torsdag den 4. februar 2010

Leg i stuen og nyt stof

Emil havde en hyggedag herhjemme i går - jeg gad simpelthen ikke ud i det sne og is i går morges, så vi sov længe (7.15) og hyggede os med nattøj på til langt op på formiddagen. Elsker bare de dage - selvom jeg godt kan mærke, at der er 3 børn at passe og støjniveauet også kan være temmelig højt!

Inden jeg så mig om havde Emil og Sara bygget en hule inde i stuen - selv vores lænestole indgik - altså....nå ja men de hyggede sig og det hele kan jo ryddes op igen :-) Ida moslede rundt med Bodil og legede indimellem skateboard på rullebrættet!!
Posten havde stof fra min Change Away med Krudtuglens Mor - så fint, Christina skrev i kortet, at hun håbede jeg kunne bruge stoffet - om jeg kan. Jeg er næsten sikker på, det skal indgå i et patchworktæppe, som jo er en fornøjelse at sidde og sy :-) Jeg fik også det bomuldstricot, jeg har bestilt til den dukke, Sara skal have i fødselsdagsgave.
By the way - patchworktæppe prøv lige at se dette link med en opskrift på et lidt anderledes tæppe - så flot. Jeg kunne godt forestille mig at bruge nogle af elementerne fra denne opskrift - dog vil jeg springe quilte dele over,  og istedet bruge mellemfoer og bagside.

I min research på nettet i går faldt jeg også over denne blog - det første indlæg er et tip om, hvorledes man kan fylde pladevat eller lignende i eks. en bamse uden at det klumper og bliver grimt - kender I ikke det? Derudover er der en masse lækre opskrifter til de sødeste dyr - så rigtig fin inspirationsside.

2 kommentarer:

  1. Uhm - lyder som hygge hjemme hos jer. Her er vi også hjemme. Naja er syg og jeg har heldigvis fri. Hun sover og storebror og jeg tuller stadig rundt i nattøj :-))
    Tak for links. De skal lige checkes ud. Lækkert stof du har fået ind af døren .-)
    Kh Tina

    SvarSlet
  2. Hej Tina - Ja vi hyggede os nok også netop fordi ingen var syge. Tager af og til en dag med Emil herhjemme mens vi kan (han begynder i skole til sommer). Dejligt med sådan en nattøjsdag. Velbekomme med link. Kh. Mette

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.