søndag den 7. marts 2010

Hjemme igen

Så er vi ved at finde os selv igen efter en helt igennem fantastisk vinterferie. Vaskemaskinen snurrer - har ikke tal på antal vaske længere, og arbejdstøjet er fundet frem igen. 

På vej hjem fra sommerhuset kørte vi forbi Ikea Århus og fik stort set købt alle elementer til vores køkken. Vi troede, vi skulle hente det ved vareudlevering men næ nej, det var ta´selv varer - så det var lidt af et syn, da Kim slæbte et helt køkken og jeg 3 vilde basser plus det løse i hver vores vogn op af bakken til P2 parkeringspladsen. Et ægtepar fik medlidenhed med os, og gav os et skub med på vejen - puha siger jeg bare der kom pulsen godt i vejret :-)

Mine forældre har været forbi i dag - min far har ordnet alt muligt med kraftstik og diverse el-arbejde, da vi jo skal flytte rundt på stort set alt inventar i køkkenet. Væggene er også blevet malet, vindueskarme pillet ned og gulvet spartlet ud hvor der tidligere har stået elementer - kort sagt vi er ved at være klar til at bygge op.

Det er altid så spændende at se, om der er noget interessant post efter en ferie - denne gang blev jeg godt nok ikke skuffet. Den flotteste Give Away præmie ventede fra byogmy, der sammen med bloggen Albert og Vill havde 3 lotus skåle fra Rice som hovedpræmie - jeg blev den heldige kartoffel og nøøøøj hvor er de skønne og vil da blive helt fantastiske i vores nye køkken

 

Derudover har jeg som sædvanlig gang i en masse Change Aways 

Øverste billede fra Kristina med bloggen Mikkelsbær
Til venstre fra Anne med bloggen Annchen
Til højre fra Julia med bloggen The Vintage Hausfrau

Jeg kan allerede afsløre, at stoffet fra Julia og Anne skal være lapper til Emils tæppe. Piptapetet skal Sara have på en plade, som et stort billede til hendes værelse og stoffet fra Kristina skal indgå i tøj til pigerne. Projekterne kribler i fingrene......men først køkken, da der jo ligesom er en fødselsdag på lørdag vi skal fejre.

13 kommentarer:

 1. Dejligt at høre i er kommet godt hjem :) Det kunne være hyggeligt hvis du gav lyd fra dig næste gang du kommer forbi Århus/Ikea, det kunne da være hyggeligt at mødes... Kan dog høre at i havde noget af en Ikea-tur... :) Og så slæbte i det hele hen til p2, jøses, kan godt forstå pulsen kom op :) Og forresten hvor var du heldig at vinde skålene fra by&my, er slet ikke misundelig :)
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 2. Hej Jeanette - Jeg kører gerne en tur til Århus en anden gang....denne tur var ren og skær fordi vi jo alligevel kørte forbi, og så var det smart at hente køkken samtidig men parkerer nok ikke på p2 en anden gang haha :-) Ja jeg er vild med skålene og farverne uhhh så lækre og ja jeg er bare en heldig kartoffel igen igen igen :-) Knus

  SvarSlet
 3. Hej Mette..
  Hvor lyder det som I har haft en skøn ferie - og lækre billeder af hygge..:) Det kunne vi godt bruge...
  Fint at stoffet er nået frem - glæder mig til at se Emils tæppe, når det er færdigt..
  Her har den stået på fødselsdage og omgangssyge i en uskøn forening siden torsdag..:oS Så vi glæder os til en ny uge...;)
  Lyder så spændende med jeres køkken...!
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. Hej Anne - 1000 tak for det fine stof - Emil´s lappetæppe er øverst på listen efter Sara´s fødselsdag hvor jeg lige skal have en dukke, dukketæppe, hendes eget lappetæppe og Ida´s hæklede tæppe (skal jo være flot på Ida´s værelse også) klar. Puha arbejder absolut bedst under pres MEN hader mig selv, at jeg har så store ambitioner hver gang til fødselsdage og jul om hvad jeg kan nå kreativt!! Nå men nu må I altså snart til at blive raske, det er da skrækkeligt for jer! Rigtig god bedring. Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Åhhh mums med skønne stoffer og tapeter!
  Pøj pøj med projekterne! Håber du viser frem her på bloggen (:

  KH Camilla

  SvarSlet
 6. Jeg kender godt det med at hente køkkenelementer i IKEA. Jeg skulle hente til mit kreative værksted - havde parkeret ved vareudlevering, for så skulle jeg ikke gå så langt. Men jeg blev klogere... Jeg måtte ene mand slæbe fra butikken i silende regn iført min pelsvest og over til vareudlevering. Her skulle jeg kun have lågerne - som var de lette ting. Jeg lignede en druknet mus, da jeg endelig havde fået pakket bilen. Jeg havde heldigvis min jakke i bilen - så jeg endte med at smide den våde pelsvest og skjorte og tage den tørre jakke på! Og så satsede jeg blot på at jeg ikke blev stoppet!!!

  SvarSlet
 7. Velkommen hjem.... og god arbejdslyst med køkkenet. Det lyder spændende - og hårdt :)

  SvarSlet
 8. Hej Mette:O) Nå har os lige svaret dig inde på min blog, men så får du os lige et svar her :) Ja kom endelig forbi Århus - vi kunne da godt lige ordne Ikea eller en krea-dag :) Og hvor ville jeg gerne ha set familien westmose komme slæbende med et køkken på de vogne... Om ikke andet så kunne man da gi en hånd med ;)
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 9. Hej Camilla - Jeg skal nok vise frem på bloggen - det vil jeg glæde mig til for lige nu er det ikke værd at vise :-)

  Hej Karina - Sjov historie og ja tænk engang hvis du var blevet stoppet. Den tanke havde jeg selv da vi skulle til fastelavnsfest engang. Kim var Tyroler, jeg var punker og på bagsædet havde vi en pirat og en Zorro - haha

  Hej Esther - Mange tak....ja det er lidt hårdt nu. I går aftes blev det gamle gulv revet op og det nye gulv er købt i dag og ligger og får stuetemperatur inden det skal på...måske allerede i morgen :-)

  Hej Jeanette - Ja det var lidt af et syn med alt vores pick pack op af bakken. Ja det lyder hyggeligt med en kreadag i Århus, det kunne jeg godt bruge. Knus

  SvarSlet
 10. Hej Mette

  Det var godt, du kom en tur til nordjylland, så du kunne "smitte" mig lidt med dit held ;o) Det har allerede virket. Jeg har deltaget i en konkurrence her for nylig og tænk engang - jeg har vundet! Er det ikke vildt? Jeg har vundet sådan en velvære dag med 6 timer med forkælelse af forskellig slags - ansigtsbehandling, massage, manicure, ny frisure, make up m.m. Jeg skal snart begynde på arbejde efter min barsel, så det kunne ikke passe meget bedre - jeg trænger VIRKELIG til at få ordnet hår og mon ikke de kan finde på noget spændende? Det er på torsdag - jeg glæder mig helt vildt. God arbejdslyst med køkkenet ;o) Kh. Lone

  SvarSlet
 11. Man glæder sig allerede til at se det færdige køkken, som du forhåbentlig viser frem her.. ;o)
  Annemette

  SvarSlet
 12. Hej Lone - Nej hvor VILDT og stort tillykke. Det er da virkelig en præmie der er guld værd, og perfekt nu når din barsel slutter, at du kan forkæle dig selv på denne måde. Uhh kunne selv trænge til en ordentlig make-over måske jeg ikke skulle have sendt så meget held....ej det er bare pjat rigtig god fornøjelse på torsdag :-)

  Hej Annemette - Ja jeg skal nok vise......vi får jo gæster på lørdag, så der er ligesom deadline med mindre folk skal sidde og holde fødselsdag på en byggeplads :-)

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.