søndag den 20. december 2009

Min nye følgesvend

Jeg har simpelthen fået mig en ny følgesvend og nej det er ikke Sara - selvom billedet viser noget andet. Hun elsker bare at være hos mig, når jeg syr og i går fandt vi ud af at jeg sagtens kunne sy med hende hængende på min ryg :-) Nej min nye følgesvend er en skridttæller (Kim plejer, at have den med på arbejde og praler altid med, hvor mange skridt, han går). Nu er det min tur og målet er jo hel klar:

10.000 skridt eller mere som anbefalingen lyder

Piece of cake tænkte jeg meeeen nu var det bare lige sådan, at i går sad jeg stille i syrummet og fik de 7 hulehynder syet....yes endelig en sydag. Jeg manglede derfor rigtig mange skridt, og gik en lille tur helt alene i det flotte vejr - sol, sne og s.... koldt :-) Hvor var det dog skønt, og ja jeg nød stilheden ahhhh.

I går eftermiddags besøgte vi julemandens hus og gik en lille tur i midtbyen. (godt så kom der flere skridt på tælleren). Vi blev da lige fristet af en kop varm kakao og en ris a la mande....ja det kan vi altså ikke gå forbi. Prøv lige at se uglerne over forretningen (gennem vinduet) - mosaik eller lignende men jeg tænker jo straks perler på perleplader og måtte lige have et nærbillede.
Jeg er ved at nå ned på detaljeniveau inde på legeværelset, og hvor fedt er det ikke lige. Jeg har jo fundet på noget lidt genialt :-) Min mormor har i timevis broderet en klokkestreng og den passer jo perfekt over den første tapetsamling jeg fik klokket i (haha - undskyld men den var oplagt). Nu skal den bare hænges op og vupti et professionelt look og klokkestrengen skal ikke længere samle støv på hylden.Denne lille runde pude fik jeg også syet i går aftes. Den fine taburet har min morfar selv fremstillet og det brun/hvide stof er også derfra. De grønne retroblomster er fra genbrug (5 kr) og er da bare super skønne meeen dækkeservietter er nu ikke noget vi bruger herhjemme, så hellere en pude.

Her til formiddag har vi leget i sne, jeg har bagt lidt mere rugbrød (hold op hvor vi da grovæder brød), pakket alle julegaver og fødselsdagsgaver til Emil ind og ja så har vi simpelthen taget anden op og ind i køleskabet. Det var min moster der anbefalede mig at tage den op 4 dage før - noget med den skulle ligge og modne et eller andet....jeg blev i hvert fald overbevidst, så nu fylder kræset en hel hylde i vores køleskab :-)

Om lidt drager vi til julehygge sammen med hele vores vænge hos naboen. Vi skal klippe julepynt og spise os en pukkel til i æbleskiver....og jeg skal lige gå en lille tur først, for har altså kun gået 4500 skridt og resten af dagen er jo mest på bagdelen. Så jeg skal da lige love for at den kan holde en igang sådan en lille følgesvend :-)

Fortsat god søndag

9 kommentarer:

 1. DEJLIGE billeder!! Og hvor er du flittig!!

  SvarSlet
 2. Herlige billeder ja. Så søde børn, og fine sager du viser frem :-) Det er altid en fornøjelse at besøge din blog!

  En periode gik både min mand og jeg med skridttællere, og konkurrerede. Det var altså ret skægt, og der kom ret mange skridt ud af det. Det kan være jeg skal have min fundet frem igen, især her i juledagene hvor man egentlig bare spiser og spiser ville det være rart at kunne holde øje med hvor meget man egentlig (ikke) bevæger sig ;-)

  Fortsat god 4. søndag i advent!

  SvarSlet
 3. Hej Camilla - ja jeg har bare fået masser af energi igen (perfekt her i jule slutspurten) og nyder så meget, at Kim har fået juleferie = lidt tid til mig selv og kreative sysler. :-)

  Hej Louise - nej hvor sjovt I har haft en lille konkurrence. Jeg er godt nok overrasket over hvor meget 10.000 skridt er, og jeg har flere gange gået nogle småture for at nå skridtene. Jeg synes da hel klart du skal finde den lille følgesvend frem - jeg har i hvert fald ingen dårlig samvittighed nu, når tænderne skal sættes i julemaden hehe :-)

  SvarSlet
 4. Næææ det er ikke så nemt at nå de 10000 skridt. Som kontorarbejdende kræver det rigtig meget i fritiden, men måske skulle jeg prøve igen.

  SvarSlet
 5. Hej Mette,
  Har fundet den lille ven frem, og tager den på fra i morgen ;-)
  Er lidt nysgerrig for at høre, om alt det du ventede med posten er nået frem?
  Mvh Louise

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Så er din lille babushka flyttet ind her hos os. Jeg var hel vildt glad hele den dag, jeg havde vundet. Det er skønt at være heldig en gang imellem ;o) Derudover har det inspireret mig til at søsætte min egen Give Away, så kig forbi min blog engang mellem jul og nytår.

  Ha' en rigtig glædelig jul. Kh Lone

  SvarSlet
 8. Hej Fru E - ja du har ret 10.000 skridt er bare meget og nogle gange vader jeg rundt om aftenen og rydder op bare for at nå tallet (ja ved godt det er skørt) Hihi

  Hej Louise - Fedt du har fundet din lille ven frem :-) Vi har fået julekort idag (og så skal vi jo sende videre, så det bliver nytårshilsen), uldet er stadig efterlyst så dukkerne når jeg ikke....meeeen nu får de jo også et værelse, så de bliver jo ikke snydt de kære unger :-)

  Hej Lone - Lyder godt, at damen er kommet hjem til jeres familie :-) Jeg kigger forbi dig til din Give Away det er helt sikkert :-)

  I ønskes en rigtig glædelig jul

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.