesser? Jeg tror ikke jeg så andet i børnehaven, da jeg afleverede monsteret i går.
 
Vi hyggede os med en lidt anderledes fastelavnsboller. Speltboller med lidt creme og marcipan indeni samt flormelis på toppen.

6 kommentarer:

 1. Sikke flot Emil blev. Den er rigtig godt lavet.

  SvarSlet
 2. Det blev da super godt! Var det ikke alle timerne værd, han ser da rigtigt glad ud for det?!

  Fortsat god weekend. De fastelavnsboller der, ser meget lækre ud :)

  SvarSlet
 3. Hvor blev den dragt dog fin! Den kan du kun være stolt af :)

  SvarSlet
 4. Hej Helvigs strikkehjørne - mange tak...kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har "leget" med papmache :-)

  Hej Julia - Han var meget stolt og da han kom over i børnehaven kunne de voksne slet ikke genkende ham, pigerne blev bange for ham og drengene ville prøve handsker og flokkes nærmest om ham....så han har været SÅ glad og så er det jo det hele værd for moaaar :-) Fastelavnsbollerne var rigtig lækre...lidt "tungere" end normalt pga. de er grove men så spiser vi jo heller ikke så mange på en gang :-) Rigtig god weekend til dig også....er det denne weekend I flytter?

  Hej Esther - Mange tak, hvornår skal din dragt vises frem?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. HVor blev han bare super sej. Jeg vil så gerne have netop hans dragt med i vores idebank for det var dig (og en anden) der fik mig til at tænke at al den fantastiske kreativitet i det danske blogland fortjente at blive fremhævet endnu mere.

  SvarSlet
 6. Hej Marina - Jeg har skrevet til dig i din idébank.....vil meget gerne være med :-) Kh. Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.