fredag den 25. december 2009

Juletræet

Da fødselsdagsgæsterne var taget hjem - kom alle 3 unger hen for at sove - de var MEGA trætte. Kim og jeg trak i skitøjet og gik på taget. Jeg tog mig af terassetaget og fik skrabet alt det tunge sne af, og Kim gik på taget af vores garage. Her var han så ved at falde igennem flere gange, for det er nærmest pilråddent og der var 6 så store huller, at han kunne kigge direkte ned i vores garage. Hold nu op, så er gode råd altså dyre for nu er hele vores garage jo fyldt op med arvegods og en masse flyttekasser vi ikke er nået til endnu, og det skulle jo helst ikke blive ødelagt af alt det vand, der nærmest fossede ind pga. tøningen....Nå men Kim fik da lavet en form for lappeløsning, og jeg fik reddet, alt det jeg nu kunne ude i garagen, og så venter vi ellers på godt vejr, så der kan lægges nyt tag over garagen. Ja det er skønt at være husejer :-)

Efter den oplevelse dog vi i Bilka - vi manglede lige de allersidste indkøb bla. piskefløde og juletræ. Jeg tror da seriøst vi må være de sidste i Danmark der fik købt et juletræ kl. 18.30 den 23. december - puha men vi fik det billigt kun 50 kr, og det går helt op til loftet men det er vind og skæv - men hvem kan tillade sig at være kritisk :-) Sara og jeg gik igang med at pynte det og hold da op, hvor var hun en super god og gik til opgaven med krum hals. Hun har stort set pyntet det meste selv, jeg havde travlt med at sætte snor i det pynt der manglede og finde mere pynt frem til Sara.

3 kommentarer:

 1. Hvor blev det fint :-) Vind og skæv kan skam også have sin egen helt særlige charme ;-)

  Håber I har fået ret arvegodset bedst muligt, for der er godt nok vådt i dag.

  SvarSlet
 2. Hej Louise - Ja og tænk engang jeg havde slet ikke julepynt nok til så stort et træ og det er da fedt for så har jeg jo "lov" til at købe mere nyt næste år :-)

  Jo vi er ved at få styr på garagen - men altså hvor dårlig timing var det ikke lige?

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.