lørdag den 5. marts 2011

Fastelavnsforberedelser

Emil kom pludselig i tanke om en indbydelse til fastelavnsfest (lå i bunden af skoletasken) og det er allerede i morgen. Skolen holder ellers først fastelavn på mandag, så jeg troede jeg havde søndagen til at sy hans Harry Potter kostume - men nej.....jeg har derfor sadlet en smule om i forhold til min oprindelige plan med at sy et Griffindor mærket (med malet logo og det hele) samt bygge en flyvende kost af en art - det må komme hvis Harry Potter dillen fortsætter.

Kostumet er en hvid skjorte og slips samt sorte bukser. Derudover en jakke købt brugt for 10 kr , hvor jeg har syet en satin kappe på. Meget simpelt og ikke mindst nemt for den lidt pressede mor...
Derudover skal han selvfølgelig have briller på - som netop ligger til tørre (har malet et par lysebrune solbriller og pillet glassene ud). Tryllestaven bliver en sort spisepind, og så er der købt sort hårfarvespray også.....

5 kommentarer:

 1. Hi hi - typisk at man først lige opdager invitationen dagen før....(er det mon bare sådan med drenge i den alder??? Syns jeg hører det samme fra mine veninder:-)

  Han blir da super sej i det kostume...virkelig godt fundet på, men du er jo også bare så kreativ Mette, så det kan da KUN blive et fedt kostume (spoken of a mother who has chosen the easy way out....Buzz Lightyear fra BR:-)

  Håber I får en dejlig weekend.

  Knus Malene

  PS. Tusind tak for din søde fødselsdagshilsen til Oscar - og den CD jeg skrev om er altså bare SÅ god, jeg kan slet ik anbefale den nok...jeg blir overhovedet ik træt af at høre den (græder faktisk lidt i smug hver gang den spiller godnat sangen for den er så rørende:-)

  SvarSlet
 2. Wauw, han bliver da alletiders seje tryllenørd :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 3. Super Mette! Godt han har en mor der er hurtig til at tage beslutninger og sadle om!

  SvarSlet
 4. Malene - Jo jeg tror det er ret typisk for alderen og så er det hermed afsløret at jeg ikke gennemroder hans skoletaske hver dag :-) Jeg tænker lidt på den CD til danseglade Ida når hun fylder 3 år til sommer...

  Ulla - Ja og tak i lige måde med Rasmus. Dine drenge var bare så fine på det fællesbilledet super flotte dragter :-)

  Kristin - Ja godt nok har vi en kasse fyldt med udklædningstøj købt på genbrug (det meste) men han ville bare så gerne være Harry Potter i år....:-)

  SvarSlet
 5. hvor er du opfindsom og krea. Mega fedt!

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.