mandag den 6. september 2010

Bukser og nye brugte fund

Før aftensmaden i går fik jeg klippet ud til et par "prøvebukser" til Ida (troede jeg). Da ungerne var lagt i seng og Kim taget på arbejde....kunne jeg få lidt krea-tid. Jeg har slet ikke syet ret meget tøj til mine krudtugler, men det var da egentlig meget nemt. Dog havde jeg ikke lige rib på lager til taljen, så det blev en bred elastik i stedet og bukserne blev også alt for store til Ida, så derfor har Sara dem nu på i børnehave. Lommerne har jeg fået placeret lidt for højt, og jeg vil også sy dem anderledes næste gang, men pyt det er et par "prøvebukser". Vi skal nemlig til barnedåb og 1 års fødselsdag på søndag, og den lille hovedperson ønsker sig Westmose kreationer, så jeg skal lige øve mig lidt.
Jeg har syet en af de fine hæklede kløvere på lommen. Jeg må indrømme jeg bedst kan lide mine egne free style varianter, da dem fra opkriften er meget små (men tilgengæld super hurtige at hækle).

I dag har Ida og jeg været på en hurtig runde i et par genbrugsbutikker, der var godt nok ikke særlig meget at komme efter - måske fordi det er mandag og de først skal til at fylde varer op?

Nå men jeg spottede en meget retro morgenkåbe til 15 kr (om Emil vil bruge den er noget mere tvivltsomt, men med hjem skulle den altså). En fin hæklet babysparkedragt i 100 % bomuld til 8 kr og en Mumibog til Sara for 15 kr.
Bogen er jeg specielt glad for. Jeg fandt nemlig et par bøger i Bilka den anden dag til Ida (Bamse og Kylling er det store hit i øjeblikket) og Emil, som de skal have den dag vi kører til fødegangen. Med Mumibogen er Sara´s bog også kommet på plads nu. Deres storebror og storesøster gaver arbejder jeg stadig lidt på.......og ja det er såmen bare endnu en undskyldning fra min side til at give dem gaver......kan jo ikke lade være med at forkæle dem.

10 kommentarer:

 1. Jeg syns de bukser er super fine...meget sød detalje med den lille kløver hækle dims:-) Jeg ville sådan ønske jeg kunne hækle...og Karen Klarbæks hækle kurser er altså lidt for langt væk når man bor i omegnen af Randers:-)
  Sikke nogle gode genbrugs fund...
  Kh. Malene

  SvarSlet
 2. Hej Malene - Ja bukserne kan sagtens bruges men kender du ikke det når noget skal gives i gave så vil man gerne det er perfekt :-) Og de lommer der skal altså laves om på en eller anden måde. Jeg vil lure hvordan lommerne sidder på nogle af pigernes købebukser. Kan godt forstå du gerne vil lære at hækle kan du ikke invitere til lidt kaffe og kage og se, om ikke der er en i Randers eller omegn, der har lyst til at hjælpe dig. Jeg var så heldig at lære det af Louise (Frk. TingelTangel) :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette.
  Synes det er nogle fine prøvebukser!
  Mht. forberedelser til fødsel, fødegang mm., så har jeg også tænkt at de to store drenge skal forkæles med storebrorgaver. Så kan det også dreje sig lidt om dem ;o)
  Nu er der ellers ikke lang tid til med os, hva!
  Jeg havde her imorges lige en plukkeve der nev helt ned i benene, og så var det somom jeg lige fik en wake-up call !!
  Nu har jeg været i kælderen og finde babytøjet frem og det er nu nyvasket og hænger til tørre. Bleer str. babystørrelse er indkøbt og pusletasken er pakket. Ja, det var så den formiddag, men nu kan han bare komme an!
  Jeg håber du har det godt uden for mange gener.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 4. Hej Mette,
  Herlige prøvebukser - synes det er sådan nogle dejlige farver :-)

  Jeg er også i gang med at tænke i storesøster-gave, men synes faktisk det er lidt svært...
  Og ellers er jeg, som du og Ulla, og i gang med de sidste forberedelser i det hele taget. Det nærmer sig virkelig...

  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Hvordan har du i øvrigt fjernet det der godkendelses-halløj her ved kommentarfeltet? Det vil jeg så gerne af med! :-)

  SvarSlet
 6. Hej Ulla - Ja jeg føler også jeg har fået et lille wake-up call mht. vi altså snart har en lille baby i huset. Da jeg skulle føde Ida (nr. 3) havde jeg også utrolig mange plukkeveer / svage veer i nok 3 uger op til fødslen (vi tog faktisk ud på sygehuset 3 gange til falsk alarm, fordi jeg var i tvivl). Da så fødslen endelig kom rigtigt igang havde jeg 20 min med de hårde veer og så var hun født....Det er nu hyggeligt at vaske alt det babytøj og gøre klar. Jeg mangler at sy et lille tæppe vi skal have med i autostolen, pakke tasken, bage til alle barselsgæsterne og så få de sidste gaver på plads....men et lille projekt om dagen.

  Kh.

  Louise - Jeg har valgt bøgerne, når vi køre på fødegangen og så får Sara en æske med alt muligt krea. Mosaik klistermærker af en art, tegnesager og alt muligt. Hun elsker at tegne.
  Ida skal have et eller andet med Bamse og Kylling og Emil har jeg ikke helt besluttet, men han er nu ret nem at købe til (han kan nærmest bruge alt legetøj mener han selv) men det bliver nok noget Lego, så han er optaget i lang tid med at bygge det.

  Jeg nyder virkelig disse små allersidste projekter men kunne nu godt være foruden alle de drilagtige plukkeveer.

  Jeg mener det er under design, og så fanen kommentarer der kan du vælge det godkendelseshalløj fra.

  Kh.

  SvarSlet
 7. hej

  rigtig søde "prøvebukser" :)
  Det var da et utroligt overskud og energi
  du har :) og så med 3 små børn og en "stor" mave, håber det bedste med både bukser til weekenden og "maven" :)
  kh

  SvarSlet
 8. Gode ting du har valgt til dem, Mette. Jeg tror egentlig også Lilje får noget a la tegnesager - hun har nemlig også lige opdaget hvor fantastisk sjovt det er at tegne ;-) Men havde nu også en drøm om at give hende en rigtig skøn dukke, eller en mere sådan symbolsk ting.. Vi må se...

  Tak for tippet ang. det med godkendelse - jeg fandt det!

  Kh Louise

  SvarSlet
 9. De ble kjempeflotte :-)
  og flotte bruktfunn :-)

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.