onsdag den 24. februar 2010

Mere stof og en lækker præmie

Nå så kunne jeg endelig skrive et indlæg....vi har problemer med nettet - vi hopper af og på konstant ahhhrrr. Jeg har modtaget mere lækkert stof. Dorthe fra Fruens Univers har sendt denne fine pakke:
 
Jeg faldt pladask for dette skønne æble og pærestof. Dorthe havde sendt lidt andre lækkerier med - skønt, dem skal jeg nok få brugt.
Mirjam med bloggen Kram og Krimskrams har sendt to skønne retrostoffer i blå og lilla farver. Uha jeg tror bestemt det bliver et lækkert lappetæppe med alt det smukke stof.
 
Hagesmækken er Ida og mor´s foretrukne i øjeblikket. Den er så smuk og funktionel. Jeg har vundet den hos Mia, der har bloggen made by Mia Hansen . 1000 tak for Mia, den er vi godt nok glade for :-)

Her til sidst et billede af Emil og Sara. Nu hvor vi har revet vores køkken ned, spiser vi i vores soveværelse. Vi er ikke faldet i med Take Away endnu, så det er da meget godt ikke? Vores gamle spisebord står i forvejen oppe i soveværelset ,og er normalt vores klippe og tegnebord. Solen varmede os rigtig igennem igår og jeg tog disse dejlige billeder. Sara har lige sovet middagssøvn og hun er altså noget sur lige efter en lur prøv bare at se her:
 

2 kommentarer:

  1. Hej Mette
    Uhh det ser ud til du skal have gang i saksen - dejligt... Du har vundet en stjernerække i give away hos mig - kan du så sende mig din adresse på frkmunk@gmail.com, så jeg fluks kan komme på posthuset jubiii

    KH Pia

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.