tirsdag den 1. december 2009

En hektisk dag

Det blev godt nok en hektisk mandag, så derfor kommer der først et indlæg nu :-). Jeg skulle ordne en masse praktiske gøremål. Bank, panikhandle til pakkekalender, fylde køleskabet, på posthuset og så lige rydde op, vaske tøj og passe 3 små børn.....puha. Nå ja så glemte jeg da helt at nævne, at svigermor kom om eftermiddagen for at passe ungerne, fordi vi skulle til møde med Emils børnehaveklasselærer eller læreren for 0. klasse (aner ikke hvad det hedder) for jo der er sket meget siden vi selv gik i skole. Jeg er skræmt over min lille / store dreng skal i skole til sommer, han bliver jo først 5 her den 23. december, så synes godt nok han er lille. Men han er klar til det siger børnehaven til os (fagligt, socialt osv.) det er bare moar, der lige skal sluge den kamel.
Efter aftensmad og kaffe med svigermor ja så var det altså på hovedet i seng....det er også blevet alt for sent de andre aftener, men det er jo en helt anden historie :-)

Jeg bestilte noget stof på Etsy og fik det leveret i går. Så smukt stof som jeg næsten ikke kan vente med at forvandle til hvad ved jeg...:-)
På posthuset lå der en anden spændende pakke til mig og den var fra søde Louise fra Lilium Perfectium. Hun har syet nogle skønne muffins mine piger får i kalendergaver, og som noget ekstra nogle søde hårsløjfer - 1000 tak Louise. Se med denne byttehandel fik jeg da lige reddet mig 6 kalendergaver (3 til hver af pigerne) og det er jo de små fremskridt jeg skal huske ikke? For jeg må godt nok indrømme, at vi har travlt, det legeværelse har måske været en lidt for ambitiøs julegave meeen det er jo kun den 1. idag:-)
Sara og jeg sad her til morgen og legede med perler. Mor fik syslet 3 stk. svampe (kalendergaver) og Sara en perlebombe med masser af skønne farver :-)
Jeg vil her tilsidst da lige vise jer en kommode fra min morfar, der nu står på Ida´s værelse. Den er i teaktræ (jeg har arvet 2 stk.) og den er nu fyldt med hendes tøj. Synes simpelthen den er så flot:
Bag døren på mit arbejdsværelse, har jeg samlet lidt mere arvegods, der venter på den rette væg. Er der nogle af jer der kender plakaten? Jeg har set det før, men aner ikke mere om det...?

9 kommentarer:

 1. Kære Mette.
  Tusind tak for den søde babuskha den er jeg meget glad for..
  God ide med at bytte.
  God december, pas nu på du ikke går i selv sving Ha Ha. pas på dig.
  Knus fra Ærø.

  SvarSlet
 2. Selv tak for den skønne byttehandel Mette - dejligt du blev glad for kagerne. Håber dine piger gør det samme :-)
  Ellers nogle lækre sager du viser frem, som altid. Skønt stof, og smukt arvegods. Kender desværre ikke plakaten, men synes den er meget flot.
  Desuden, fine perle-svampe. Sådan nogle må jeg vist også få handlet til ;-)
  Fortsat god 1. december!

  SvarSlet
 3. Dejlig byttehandel, du der fik gjort.

  Er det ikke Audrey Hepburn på plakaten.. fra "Breakfat in Tiffany's" måske?

  SvarSlet
 4. Hej Westmose... En hektisk dag må belønnes med en ekstra julegave... Se mit indlæg for vinderne af min give away ;)

  SvarSlet
 5. Skolestart med barn der kun vil være godt 5½ år er altid sådan lidt specielt. Skal, skal ikke. Vores datter kom i skole på samme vilkår. Hun er blot fra midt november. Og hun VAR klar mentalt og fagligt. Men set i bakspejlet ville jeg ønske, at vi havde ventet. Det kan være "hårdt" altid at være den yngste. I gymnasiet er hun den 3. yngste og den ældste er 3 år ældre end hende.

  Men det er svært, for når de nu er klar, så vi de kede sig gevaldigt i børnehaven et år mere.

  Det er i hvert fald altid spændende når ens barn starter i skolesystemet....så er de pludselig store ;o))

  SvarSlet
 6. Mette: Godt den skønne dame kom godt hjem:-) Ja du har ret, jeg er ved at gå lidt i selvsving, sådan er det altid lige omkring 1. dec. for mig. Jeg tror aldrig, jeg kan nå det hele og hov det kan jeg jo som regel, og det jeg ikke når...so what?! :-)

  Louise: Jeg ved pigerne bliver ellevilde med de kager, ved næsten ikke om jeg kan nænne de skal lege med dem hihi :-) Ja små perleprojekter har nu altid været et af mine absolutte favorit syslerier :-)

  Mette: Jo det lyder som et godt bud på plakaten. Det vil jeg søge efter, det er jo sjovt at vide lidt om plakaten inden vi skal have den hængende på vores vægge :-)

  Krudtuglens mor: jubiiiii du har virkelig reddet min dag :-) Hvor er Blogland dog et fantastisk gavmild sted!

  Fru E: Jeg kan sagtens forstå dig og har det nok stadig på samme måde, at han er lille. Der er ændret regler, således at alle børn skal begynde i skole det år de fylder 6 år. Vi skal ansøge specielt (skriftligt) om udsættelse, og vi skal komme med en meget særlig grund til udsættelsen!! Så mødres argument om, at vi synes de er små holder bare ikke længere. Emils børnehave kunne ihvertfald slet ikke se, hvorfor vi skulle vente, og jeg tror også selv, han vil begynde at kede sig i børnehaven. Men for pokker hvor er det svært, når fornuft sige et, og mit hjerte noget andet....jeg skal jo nok også bare lige vænne mig til, at navlestrengen for alvor klippes til sommer :-)

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Sikke smuk kommode og plakat! Det ER Hepburn, og jeg elsker hende bare :-)

  Det er også forlængst over min sengetid, så over ad put herfra.

  Vi snakkes
  Kh Helle

  SvarSlet
 8. Hej Helle

  Jeg brugte nærmest hele aftenen på at søge efter denne Hepburn plakat (som jo er fantastisk). Det er Kurt Ard, der har tegnet den, men kan ikke finde noget om den nogle steder. Meget mærkeligt....gad så godt vide lidt mere om den! Nå men det må blive et juleferie projekt :-) God dag

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.