torsdag den 6. januar 2011

Julegaver....

Jeg har  købt en Bamix for nogle penge jeg fik i julegave. Det har længe været en drøm og nu står den så her på køkkenbordet. Den blev allerede afprøvet i går aftes med en smoothie til dessert bare jordbær direkte fra fryseren og så skummetmælk.....det er da nemt. Den kan også hakke løg, male kaffebønner og bliver fantastisk når Sofia skal begynde på mos.
Jeg har et eller andet med kogebøger - vores tallerkenrækken bugner allerede men jeg ønsker mig alligevel altid kogebøger til jul og fødselsdag hmmm. I år ingen undtagelse og nu er Caroline Fleming flyttet ind...
Kim gav mig et abonnement på Hendes Verden.....der fulgte en lille appetitvækker med gavekortet. Se her piger hvilke spændende opskrifter og artikler, der venter mig :-)

PS. Det er så åbenbart sådan min mand tænker om alle mine kreative sysler - altså!!
12 kommentarer:

 1. Haha, sikke et fint gavekort. God, god gave!! Og smart med den der blender, der også kan male kaffe og alt muligt. Skøøønt med en omgang gode julegaver :-)

  SvarSlet
 2. Lækkert med et sådant abonnement! Og du skal da virkelig til at have gang i pindende :-)

  SvarSlet
 3. Fede ting man kan hækle og strikke! Er særligt vild med livmoderen og boremaskinen :)

  God fornøjelse med det. Jeg glæder mig til at se, hvad du får kreeret!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 4. Sikke skønne og uundværlige hæklerier og strikkerier ;o)

  Hvor er det dejlige gaver, du har fået og købt.
  Klem

  SvarSlet
 5. Dejligt med skønne gaver. Kender godt den der med kogebøger :) God fornøjelse med det kreative.

  SvarSlet
 6. Min svoger er også helt forelsket i sin Bamix, så tillykke med den - og så hahaha hvor er den sjov den hæklede boremaskine.

  SvarSlet
 7. Hvor fedt at han har lavet sådan en gave! Og sikke en humor!

  SvarSlet
 8. Sikke nogle dejlige gaver...og den med kogebøgerne kan jeg godt melde mig på også - jeg har et helt skab KUN med kogebøger og opskrifter samlet i mapper...og så en tallerken hylde hvor de bedste (eller flotteste) kogebøger får lov at hænge fremme:-)
  Genial ide med et abbonnement på blade...han er skisme da opfindsom, din mand:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 9. Trine - Ja det er herligt det gavekort....tænk at der er en der har strikket en livmoder....hvad sker der lige der? Dejligt at høre I er ved at være på den anden side af alt den sygdom. Trist I har været så hårdt ramt..

  Louise - Altså jeg synes jo kameraet og boremaskinen er lidt sjove.....men ja I ville nok lure lidt, hvis jeg fik strikket den livmoder hva´:-)

  Mirjam - Ja er det ikke helt utroligt og sjovt hvad folk bruger tid på at strikke / hækle. Tillykke med lillesøster det har jeg slet ikke fået sagt....

  Mette - Ja det er fantastisk. Så du kan nok forstå jeg glæder mig til at modtage de blade ikk :-)

  Mona - Kogebøger, bagebøger, hobbybøger, inspirationsbøger du ved den stil....har masser og ønsker altid flere :-)

  Fru Forstad - Jeg er VILD med den Bamix. I dag har jeg brugt den til: 3 smoothie, hakke løg, hakke gulerødder og mose kartofler jamen jamen det er da legetøj der vil noget :-)

  Tili - Ja det er skønt :-)

  SvarSlet
 10. Malene - Netop jeg har faktisk stadig en flyttekasse fyldt med kogebøger der ikke er pakket ud. Vi har bare ikke plads til dem i køkkenet så burde jo seriøst overveje en sortering :-)

  SvarSlet
 11. Dejlige gaver, og fedt med gavekort.
  Faktisk er det mig som har designet, strikket og skrevet opskrifterne på hue, halstørklæde til pige og bamse, som du kan se på forsiden af gavekortet, Sjovt ik´

  god weekend Stine:)

  SvarSlet
 12. Oh my god den boremaskine er fed :D

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.