torsdag den 23. september 2010

Klippe klistre dag

Vi har allerede oplevet indtil flere uheld med farveblyant og tusch på vægge og gulve. Emil og Sara vil tegne konstant, og Ida vil jo selvfølgelig også gerne være med. Hun forstår bare ikke altid, at det kun skal være på papiret. Vores spisebord, køkkenbord, hylder hist og pist har været lager for alle disse tegnesager, og det nytter jo ikke noget, når man som Ida bare skubber en stol hen og henter efter behov....

men ikke længere for....

På hylden ovenpå et af køkkenskabene står nu disse skuffer fyldt med alle tegnesagerne. Ved siden af står en skotøjsæske med papir og malebøger. Jeg håber, at dette system vil eliminere tegne-selvbetjeningen uden dog at dræbe kreativiteten - for ja da ungerne må tegne ligeså tosset de vil - bare under en smule kontrol.

Børnenes samling af Pringels papirbeklædte æsker vokser stille og roligt......i dag kom der 3 æsker mere til samlingen....lækkert projekt må jeg indrømme.

14 kommentarer:

 1. Pringles dåserne er fantastiske! Det giver mig lyst til fluks at tage i kiosken og købe en portion chips, sådan at man kan lege med tapet og dåser i morgen ;0)

  SvarSlet
 2. cool og fint ser det ud. Hvor er robotpapiret fra?

  SvarSlet
 3. Louise - Ja ikke....kunne også sagtens spise lidt flere bare for projektet skyld selvfølgelig :-)

  Onkel Anne - Robotpapiret er fra Trendsales men ellers kig forbi her: http://www.papirogtapet.dk/a4-ark

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé til alt tegnegrejet..:)
  Og jeg er også vild med din Pringles idé.. Jeg er ikke chips-person men kunne nok godt liiiige lokkes til at spise lidt Pringles for at kunne lave så fine dåser..:)
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Jeg skal helt sikkert købe pringels imorgen. Det er jo win win både med chips og en fin dåse.

  SvarSlet
 6. hej Mette

  Dejligt med lyd fra dig.. ikke at det er længe siden..... men du "plejer" :) at have indlæg tidligere på dagen... så jeg tænkte at det måske var lillepigen der ville til verden ....
  Tænk at det så hurtigt er blevet en "vane" at høre fra dig på bloggen .... men kan da godt forstå at du ikke har haft tid... :) med alle de lækre kreationer du har tryllet frem ... :) der skal helt sikkert også stå pringles på indkøbssedlen i morgen :) og måske lidt flere varianter af papir :)

  kh

  Ps. håber ikke det bliver misforstået at du ikke har skrevet tidligere i dag :) - Det var bare fordi jeg tidligere på dagen tænkte på dig....

  SvarSlet
 7. Tror da vil skal have pringels her i weekenden:-)De er rigtig fine Mette!
  Hvor har du købt skuffeæsker (hedder de det?)

  SvarSlet
 8. Der er helt sikkert også chips på menuen til fredagshygge i aften :-)

  SvarSlet
 9. Anne - Ja kender godt det med om man er mest til chips eller slik/kage - jeg er nok mest til det salte, så der er mulighed for at få en stor samling skønne dåser :-)

  Prinsesser og pirater - En ægte win win du har helt ret :-)

  Marianne - Hvor er du sød sådan at tænke på mig, og du kan tro vi også venter spændt meeeen ingen tegn på snarlig fødsel tværtimod jeg har det fantastisk :-)

  Mht. hvornår jeg opdatere er det hvordan det lige passer ind i programmet...så intet er fast. Dog forsøger jeg altid at nå et indlæg om dagen. Men det glæder mig, at du følger med herinde og sender mig nogle tanker om det mon er dagen, hvor vi skal møde vores lille babypige :-)

  Kristin - Skufferne har jeg købt i vores lokale genbrug, det er dem af kraftigt karton man selv har skulle samle....jeg har selv en lille kommodeting, der også skal have lidt lækkert papir ved lejlighed. Gu´ved om de ikke kan købes fra nye også?

  Heidi - Lyder som en rigtig hyggelig fredag aften :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Sikke en fantastisk idé ;) Jeg skal da også lige have kørt lidt chips ned :) Held og lykke med den snarlige fødsel, og stor respekt til dig at du har overskud til så meget kreativt med alle de krudtugler i huset :)

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 11. Super idé med pringles-dåserne. Vasker du dem bare med lidt vand og sæbe først? De er rigtigt fine, kan især godt lide de 3 blå sammen. God weekend til dig og dine :)

  SvarSlet
 12. Maria - Ej jeg bliver simpelthen nødt til at hygge med chips i aften efter alle jeres kommentarer :-) Tak for dit held og lykke til fødslen.

  Julia - Ja jeg vasker dem grundigt og lader dem tørre længe inden jeg klistre papir / tapet på. Ja de blå sammen er bare så fine og ikke mindst praktiske. Smølferne "bor" i et af disse rør indtil videre :-)

  SvarSlet
 13. Så fine klippe-klistre sager I har lavet :-)
  Det er lidt sjovt, for i går syede jeg faktisk voksdug-poser til Liljes tegnegrej (det er nemlig også det helt store hit herhjemme i øjeblikket), som ligger i en smuk papirbeklædt æske med malebøger osv.

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.