fredag den 26. februar 2010

Stjerneranke og kløver sengesæt

Jeg er altså en heldig kartoffel - endnu engang. Jeg har vundet en smuk stjerneranke hos Frk. Munk. Den er 3-dimentionel og i lyseblå og hvid - bare så smuk.
 
Kortet med uglen er altså også bare skøn og har allerede givet mig inspiration til andre projekter....

Vores nærbutik er en SuperBrugsen og jeg skulle lige forbi for at hente det sidste til fredagens festmenu. Vi skal have pitabrød (hjemmebagte) med oksekød, masser af grøntsager og skøn creme fraishe dressing til. Det glæder jeg mig godt nok til. Nå men tilbage til Brugsen - de havde sat sengesæt ned til 50 kr (140x220 cm) og er det ikke bare for skønt?
 
Jeg kan allerede se etage nederdele a la Holly´s til pigerne, lappetæpper, flagranker og og og...skynd dig forbi din lokale SuperBrugsen og tjek det ud. Måske endda jeg skulle overveje at købe nogle flere sæt...

Nå men tilbage til madlavningen og bagefter er der Give Away trækning - her på kanalen - Vi ses!!

5 kommentarer:

 1. Det var en flott stjerneranke. Og sengetøyet var jo superfint, synd det ikke er Superbrugsen her i Norge:)
  Cecilie

  SvarSlet
 2. Tak for tip om sengetøj, Mette. Dejligt at høre om dine visioner for stoffet :-) Glæder mig til din trækning, krydser alt for at jeg er den heldige !! -Og sikke heldig du selv har været med den smukke stjerneranke.
  Rigtig god aften til jer alle!
  Mette

  SvarSlet
 3. Tak for tippet om sengetøjet, der kom i rette tid til at jeg kunne bestille det til levering, da kæresten stod i Brugsen mens jeg læste om det ;-)

  SvarSlet
 4. Hej med jer - beklager har da slet ikke set disse kommentarer der er nok gået ferie i den :-)

  Hvor fint I kunne bruge tip om sengetøjet, det er bare så fint og jeg kan næsten ikke vente til jeg skal sakse i det og sy etage nederdele til mine piger.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.