lørdag den 4. september 2010

Sommerfugle DIY

Puha vi fortsætter derudaf med alt for høj fart....godt det kun er lørdag, så vi kan komme ned i tempo i morgen.

Fredag tog vi en tur til Århus efter pigernes kommode - ihhh hvor er den bare fin og jeg glæder mig til at sætte den i stand ligesom Emil´s. Når nu vi alligevel var i smilets by kunne jeg da lige nå Stof og Stil og fik selvfølgelig brugt alt for mange penge på de skønne nyheder.

Dagen i dag er brugt på børnefødselsdag - først skulle Emil være der 3 timer alene, derefter tog hele familien til kaffe- og kagebord - totalt overskud fra fødselarens forældre. Vel hjemme igen trængte Sara og jeg til lidt kreatid. Hun legede med modellervoks, og jeg fik endelig lavet det sommerfuglebillede til Emil, jeg har haft i tankerne meget længe efterhånden. I Paris og Berlin kiggede jeg efter en plakat med sommerfugle, men havde ikke rigtig heldet med mig.....derfor måtte jeg have denne løsning på banen - her følger en lille DIY:
 Serviet, hvidt papir, pensel og decoupagelak gøres klar.
Klip motiverne groft ud af serviettens yderste lag og lim på papiret. Lad tørre lidt og læg derefter i pres.
Find en ramme og bagrundspapir eller tapet. Jeg har købt et designark fra Panduro. Det minder egentlig lidt om servietten sådan lidt antik look. Klip nu motiverne fint ud og lim dem på baggrundsarket. Sæt det hele i rammen.
Billedet er nu klar til at blive hængt ind på Emil´s værelse sammen med en lille tallerkenrække jeg har fundet på genbrug - den skal bare lige istandsættes først.

Jeg har forresten også fået sendt dette babysengetøj afsted, så nu rykker autostol tæppet til vores lille babypige op på listen.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det altså bare et super flot billede du har fået lavet...sikke en opfindsomhed! Det må jeg sige - MEGET originalt! Og sengetøjet er jo bare skønt, der er ingen tvivl om at du er en ægte krea-kvinde:-)
  Tænk engang, hvordan finder du tiden...3 børn og endnu en guldklump på vej...jeg har selv Oscar på 2½ og venter lillebror til november, så jeg er meget ihærdig for at finde lidt krea-mor-tid, men det er da ikke altid let at få presset ind mellem vasketøj, opvask, nullermænd, næser der skal tørres og bleer der skal skiftes:-)
  Tak for en altid inspirerende blog:-)
  kh. Malene

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.