tirsdag den 7. september 2010

En uventet drejning...

Jeg planlægger altid dagens kreative projekter, og har som regel flere forskellige projekter i gang på samme tid. Nogle kan afsluttes andre skal først til blive klippet, andre tørre....ja I kender det sikkert alt for godt.

Dagens projekter var, at sy et par prøvebukser mere efter et andet mønster (nu med smock) samt at montere et hæklet dyr (opskrift fra en biblioteksbog). Men sådan skulle det ikke helt gå....
.....for da Kim kom hjem fra natarbejde her til morgen (Emil og Sara var heldigvis afleveret), fik han pludselig og som lyn fra en klar himmel meget stærke mavesmerter. Hvordan jeg lige fik bakset ham og Ida ud i bilen på så kort tid er mig lidt af en gåde. Da vi nåede skadestuen fik han det markant bedre, og de kunne konstatere det var et anfald af nyresten. Kim er sygemeldt det næste døgn for at samle kræfter efter den drænende oplevelse, men han har det fint - men sikke dog en uventet drejning sådan en helt almindelig tirsdag kan få.

15 kommentarer:

 1. Pyha, Mette. Sikke en drejning dagen tog. Håber han snart er på højkant igen.
  Masser af tanker herfra

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Puha, håber han har det bedre og snart kommer på højkant, det er jo ikke ligefrem det i har brug for lige for tiden.
  God bedring :o)

  SvarSlet
 3. Hej Mette!

  Øv for en drejning, Jeg håber din mand snart er på fode igen. I har jo mere spændende ting i vente end at ligge underdrejet :-) Rigtig god bedring.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hej med jer - Tak for omsorgen :-)

  Han har det fint - dog træt, så mon ikke en god nats søvn samt en pokkers masse væske får ham helt på højkant.

  Men det var en skræmmende oplevelse, at se han havde det fint det ene øjeblik til han lå med kramper og koldsved det andet puha...

  Vi snakkes ved
  Mette

  SvarSlet
 5. Puha Mette, det lyder virkelig væmmeligt! Sikken en forskrækkelse at få..
  Rigtig god bedring til Kim!
  Kh Louise

  SvarSlet
 6. JA med børn og mænd i huset ved man aldrig hvad dagen bringer ;-))) Lækkert oplæg du ellers havde planlagt den dragt bliver snut!!

  KH

  SvarSlet
 7. puha, blev helt urolig da jeg læste dit indlæg...Jeg håber han snart har samlet kræfter og kommer på toppen igen...det må IKKE være en rar oplevelse :(

  SvarSlet
 8. Av, av, god bedring med ham.

  Den der hæklebog er den jeg har lavet de fleste af mine dyr ud fra - den er rigtig god.

  SvarSlet
 9. Puha, det lyder ikke godt!
  Håber han får det bedre snart:)

  SvarSlet
 10. Godt man ikke altid vet hva dagen bringer, men godt det gikk bra alikevel da :) Godt at vi har Pippikrefter når det trengs en gang iblant <3

  Buksemønsteret så helt fantastiskt ut!
  Klem Beppe

  SvarSlet
 11. Åh, hvor en forskrækkelse, Mette!
  Du kan tro jeg føler med ham. Jeg har haft nyresten 3 gange og jeg kan sige, at der ikke findes noget der er mere smertefuldt. End ikke veer!! Første gang jeg fik det var til Rasmus' barnedåb, hvor jeg dog efter en tur udenfor med min sygeplejerske mor fik det bedre igen. Morgenen efter var den så helt gal (for der ville nyrestenen altså gerne UD), så der var det også huhej på hospitalet.
  Siden har jeg haft to anfald hernede i Tyskland - begge i Bertrams ammeperiode, så jeg gruer for om jeg skal igennem det endnu engang, nu hvor jeg skal til at amme igen. Jeg har fået instrukser på at drikke 4 liter vand om dagen når jeg ammer, og det er altså noget af en udfordring at få gjort det, men jeg vil gøre alt for at undgå den smerte igen!
  Rigtig god bedring til ham.
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 12. Ja sikke da en forskækkelse!! Jeg håber hurtigt han er ovenpå igen!

  Mange tanker fra Mia

  SvarSlet
 13. Louise, Wenche, Sarah, Siri, Beppe og Mia - 1000 tak for omsorgen. Nattens søvn har virkelig hjulpet og han er helt sig selv igen :-)

  Mie - Ja jeg kunne kende bamsen (som jeg vandt hos dig engang) og tænke på, at det måtte være fra den bog. Aben ligner dog ikke den synes jeg ?

  Ulla - Nej hvor skrækkelig hvis amning og nyresten på en eller anden måde hænger sammen for dig. Jeg er selv så utrolig dårlig til at få drukket nok, men sjovt nok under amning, er det ikke noget problem for jeg er konstant tørstig, og kan huske at jeg bare skulle have et glas vand ved mig hele tiden :-) Jeg krydser virkelig fingre for du ikke oplever flere anfald med nyresten for det var godt nok voldsomt...

  Tak for jeres søde kommentarer

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. hej
  py ha for en oplevelse -
  håber han kun prøver det den ene gang-
  fine ting du så må skubbe lidt- men du skal nok det, har jeg på fornemmelsen :)
  go sy lyst når du kommer dertil.
  kh marianne

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.