torsdag den 4. marts 2010

Vinterferie i Nordjylland

Hold da op, hvor vi nyder vores vinterferie, måske bortset fra ankomsten. Vi har taget traileren med herop, fordi vi på hjemvejen lige skal runde Ikea og købe lidt forskelligt til køkkenet - rigtig smart og ikke mindst tidsbesparende! Nå men den trailer blev godt nok bandet langt væk, da vi kom i nærheden af sommerhuset og vi gang på gang sad fast i kæmpe snedriver....kan I se det for jer ? Kim ud og tage trailer af og jeg forsøgte desperat at få sneen væk (vi havde selvfølgelig ikke taget skovl med) - ENDELIG ankom vi til det skønneste lille hjem og brændeovnen har stort set været tændt siden - ej det passer ikke - i går var den næsten ikke i brug, da vi nærmest alle mand sad i ingenting og storsvedte aftenen før, så der havde vi nærmest fået varmechok :-)

Børnene og jeg lever det stille liv - det virkelig stille liv = vi sover middagssøvn :-), bager lidt, leger lidt, går en lille tur, spiller spil, snakker og bare hygger os.
Den anden dag gav jeg Emil og Sara en æske Amo boller og hver sin skål og så gik de ellers i sving. Jeg hjalp dem kun med at måle vand af og hente bageplader, resten stod de for - herligt med lidt velsmagende børnearbejde.
Jeg har slæbt symaskinen med, så lidt kreativt kan jeg faktisk også præsentere. Sara´s lappetæppe  er næsten færdigt. Hun skal have det i fødselsdagsgave. Hun har en kæmpe seng med rutchebane og alt muligt lir, så tæppet skulle være 70x200 cm. Det er derfor i lapper på 20x20 cm for at jeg kunne nå at blive færdig. Jeg har riet forstykke og bagstykke med pladevat indimellem og vil denne gang sy skråbånd på i kanten. Men her stopper festen også, for jeg har ikke slæbt skråbånd med, da jeg ikke troede jeg ville nå så langt med projektet.
Måske jeg kan råde bod på det skråbånd der, for om lidt tager vi ind til Aalborg for at shoppe lidt og spise aftensmad, det kan da kun blive godt. 

Fortsat god torsdag :-)

16 kommentarer:

 1. Hvor er det altså et flot tæppe, og hvor lyder det til i bare råhygger:-)

  SvarSlet
 2. Hej Gry - Mange tak du kan tro vi hygger os - lige nu sover alle børn og jeg blogger og lader op til den hyggelige aften vi har foran os :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Det lyder da som den ret perfekte vinterferie ;-) skønt for Jer, at det kunne lykkes på denne måde...

  SvarSlet
 4. Hvor lyder det bare som et dejligt afbræk fra hverdagen.
  Det med sne og trailer er heldigvis en historie, I kan leve højt på længe... også selvom det var træls, da det stod på.
  Flot, flot tæppe! Jeg har lige bestilt patchworkgrej hos stof og stil og skal i gang med vores store sengetæppe til en 180/200 seng!
  Nyd turen til Ålborg :)
  Klem

  SvarSlet
 5. Åh, det lyder bare så hyggelig!
  Nyd tiden sammen, de små øjeblik (som at mangle en skovl når man gerne skulla ha en!!)

  Sengetæppet bliver bare så lækkert!

  SvarSlet
 6. Hej Kirsten - Uhh hvor vi også bare nyder det stille liv. Tror det er vigtig, så ferier ikke bliver så stressede og man skal nå at se så og så meget. Vi bør komme veludhvilede hjem :-)

  Hej Mette - Hvor spændende med et sengetæppe - hvor store lapper skal det være? Jeg synes næsten det der har taget længst tid er at klippe lapperne og ri bagside, forside og pladevat sammen(har nok også være meget grundig) :-) Glæder mig til at følge projektet.

  Hej Siri - Ja vi følte os godt nok som dum dummere, da vi stod der midt i en skov med mega meget sne, ingen skovl og en trailer og bil der sad meget godt fast :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt patchworktæppe og sikke nogle skønne unger:)

  SvarSlet
 8. Det lyder som I nyder livet... Smukt tæppe. Glæder mig til at se det færdigt.

  SvarSlet
 9. Neeeej hvor blir det lappe tæppe bare skønt....hold op hvor er det bare en fed sammensætning - godt gået! Og jeg syns faktisk at det skal være store lapper når tæppet er så stort, ellers kan det godt se "presset" ud, syns jeg..så jeg syns da størrelsen er lige i skabet:-) Dejligt at I nyder ferien, er kun lidt (læs:MEGET!!) misundelig :-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 10. Hej Mette!
  Det lyder som en dejlig ferie. Alle skulle undes sådan et pusterum fyldt med nærvær engang imellem :-)
  De ser skønne ud dine unger, og har sikkert ikke været til at skyde igennem efter bollebagning.
  Super med middagslur så mor kan blogge og vise os det FANTASTISKE tæppe. Mette, du er godt nok sej til at sætte farver sammen, Det ser superflot ud.
  Nyd en dejlig aften i Aalborg.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Smukt tæppe - og hvor lyder det bare skønt med sådan en ferie - det vil jeg også :)

  Må jeg lige stille et teknisk spørgsmål om de der lappe-tæpper, I alle sammen laver? Quilter I dem? Eller bliver de bare syet sammen i kanten med vat imellem? Sådan et er jeg nemlig også ved at klippe ud til :)

  Jeg spurgte for et stykke tid siden til det der blå stof med biler, som du har i din blogshop - men jeg gætter på du ikke har mere af det?

  Rikke

  SvarSlet
 12. Tak Mette. Jeg modtager gerne en dosis held. Nu bor jeg jo heroppe nordpå, så der skulle være en chance for, at det når frem til mig.

  Dejligt tæppe - og fortsat god ferie ;o)

  SvarSlet
 13. Hej Rikke - Mange tak

  Hej Malene - Ja de store lapper passer perfekt og det er meget nemmere at sy :-) Kan forstå du er misundelig :-)

  Hej Mette - Ja vi hygger os virkelig meget og havde en rigtig hyggelig aften i Aalborg, der er meget at kigge på:-) Tak for kompliment om tæppe.

  Hej Rikke - Jeg har skrevet på din blog kan være du ikke har set? Jeg har stadig lidt af biler stoffet, skriv til mig på mettew@sol.dk så kan vi lige finde ud af noget :-) Jeg quilter ikke men har riet det hele godt sammen og skal nu sy det i kanten (vil sætte kantbånd på).

  Hej Lone - Jeg holder øje med din blog om heldet forfølger dig :-) God weekend

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. Så hyggelig det ser ut med sånne gode dager. Ønsker deg en flott dag i dag også. Masse hilsen Turid

  SvarSlet
 15. Det lyder som en rigtig dejlig ferie, I har jer der :)

  Hav en fortsat god en af slagsen :)

  SvarSlet
 16. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.