onsdag den 29. december 2010

Juleaften 2010

Mine forældre og søster kom og fejrede juleaften sammen med os. Det var en super hyggeligt med en masse skæg og ballade samt improviserede tryllerier fra julemanden.  Vores sofa har en chaiselong, hvor jeg havde gemt alle julegaverne. Da vi havde spist skulle vi alligevel flytte juletræet ud, så vi kunne danse rundt om det, og derfor havde vi ikke stillet gaverne under træet. Pludselig kiggede julemanden forbi (i år med solbriller og ekstra dyb stemme) og så sad børnene ovenpå deres julegaver!! Godt julemanden kan trylle ligesom Harry Potter og ungerne selv kunne slæbe gaverne under træet :-)
Emil var virkelig helt oppe og ringe i år. På et tidspunkt flåede han sin skjorte med trykknapper helt op og hoppede nærmest resten af aftenen. Gaverne var også et hit som I kan se på billedet :-)

6 kommentarer:

 1. ÅH hvor er det skønt! Elsker børnenes øjne på juleaften!

  Og fin marcipangris - inspireret af Mette B. fra dr1? Hun er fantastisk dygtig!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Dejligt med sådan en juleaften fuld af hygge og glæde.

  SvarSlet
 3. Ha ha ha, elsker billedet af Emil. Det siger bare alt! Skønt I havde en dejlig aften. Godt nytår til dig og dine :)

  SvarSlet
 4. Ha ha.. Fantastisk Mette. Det lyder som en så festlig og hyggelig aften :-)

  SvarSlet
 5. Mia - Ja marcipangrisen er inspireret af Mette Blomsterberg. Vi sad en aften før jul alle mand med hver vores klump marcipan og fulgte "filmen" fra computeren :-) Jeg skal i gang med kransekagen fra hende senere i dag - dog ikke helt så stor..

  Louise - Ja det er ægte julestemning :-)

  Julia - Godt nytår til dig også....glæder mig til vi skal ses igen i det nye år. Ja billedet af Emil er bare så godt og meget sigende om vores aften :-)

  Louise - Du kan tro vi hyggede os - det er dejlige minder at have :-)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.