onsdag den 16. december 2009

Siden sidst

Her følger så en lille opdatering mens jeg har været offline.

Først og fremmest "skylder" jeg jer nogle billeder fra legeværelset. Køkkenet er jo næsten færdigt. Jeg mangler lige en masse sidste detaljer. Billeder på væggene, gardinstang til at hænge redskaber og grydelapper på, "håndvask" og vandhane. Bord og 2 stole der skal males, tapeseres og have nyt betræk og og og. Jeg kan umuligt nå det før jul, men så når vi det engang ind i 2010 - børnene skal nok blive glade for køkkenet trods de sidste manglende detaljer :-)
Jeg fik klokket lidt i den første samling af tapetbanerne. De sidder perfekt med der er en lille farveforskel. Så er det jo heldigt, der skal være en gardinstang og evt. et billede lige der ikke?


Kaffekanden er lige med her for at I kan fornemme hele køkkenet. Alt det lækre mad skal jo også serveres og spises, og det vil foregå ved bordet med de 2 små stole (loppefund, mangler en kærlig hånd)
Efter maden er det tid til at slå mave, og det vil foregå i denne retro drømmesovesofa, der endda kan slåes ud, hvis vi er så heldige, at få overnattende gæster :-)

Vi fik en lille bitte smule sne /frost her i søndags, derfor er der lige en lille billedeserie af leg og sjov i haven. Det er Kim, der er med børnene ude og lege. Jeg er i fuld sving med kost og spand for over middag fik vi "gamle" venner på besøg. Hvor er det hyggeligt lige at stikke hovederne sammen en gang imellem, og blive opdateret på hinandens liv :-) Jeg kunne ikke nå at bage julelækkerier (vi havde jo været i Odense hele lørdagen), så det blev til et festligt indslag sammen med børnene - kæmpe succes :-)
Mandag kørte vi en tur på biblioteket for lige at komme online. Derefter havde vi møde med børnehaven om Emil´s første tid i børnehaven samt en plan for skolestart. Super godt møde og han er bare klar. Tænk engang han er ikke engang fyldt 5 år endnu...men bare så klar - ok så!
Uhmmm lækre chokoladeslikkepinde fra morfar :-)

Tirsdag kørte vi en tur til Odense sammen med min mor. Vi besøgte min mormor og morfars gravsted og fik ønsket god jul. Derefter kørte vi i Rosengårdscenteret for at få taget billeder til julekort. Vi har været der alle år siden Emil blev født og kunne nok ikke lige overskue et nyt sted her i Kolding og da vi så alligevel var i Odense. Ja jeg må indrømme de gamle vaner sidder altså dybt i en, og savnet til Odense er der stadig. Fotohandleren sender julekortene til os som så bliver delt ud personligt til Emils fødselsdag, så jo vi når det da lige :-) Emil begyndte at blive lidt sløj med feber, så han sov i dobbeltsengen, ja Sara kom også ind på et tidspunkt....så indtil nu kan vi godt være 4 i sengen, men det bliver nok ikke ved med at gå, og hvad nu hvis Ida også kommer rendende :-)

Onsdag - sikke dog et fantastisk vejr at vågne op til. Jeg er også begyndt at få ondt i halsen, men vi skulle da lige ud og lege lidt. Emil har også stadig lidt feber, men han ville altså også gerne med og hvem ved om sneen bliver liggende, ja vi turde altså ikke tage nogen chancer. Så vi tog en kort tur ned til den lokale kælkebakke og så direkte hjem igen :-) Hjemme fik vi varm kakao med flødeskum og boller bagt efter en opskrift fra det nye Boligliv. Der skal altså boller til efter sådan en omgang sneleg :-)


13 kommentarer:

 1. Wauh - et lækkert legekøkken.
  Jeg gad sørme godt være barn hos jer ;o) -måske jeg kan nå det i næste liv - hi hi....

  SvarSlet
 2. Hej Therese - velkommen til bloggen, hvor dejligt med et nyt ansigt :-) Ja jeg er selv ellevild med legekøkkenet, men det har jo nærmest også været undervejs i måneder, den store afsløring sker juleaften (om dagen) kan næsten ikke vente :-)

  SvarSlet
 3. Æjjj ihhh åhhh hvor er det bare fantastisk dit legekøkken!!!!!

  SvarSlet
 4. Hej Camilla - 1000 tak - glæder mig til en reaktion fra de 3 krudtugler, når de opdager hvad vi har haft gang i bag den lukkede dør :-)

  SvarSlet
 5. Tænk, hvis vi voksne havde sådan et køkken :o)

  SvarSlet
 6. Hej Mette - ja næste projekt må klart være et retrokøkken i lidt større scala - er vild med stilen :-)

  SvarSlet
 7. Og så må madlavningen jo gå som en leg ;o)

  SvarSlet
 8. Ha ha Mette - ja det må prøves :-)

  SvarSlet
 9. Eiiiiii Mette, hvor bliver det køkken - og værelse - bare fedt!!! Godt arbejde :-)

  SvarSlet
 10. Hej Louise - 1000 tak vi knokler også for at komme i mål og så skal der råhygges derinde med ungerne i juleferien :-)

  SvarSlet
 11. Hejsa, er lige faldet over din blog og det er absolut ikke sidste gang jeg er inde og lure.....
  Hvor er det et skønt legekøkken du har lavet til dine små poder, er da helt vild med alle de farver. Og de komoder du har lavet til børnene, de er alt alt for skønne, hvor er de fra, er vild med at skufferne er i forskellige størrelser, sådannogle kunne vi bestemt godt bruge herhjemme til legetøj :-)

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.