fredag den 18. december 2009

Svampe stager og uglebillede

Indimellem sneleg, tøjvask og juleforberedelser - stjæler jeg mig lidt tid til at tilfredsstille mine kreative hænder. I dag gik Emil, Sara og jeg så lige amok med Fimoler og halleluja....hvorfor har jeg dog aldrig arbejdet med det noget før. Nu kan jeg jo trylle alt muligt frem og tilmed brænde det så det bliver stenhårdt og brugbart. SMART! Jeg har købt mit Fimoler i Panduro men det kan sikkert fås andre steder, det er bare mig der ikke anede sådan noget eksisterede :-)

Jeg er blevet inspireret af Krudtuglens Mor og Frk. Tingel Tangel og måske en lille smule af de kære smøfler også. I hvert fald er dette vores nye lysestager som blandt andet skal stå på vores bord juleaften. Jeg har selvfølgelig brugt rødt og hvidt Fimoler - men måtte lige male over det hvide, for der var et lyserødt skær over noget af det (selvom jeg havde vasket hænder).
Uglebilledet er også en af mine kreationer - en kombination af decoupage og akrylmaling og vil være så skøn på væggen i legeværelset. Vil lige have det i en svæveramme i morgen. Kusmi te er den nye store last her i huset - ja selv Kim er hoppet på vognen og tro mig, så skal der noget til haha :-)

Ja ellers er vi jo nærmest sneet inde her. Vi har ikke fået post i flere dage, det er temmelig nervepirrende, når jeg har flere ting "hængende" derude som måske / måske ikke kan nå frem til jul. Blandt andet vores julekort (fotohandler skulle sende), det uld jeg skal bruge til pigernes Waldorf dukker og meget andet jeg ikke lige kan røbe nu..:-) Alt er krydset for, at posten har det med i morgen.
Sneen går så Sara til midt på låret og hun blev noget træt tilsidst - tror da pokker :-)

Emil kom afsted til børnehaven i dag (har været småsyg med feber siden tirsdag) og han råhyggede sig med de 7 andre frøer, der mødte op idag. De fik risengrød, pakkede hemmeligheder ind, havde musikskole og minsandten om ikke også selveste julemanden kom forbi :-)

Kim kørte på arbejde (sidste vagt inden juleferien) meeen han er nok først hjemme omkring kl. 03 i nat, så ingen fyraftensøl sammen med ham!
Lige et sidste billede af en stolt Ida på den nye Wheely Bug - genial opfindelse! Hun elsker den mus og vores fjeeernsyyyn (hun siger det på billedet og trutter munden - ej det er bare så sødt)

6 kommentarer:

 1. Virkelig sødt dit uglebillede!

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine både stagerne og billederne.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Hej Mette!
  Sikke fine dine svampestager er blevet:-)
  Fimo-ler kan farve noget så frygteligt, og (næsten) uanset hvor længe man skrubber hænderne kan det være svært at få af:-/
  Superfint resultat, og sikke et yndigt uglebillede også;-)
  Knus Louise

  SvarSlet
 4. Hej med jer :-)

  Mange tak - ja der er knald på farverne herhjemme i øjeblikket :-) Love it... :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.