tirsdag den 9. marts 2010

Velkommen til...

Sara´s Waldorfdukke. Jeg har kæmpet i middagspauserne, aftenerne og pauserne i projekt køkken og nu er hun her, klar til at give Sara en masse gode legetimer. Egentlig er hun blevet rigtig fin MEN hårets farve ville jeg have ønsket lidt mere som Sara´s. Det må blive næste gang for selvfølgelig er dette ikke den sidste dukke fra min hånd. Jeg har lært utrolig meget af processen, der er 100 små ændringer til næste gang, men over all tror jeg Sara vil knus elske denne dukke trods et par skønhedsfejl. Den er 60 cm og passer dermed rigtigt babytøj. Sara skal derfor sammen med dukken have en del af hendes bedste babytøj, og det vækker jo dejlige minder at se alt det tøj igen.
 
Hvad dukken skal hedden jamen det skal hendes mor bestemme. Vi gav engang Sara en lille abe og hun navngav den Abulla lige på stedet og dukken fra Oldemor hun fik til jul gav hun navnet Maggie, så jeg er spændt på hvad hun finder på denne gang :-)
Hov kan da lige se på billederne, at jeg har glemt at give kinderne lidt kulør....nå men det kan I godt forestille jer ikke? :-) Jeg mangler også at samle den gamle dukkeseng og sy et lille lappetæppe i samme stil som det Sara skal have som også lige mangler det sidste. Der kommer derfor flere billeder af dukken og Sara når overraskelsen afsløres.

29 kommentarer:

 1. Kære Mette

  Hun er blevet utrolig fin! Flot arbejde. Glæder mig meget til at se resten til dukken og helt sikker på en stolt dukkemor er nær

  KH

  SvarSlet
 2. Den er du da sluppet rigtig godt fra! Super god idé med en dukke, der kan passe hendes babytøj, det giver hende også et andet forhold til det tøj, og sikkert også til dukken, når hun ved det er noget tøj hun selv har haft på.

  Glæder mig til at høre om modtagelsen og hvad dukkebarnet skal hedde :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den dog blevet skøn! Sara bliver den stolteste lille dukke-mor ;)

  SvarSlet
 4. Hej Wenche - Uha dejligt med kompliment fra mit store forbillede :-) Gør mig rigtig glad

  Hej Mie - Ja Sara er i den alder hvor hun tager tøj af og på dukkerne konstant (gerne lag på lag) og jeg kunne godt regne ud at der skulle en del tøj til...derfor blev det en dukke, der passer rigtigt tøj. Glæder mig også rigtig meget til at se hende, når hun får sin nye dukke :-)

  Hej Julia - Ja Sara skal nok komme til at passe og pleje den dukke, hun er meget moderlig det er så sødt.

  SvarSlet
 5. Dejligt dukkebarn! Den kan da kun bringe lykke,
  Og tænk at kunne klæde sit barn i det tøj, der har været hendes eget!

  SvarSlet
 6. nøøøj hvor er den sød. Drømmer om en dag at kunne give min datter sådan en. Synes bare de er dyre, når man skal betale en anden for at bruge så mange timer på det. Var det svært, har du været på kursus i dukkesyning - eller har du bare prøvet dig frem?
  Er sikker på den bliver populær.
  KH Mia

  SvarSlet
 7. Hej Mette!

  Hvor er den flot! Og sikken dejlig idé med at den kan bruge Saras babytøj. Glæder mig til at høre navnet på dit lille "barnebarn"

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Wauw dukkebarnet er bare blevet så flot.. Den bliver Sara glad for.. jeg har også planer om at skulle lave en til Freja, for vi har også en masse babytøj fra min babytid..

  SvarSlet
 9. Hej Syogstrikbodillen - Mange tak ja jeg kan godt lide tanken om, at Sara skal lege med sit eget babytøj :-)

  Hej Mia - Nej jeg har ikke været på dukkekursus men kunne rigtig godt tænke mig at komme på et en dag. Jeg er overrasket over hvor mange timer der ligger i at sy sådan en dukke, derudover er materialerne heller ikke helt billige. Når det så er sagt, kan jeg rigtig godt lide tanken om, at jeg selv har syet den til min datter og teknisk er den slet ikke svær at sy. Det sværeste har været at stoppe ulden pænt. Jeg har været på biblioteket og lånt en masse bøger om at sy dukker selv og så slavisk fulgt opskriften i en af dem. God fornøjelse.

  Hej Mette - Ja tænk engang jeg er blevet mormor....glæder mig også til navnet og se Sara lege og nusse om hendes lille pige.

  Hej June - Mange tak, det gør mig glad!

  Hej Maria - Åh hvor fedt med en dukke med dit eget babytøj...ja det må blive et klart hit for dig og Freja :-)

  SvarSlet
 10. Hej Mette!

  Hvor er hun blevet fin og sød - du kan godt være stolt af dig selv!!


  Kh Kristin

  SvarSlet
 11. Så søt dukke til en slik søt jente!
  Lykkelige må de bli sammen.
  Siri

  SvarSlet
 12. Hvor er den bare fin Mette!!:) Sikke et flot første gangs resultat.. Den skal hun nok blive glad for.. Glæder mig til at høre mere - er vild med idéen om at dukken får hendes eget babytøj på..;)
  Nyd aftenen..
  Kh Anne

  SvarSlet
 13. Den er blevet rigtig fin, Mette. Masser af PROPS til dig ;o) Jeg kunne også godt finde på at springe på sådan et Waldorfdukke-kursus på et tidspunkt. De er bare så fine. Og TAK mht. på torsdag. Jeg GLÆDER mig rigtig meget ;o) Ha' en god aften. Kh. Lone

  SvarSlet
 14. Dukken er så yndig og søt, det blir vel en ung dame glad for og i.

  Hilsen petunika Silje og Vibecke

  SvarSlet
 15. Hvor er hun bare skøn og dejlig! Jeg er imponeret over, at du "bare" har sat dig og lavet den ud fra en bog!
  Og hvor er trøjen, den har på også skøn :)
  Klem fra
  mette

  SvarSlet
 16. Hej Kristin - Ja lidt stolt er jeg da...:-)

  Hej Siri - Tror du har ret...de skal nok blive lykkelige sammen.

  Hej Anne - Tak ja ret god debut meeen jeg har godt nok også brugt lang tid :-)

  Hej Silje og Vibecke - Tak for dejlig hilsen om den nye dukke.

  Hej Mette - Engang lånte jeg en bog om at svømme crawl og lærte mig det selv (var godt nok mange gange i svømmehallen)....så er nok bare typen der springer ud i nogle mærkelige nye ting ved "learning by doing" metoden. Mange tak for dit kompliment, det gør mig glad :-)

  SvarSlet
 17. Hov glemte dig Lone....har du forresten set du har vundet endnu en Give Away....så det var vist lidt af en portion held jeg fik sendt til dig hva´:-) Mange tak for dit kompliment til min dukke, det kan være vi ses engang til dukkekursus. Kh. Mette

  SvarSlet
 18. Hvor er hun sød og fin. Den skal din datter nok blive rigtig glad for:-)

  SvarSlet
 19. Super fin, Mette. Kan rigtig godt lide hendes pandehår. Det tager virkelig lang tid at sy sådan en dukke, men det er det hele værd ikk´:)

  SvarSlet
 20. Kære Mette, Hvor er den blevet fin! Er meget imponeret over at du "bare" lige laver en dukke. Synes du er sej, også fordi du når så meget andet krea!
  Og tusind tak for det fine blad - det kom med posten i går. Er ikke helt sikker endnu, men tror det skal være en knage...nu må vi se:-) Min Ida synes den var rigtig fin:-)
  God dag!
  KH Mette

  SvarSlet
 21. Wauww - den er godt nok flot!! Sådan et sødt dukkebarn kunne jeg enormt godt tænke mig at prøve at lave. Vil du afsløre hvad det er for en bog du har brugt ? kh Dorthe :-)

  SvarSlet
 22. Hej Marie-Louise - 1000 tak ja jeg ved Sara vil blive lykkelig for hende

  Hej Mette - Godt bladet kom sikkert frem og mange tak for dine komplimenter :-)

  Hej Dorthe - Jeg har skrevet om bogen flere gange herinde, så det er ingen hemmelighed forfatteren hedder Anne Meyer, hun har skrevet flere bøger om at sy dukker - rigtig god fornøjelse (sæt god tid af til projektet):-)

  SvarSlet
 23. Altså bliver da ved med at springe en over....beklager Jeanette. Ja du kender jo processen efter weekendens dukkekursus. Jeg synes bestemt det er det hele værd, og vil da helt sikkert give en dukke til Ida også når hun fylder 2 år til sommer :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 24. Superflot dukke. Imponeret.

  SvarSlet
 25. Nej, hvor er den flot! Og hvor er det berigende at læse om de tanker du har gjort dig, mht. at bruge din datters tøj til den.
  Dukken må helt bestemt blive elsket fra allerførste blik....og jeg er spændt på at vide hvad dukkebarnet kommer til at hedde. Din datter lyder til at være yderst kompetent ifht. navne... :)))

  SvarSlet
 26. Hvor er hun da bare blevet super fin! Hende kan du være stolt af... Det er altså også bare noget særligt, når ens mor har syet den...

  SvarSlet
 27. Hej lilla a - Mange tak

  Hej Ulla - Ja jeg synes det vækker så mange minder, at se alt det babytøj igen....suk! Sara har valgt hun skal hedde Maja....hun har også fået en lille dukke til dukken, den skal hedde Missa! :-)

  Hej Lisbeth - Mange tak, ja og den var helt særlig at give.....der ligger jo meget kærlighed og timer i den :-)

  SvarSlet
 28. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.