søndag den 19. december 2010

Pigernes junosenge

Den anden aften kørte vi en lang tur op gennem Jylland. Vi havde en aftale med den møbelsnedker, der har snedkereret pigernes nye Junosenge. Det er virkelig kram det her, der er kræset for detaljerne og sikke et håndværk. Nøj hvor er jeg glad for, vi besluttede os for at købe de senge!!

Sengene står nu i vores garage og skal males.....de bliver ikke færdige før jul men så er der lidt "underholdning" til juleferien.

11 kommentarer:

 1. De bliver rigtig flotte...kan man virklig få sådan nogle endnu.

  SvarSlet
 2. Ja de senge findes skam endnu og bliver købt og solgt i dyre domme brugt også :-) Pigerne har skåvægge på deres værelse, så det bliver så fint med de her små senge :-)

  SvarSlet
 3. Kære Mette

  Godt valg, håndværk er ikke at undervudere! Og med de priser og den stand mange af de gamle har... Glæder mig til at se dem redt op og klar til brug.

  Ønsker dig en glædelig julefest.

  KH

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke tal på alle de gange jeg har googlet og sukker over Juno senge... Er de nyproducerede (ser sådan ud) eller renoverede? Og hvor meget har I givet for dem?

  Det er nogle heldige tøser I har, der sådan får fine prinsesse senge...

  SvarSlet
 5. De er simpelthen så smukke de senge! Jeg glæder mig meget til at se dem færdige malede og på pigernes værelse :-)
  God søndag!

  SvarSlet
 6. Så smukke de er. Spændt på at se dem i brug...

  SvarSlet
 7. De er bare så fine... Er ret misundelig;)
  Lækkert at I har kunnet få en til at lave dem..
  Glæder mig til at se dem færdige..
  KH Anne

  SvarSlet
 8. I kan trovi også glæder os til de er færdigmalet og klar til pigernes værelse....det bliver så fint.

  Maiken - Sengene er helt nye - købt gennem en annonce fra Gul og Gratis. Han har dog netop taget annoncen af pga. rigtig mange ordre. Vi gav 2500 kr pr. stk. (lidt rabat fordi vi købte 2 senge ellers er det 2700 kr). Jeg har stadig hans tlf. nr. hvis det er... :-)

  SvarSlet
 9. Smukt håndværk!

  ...man kan nu også stadig være heldig at finde de gamle Junosenge på nettet til en billig penge.

  Købte vores den første originale Junoseng til vores søn for 8½ år siden til 1000 kr. For 1 år siden købte jeg én mere på dba med tremmer til 1200 kr. (har to små døtre, så vi skulle bruge én mere). Begge har jeg malet selv, så de er står fine, hvide i dag..

  Der er mange som sælger disse senge til overpriser, men hvis man holder øjne og ører åbne over en periode, dukker der altid én op, som er til at betale. (for 9 mdr. siden fandt jeg endnu én til 1000 kr også med tremmesider, som jeg skyndte mig at købe til min lille niece).

  Pøj pøj med projektet!

  Mor til 4

  SvarSlet
 10. Hej Kivi
  Det lyder til du har været super heldig. Jeg har også søgt brugt gennem længere tid, men da vi skulle bruge to senge på samme tid blev dette den perfekte løsning. Men men men vi har jo også Sofia nu så mon ikke jeg også finder på hun også skal have sådan en seng på et tidspunkt :-)

  Du ønskes en glædelig jul.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.