onsdag den 29. september 2010

Oversize paddehat

"Skal....skal ikke......skal...skal ikke......ok vi kører". Vi har været i Tyskland her til eftermiddag, for at få fyldt lageret op af øl og vand, inden huset fyldes med barselsgæster. Liiidt vovet måske, men virkelig en lettelse nu hvor vi er vel hjemme igen uden tegn på fødsel what so ever. Vi besøgte også svigermor på hjemvejen, så vi havde nogle gode pauser undervejs. 

På den kreative front vil jeg vise en hæklet svamp, der har fået vokseværk.....en super giftig variant med orange dots - perfekt som nålepude. Den "lille" svamp på billedet er i virkeligheden den store model fra Stof&Stils mønster.

Pigernes julekalender er også blevet skudt i gang. Planen er legemad både i filt og hæklede varianter eller som her, finde en syet variant på genbrug. 3 stk jordbær til bare 5 kr.

15 kommentarer:

 1. Hvor er det bare nogle søde jordbær - lige så man mindes den søde og varme sommertid. Og den svamp er da bare helt fantastisk.
  Kh. Louise

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Sidder lige selv og hækler svampe i alskins farver og vupti der skal da også en lilla med - ville ønske jeg også kunne lave en oversize - mend et med at tilpasse er jeg ikke så ferm til - men rigtig fine er de også jordbærerne... Held og lykke med fødslen.
  God aften. Jette

  SvarSlet
 3. Hej Louise - Ja ret heldigt at pakkekalenderen er skudt i gang, når nu jeg kan købe mig lidt til det :-) Tror også det bliver adventskalender i år, nu hvor vi snart har 4 børn :-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er jegbare vild med den svamp!! Den er da alt for skøn!

  SvarSlet
 5. Hej Jette - Hvor sjovt du selv har gang i en svampeproduktion. Jeg har egentlig bare leget mig lidt frem ang. den oversize. Tror helt sikkert du vil kunne finde ud af det. Antal masker skal bare ende med samme antal for stok og "hat" så de kan hækles sammen.

  SvarSlet
 6. Barbara - Ja herligt med et lidt anderledes twist :-)

  SvarSlet
 7. Skønne svampe! Det er nogle rigtig gode farver, du har sat sammen:)

  SvarSlet
 8. Ej hvor er nåle-svampen bare skøn :) man bliver helt glad af at se på den, og hvem vil ikke gerne have sådan en stående på sit arbejdsbord ?

  SvarSlet
 9. uha Mette

  hvordan turde du :) - heldigvis nåede i hjem igen :)
  Den/de paddehatte er bare for flotte - go´idé med den store :) Måske du kunne lave en DIY over den :)
  Smiler -de jordbær minder dejligt om min tidlige ungdom - syede helt vildt mange af dem :)
  minder om sol og sommer
  kh

  SvarSlet
 10. fine svampe, er vild med den giftige kombi
  held og lykke med maven
  Stine:)

  SvarSlet
 11. Ja, så var det da godt at I kom hjem igen uden at du skulle føde i bilen!! Men nu har jeg jo gættet på 10.10.10, så jeg håber da det ikke sker helt endu, meget egoistisk selvfølgelig! Jeg regner med du måske er klar allerede??

  Er vild med den store svamp, lækker!!

  SvarSlet
 12. Uuuuh...hvor er du modig - tænk at du turde køre til Tyskland...godt at I nåede hjem uden at føde på vejen:-) Og så er det jo altid godt at få tanket op med drikkevarer og snoller til alle barsels besøgene:-)

  Super sød nåle-paddehat du har lavet...rigtig fin!

  Kh. Malene

  SvarSlet
 13. Hej med jer :-)

  Mange tak for jeres søde kommentarer om min nye giftige nålepude :-)

  Marianne - ang. en DIY er jeg lidt usikker ang. copyright, når jeg nu har brugt mønsteret fra Stof&Stil som mit udgangspunkt...vil hellere tage den over mail :-) Bare skriv til: mettew@sol.dk

  Og ja det var næsten også med bankende hjerte vi kørte til Tyskland. Vi havde virkelig brug for at fylde lageret og skønt med et afbræk i den meget langsommelige sidste ventetid :-)

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.