lørdag den 12. december 2009

Jeg bager stadig

Det bliver bare lige et meget hurtigt lille indlæg uden billeder - dem får I i morgen (måske) skal nemlig have gæster. (og nu er jeg simpelthen for træt, at jeg ikke orker at lede efter kameraet og bla bla bla). Nå men jeg er blevet færdig med at tapesere på legeværelset, og pludselig er der bare dømt 70érne for vildt. Det hele falder fuldstændigt på plads med det tapet, alle de små nipsting til køkkenet, kommoderne, puderne, gryderne og alt det andet genbrugsguld kommer så godt til sin ret nu. Ja selv Kim (som var meget skeptis) har her til aften sagt, at det jo så knaldhamrende godt ud - hvabehar....det er altså noget af et kompliment fra en sønderjyde :-)

Vækkeuret ringede kl. 6 (ja vi ved godt det er lørdag) - jeg aner ikke lige hvordan jeg kom op, for jeg havde kun sovet 5 timer. Jamen jeg skulle lige bage lidt mere, tapesere og så lige blogge lidt og ja så var den aftenen jo væk. Nå men vi skulle først til Ryslinge for at hente en Wheely Bug til Ida (købt gennem dba), derefter skulle vi mødes med resten af familien kl. 9.30 ved min morfars hus i Odense. Hele dagen er så gået med at tømme hans hus og værksted og det var hårdt arbejde skulle jeg lige hilse og sige..

Vel hjemme igen - dødtræt - opdager jeg kl. 21, at mine rugbrød som nu har være igang i 2 døgn skal bages og det er så vel og mærke i 3 stive timer.....hulk jeg har vist fået slået lidt for stort brød op, for jeg er bare såååå træt. Nå men en positiv ting er, at vi da ihvertfald ikke foreløbig løber tør for rugbrød, da både brødkassen og fryseren jo bliver fyldt op..:-)

5 kommentarer:

 1. Ha Ha, det er ikke et rugbrød man lige smækker sammen søndag aften fordi der ikke er mere brød.

  SvarSlet
 2. Nej du har ret Mette og jeg bandede også mig selv langt væk igår fordi jeg var så træt, men resultatet blev fantastisk! :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lavet samme nummer en gang og hoppede i seng alligvel, satte bare vækkeuret, så jeg kunne stå op og tage brødet ud af øjnene, var jeg lige ved at skrive...jeg er vist også træt....ovnen:-)hahaha
  Men det er altså alligevel sliddet værd, når man sætter tænderne i sit hjemmebagte rugbrød.
  Nu ved jeg hvor jeg kan få surdej, når jeg får lyst til at kaste mig ud i kunsten igen:-)

  SvarSlet
 4. Hej Frøken Nobel - ja det er sliddet værd med nybagt rugbrød men hold nu op hvor var jeg træt tilsidst hihi. Ja der er gang i surdej og alle mulige slags boller lige i øjeblikket. Vi får hjemmebag til alle måltider - herligt og ingen klager fra de øvrige familie medlemmer :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.