tirsdag den 21. september 2010

Redebygger del 2 af....

Den anden dag i Bilka fandt jeg disse bøger til omkring 30 kr stk. De er helt fantastiske ,og der er virkelig mange mange skønne opskrifter i dem. Alle bøgerne har temaer som fødselsdag, Halloween og Fastelavn og er fyldt med skønne billeder. 
Pigerne og jeg har nærmest stået i køkkenet hele dagen og bagt en masse lækkert. Det meste er endt i fryseren, men vi har skam også nydt en lun gulerodsbolle, et stykke blåbærbrød samt pirogger med kylling, ris og feta, som var vores lækre aftensmad.
Gulerodsboller
Blåbærbrød
Æbletærte med hakkede mandler

Jeg overvejer da seriøst om jeg ikke skal bage endnu en omgang lækkerier i morgen. Kim kom nemlig hjem fra arbejde i dag og bemærkede først den skønne duft i hele huset, derefter fik han smagt på lidt af det hele, og sikke dog en masse ros......Når jeg præsentere ham for et af mine retro / tapet / farverige hvad ved jeg projekter, er det ofte bare et løftet øjenbryn og et hmmm, og det siger jo ligesom mere end tusinde ord ikke sandt :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor lækkert! Mums, det ser det bare godt ud - det hele!
  Jeg har også fået bagt gulerodsboller, bananmuffins og æbletærte. Samt lidt aftensmadsretter. Men skal helt klart også nå mere! Skal skal skal ;-)
  Fandt nemlig i dag også en opskrift på pirogger. Vil du evt. dele den på blåbærbrødet?

  Jeg har i øvrigt også en af de 3 bøger, og har også brugt den flere gange med gode resultater :-)

  Dejligt at alt var vel med jordemoderbesøget - fin vægt hun har, babypigen :-)
  Jeg skal selv afsted mandag :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 2. hej Mette

  hold da op en energi du har :) og sikke lækkert bagværk :) -ja der er noget om det med vejen til mandens hjerte.... og mad :) ( klappen gik ned - kan ikke helt huske ordsproget ... men a la ) jeg gad godt være gæst hos dig når baby- pigen kommer med alt det lækre din fryser indeholder :) De 3 amo bøger er næsten uundværlige her i huset :)
  kh

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare lækkert ud. Nu er jeg da også rigtig træt af, at du ikke kan være med i strikkeklubben, for jeg ville da gerne sætte tænderne i dine kager.
  Jeg har selv en af AMOs store bagebøger, og den er virkelig god.
  kh

  SvarSlet
 4. Åh jeg så dem godt i føtex sidst jeg var der.
  Jeg har en af dem kan ikke huske hvilken og min mor har også en (en anden end den jeg har) og de er fantastisk :D
  Super god inspiration!

  SvarSlet
 5. Hejsa

  Lækkert med hjemmebag i fryseren, hjemmebag er for mænd hvad blomster er for kvinder tror du ikke.

  SvarSlet
 6. Kan næsten dufte den skønne duft :-)

  SvarSlet
 7. Du er simplethen for VILD - intet mindre!!! Tænk at have det overskud...er meget meget misundelig, ha ha:-) Jeg går på barsel 8 oktober og det er også på min liste at lave "nem mad", brød og boller og kager til fryseren, så livet bliver nemmere når lillebror kommer:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Louise - Jeg sender dig lige en mail en af dagene :-) Glæder mig til at høre om dit besøg mandag....og du får da godt nok også fyldt fryseren :-)

  Marianne - Ja og du kan tro, jeg nyder tanken om at have noget at byde mine gæster :-) Jeg glæder mig også til at afprøve flere af AMO´s opskrifter.

  Tine - Æv gad bare godt være med i en strikkeklub om ikke andet bare for hyggens skyld :-)

  LineBN - Ja og så koster de jo nærmest ingenting :-)

  elsemarie - Vise ord :-)

  Losarinas mor - Ja det er skønt og også lidt farligt, for vi måtte jo prøvesmage af flere omgange....kunne jo ligesom ikke lade være vel...

  Malene - Nej hvor dejligt din barsel er lige rundt om hjørnet....jeg nyder de store armbevægelser, og kan ikke bare "nøjes" med en enkelt portion. Fordobler næsten også altid opskrifterne nu jeg er i gang....lidt skørt indimellem - familien er vant til mine flip efterhånden :-) Du vil takke dig selv så mange gange ved at fylde fryseren nu, mens du bare orker en lille smule...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.