tirsdag den 25. januar 2011

Awards

Jeg har også fået de Awards der løber rundt i Blogland i øjeblikket - mange tak. Jeg har lige skulle tygge lidt på hvad jeg skulle skrive - men her er en hel masse nyt om mig.....

Den første Award er fra Kreativista i Boligrum!
1. Jeg vil rigtig gerne lære at strikke.....virkelig gerne. Men jeg aner intet om garn, læse mønstre, teknikker og lignende og så føles det bare så svært, når det skal læres helt fra bunden....

2. Jeg har tidligere lært mig selv at svømme crawl. Ved godt det lyder lidt mærkeligt men jeg lånte bøger på biblioteket (det er jo mange år siden), studerede teknikkerne og tilbragte TIMER i svømmehallen. I dag er det min foretrukne "svømmestil" .

3. Tålmodighed er en dyd.......aghhh jeg er ikke tålmodig anlagt især ikke når det elektroniske strejker (eller bare er langsomt), så bliver jeg en anelse hysterisk....

4. Uge 7 bliver vores hus et stort kaos for der begynder vi at renovere vores badeværelse.....alt skal rives ud og nyt sættes ind.

5. Vores børn spiser med glæde fisk - sild, laks, ørred, sushi you name it. Dejligt for det står menuen på ret ofte her i huset.

6. Jeg bruger næsten ingen penge på mig selv (hånden på hjerte)......det er altid til børnene, hjemmet eller praktiske køb. Og ja det vil jeg hel klart gerne ændre på

7. Jeg har haft bøjle på mine tænder i flere år......det var et helvede kan stadig have mareridt om hvordan den blev strammet, og at jeg de efterfølgende dage kun kunne spise yoghurt. Dog har jeg aldrig fortrudt for resultatet blev rigtig fint.

8. Jeg følger ivrigt med i X-factor - perfekt program til en fredag aften sammen med mand, børn og masser af slik...

Den anden Award har jeg fået af Dalgaarden:
1. Jeg har gang i alt for mange projekter i øjeblikket. Nogle projekter mangler kun en knap eller lignende så jeg burde jo bare tage mig sammen.......måske der skal et indlæg til, for at give mig sparket.

2. Jeg sover alt for lidt.......som i virkelig alt for lidt. Sorte rander er jeg ekspert i at dække for jeg lærer jo åbentbart ikke at gå i seng i ordentlig tid!

3. Mine 4 børn er alle født helt uden nogen form for smertestillende - ikke fordi jeg ikke havde lyst undervejs for det gjorde virkelig nas, men der har bare ikke været tid...og så er jeg da egentlig også lidt stolt af det her bagefter.


Jeg lader bloglegene strande her....

7 kommentarer:

 1. Tillykke med de velfortjente awards. Jeg synes bestemt du har fortjent et par ugers søvn og selvforkælelse, så du også får lidt ind på den konto :)
  Jeg fødte også mine piger uden bedøvelse efter eget valg. Og her i dag vil jeg stadig hellere føde børn end at gå til tandlæge...
  Hav en god dag, Mette!

  SvarSlet
 2. ...så havde du jo set den ;)
  Uha, jeg har det præcis som dig mht. strikning... Så hellere hækle!
  Du må få sovet ud inden uge 7 - det lyder spændende (og rodende...)
  Ha' en dejlig tirsdag,
  Line

  SvarSlet
 3. Spændende læsning Mette...det er altid dejligt og spændende at lære lidt mere om hinanden:-)

  Og så tager jeg sku hatten af for dit svømme projekt...hi hi - det er da målrettethed der vil noget! SÅDAN! :-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. hej mette

  fine ting du fortæller om dig selv :)

  strikke.... når du er så god til at hækle og alt andet kreativt kan du nemt lære at strikke :)
  jeg ville da gerne lære dig det :)
  den med tålmodigheden hænger også her især med det tekniske - det skal bare virke....
  her spises der også fisk i stor stil ... godt man har et par fritidsfiskere boende...
  mht.til selvforkælelse og nattesøvn....så kan jeg sagtens følge dig ... meeen prøv alligevel at springe ud i det....
  kh♥

  SvarSlet
 5. spændende at læse lidt mere om dig! Respekt for svømmeprojektet! U go girl!!

  Ha´en dejlig dag,
  Hej fra Rikke.

  SvarSlet
 6. Mette b - Hvor er du sød. Har det lidt på samme måde som dig ang. fødsler/tandlæge - men tror bestemt det har noget at gøre med den bøjle, der virkelig var et mareridt :-)

  Line - Jo jeg havde skam set den.....skulle bare lige finde på nogle nye ting at skrive :-) Ja du har ret det bliver skrækkeligt rodende uge 7 og frem men heldigvis har vi da et toilet ovenpå også.

  Malene - Ja hvis først jeg har sat et mål er det helt sikkert jeg nok skal nå dertil.....vejen derhen kan bare nogle gange være noget så kringlet. :-)

  Marianne - Hvor sødt af dig - du tror på jeg vil kunne strikke :-) Måske jeg bare skulle kaste mig ud i det....når nu jeg kunne lære mig selv crawl :-) Og ja tak til fisk, selvforkælelse og nattesøvn :-)

  Rikke - Tak og du kan tro det var lidt af et projekt.....vi snakker virkelig mange timer i svømmehallen med folk der gloede på hvad pokker jeg havde gang i :-)

  SvarSlet
 7. 'Ey Mette, kan du ikke strikke?' fristes jeg til at udråbe!! det synes jeg godt nok var overraskende læsning, dig som er så vildt kreativ. Men ja, som Marianne skriver, du kunne nok hurtigt læse det.
  Spændende at læse lidt mere om dig :o)
  Håber i klarer uge 7 og at tidsplanen holder ;o)
  KH Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.