onsdag den 9. december 2009

Vintage tapet og lidt julekager

Vi kørte en tur til mine forældre idag. Min mor og jeg havde en del, der lige skulle på plads med julegaver og tømning af min morfars hus. Desuden tog vi lige forbi den lokale genbrugsforretning, og her fandt jeg nogle virkelig skønne ting. Blandt andet en kogebog fra Camilla Plum (25 kr), hvor jeg allerede har fundet opskriften på noget brød, der ernærrigsmæssigt svarer til rugbrød men er alm. brød - det kunne jeg godt tænke mig at sætte tænderne i om morgenen.

Emil brugte det meste af tiden på at lege med den garage min far har bygget til min søster og jeg. Som I kan se på billedet, har han jo nærmest fået ejerfornemmelser over den garage - men den er nu altså også fin.Vi kørte derfra med en gammel skænk i traileren (mine forældre ville smide den ud ohh skræk, derfor blev jeg da nødt til at tage den). Den er tung som et ondt år, trænger meget til en gang maling men har en fantastisk størrelse til stuen. Derfor skal en anden kommodeting flyttes fra stuen og ind i legeværelset som jo heldigvis er tomt - endnu....ja siger det jo, vi har virkelig gang i en større (never ending) ommøblering.

Endelig (var ved at blive lidt nervøs) ankom det mest fantastisk vintage tapet (4 ruller). Vi skal bruge noget af det på væggen i det hjørne, hvor legekøkkenet skal være. Noget skal bruges til selve hulen og resten jamen jamen det finder jeg jo nok ud af :-)
Emil og Sara bagte en lille portion julekager efter aftensmaden. De fik stort set lov til selv at trylle med kagerrullen og udstikker formene (hedder de det?). Der var derfor helt ro ved bordet, og det var jo dejligt for Kim og jeg med et lille break - støjniveauet her i huset er indimellem meget højt, når de 3 krudtugler rigtig slår sig løs :-)

8 kommentarer:

 1. Hvor er det fint det tapet. Hvor køber du det?
  KH Mette

  SvarSlet
 2. Hej det er købt i Belgien her:

  www.vintagewallpapers.be

  Lidt lang leveringstid men jo selvfølgelig værd at vente på :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Sikke fine tapetsager, du har modtaget :-)

  Og hyggelige billeder fra kagebagning.

  Velbekomme for madguiden... Du må endelig spørge, hvis der er noget bestemt, du tænker på, men ellers er jeg sikker på, du nok skal finde ud af det. Så er det altså heller ikke mer ekompliceret. Bare, man holder hovedet koldt og tager en ting ad gangen, og forbereder mest muligt inden, så skal det nok flaske sig helt perfekt... og ellers er der jo altid næste år ;-)

  SvarSlet
 4. Sikke noget lækkert tapet!

  Og hvor sjovt at se den gamle garage, vi har også en lignende som min mor lavede til meg og min bror da jeg var lille:)

  SvarSlet
 5. Det tapet var ventetiden værd og hvor dejligt at have noget ikke alle har. En portion dej af hvilken som helst slags (hmm måske ikke vandbakkelsedej he he) kan give fred i en børnefamilie!!!

  SvarSlet
 6. Helle - ja jeg vil have alt forberedt og så ellers prøve at tænke det hele igennem i hovedet...har før lavet mad til 40 mennesker (Kim 30 års fødselsdag) og det gav godt nok lidt sved på panden hihi. Jeg kommer sikkert med flere spørgsmål,når vi nærmer os :-)

  SiriR - Nej hvor sjovt med garagen den er altså lidt cool, især når man kender fabrikanten :-)

  Tina Liel: uhmm vandbakkelser er bare så lækre, men ja ikke lige et projekt til børn. Men denne dej hyggede sig ihvert fald med i lang tid og resultatet blev jo også yderste velsmagende. :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette.
  Så lige at du skrev på en blog, at du gerne vil bytte med noget tapet fra dette indlæg?
  Jeg har lige oprettet et indlæg med en change-away. Du kan evt. kigge forbi :o)
  Mvh. Julia

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.