mandag den 3. januar 2011

Godt nytår

Rigtig godt nytår. Ja så blev det hverdag igen og jeg kan afsløre, at vi ikke har brugt vores ferie på oprydning og rengøring (det burde vi måske)...Jeg arbejder mig stille og roligt igennem bunkerne af tøj, julegaver der skal findes pladser til, madplaner og indkøb og alt det andet der er blevet syltet her mellem jul og nytår....

Vi fejrede nytåret herhjemme med super lækker 3-retters menu, familiespil, hjemmebagt kransekage (debut) og kiggen på fyrværkeri i rigtig laaaaang tid. De 3 krudtugler sov først kl. 01.....men de fik nu også en god lang lur sidst på eftermiddagen.
1. januar gik vi en rigtig lang tur og det samme i går - for det er nemlig  et nytårsforsæt her i huset. Og ja jeg ved godt det sikkert ikke holder en meter, når vi når midt i februar men hey alle de ture vi kommer på nu, hvor motivationen er i top, dem er der jo ingen der kan tage fra os vel...

6 kommentarer:

 1. Flot debut med kransekagen :-) kender godt det med gåturene, ønsker mig en hund. KH Christina.

  SvarSlet
 2. Rigtig godt nytår til Jer, Mette!
  Håber I kommer på rigtig mange dejlige gåture :-)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg så også lige "Det søde liv", hvor hun lavede kransekage og tænkte, at næste gang jeg skal være nytårsaftens vært, så skal jeg forsøge at gøre det efter - selvom jeg slet ikke kan lide kransekage, men derfor kan man jo godt blære sig, ikk :-)
  Din er da top blæret, Mette! Godt nytår!

  SvarSlet
 4. Christina - Ja en hund så ville vi komme afsted hver dag og hvis du spørger ungerne vil de meget gerne have en hund.....hvad er problemet så? Ungernes forældre der ved hvem der skal gå tur med den hund i regn og rusk :-)

  Louise - Tak i lige måde....indtil nu holder vi planen men vi er jo heller ikke så langt inde i det nye år endnu :-)

  Ulla - Ja det er rent blær men det så nu noget nemmere ud i Det søde liv hmmm - tror bestemt det er fordi jeg ikke har en turkis Kitchen Aid :-)

  SvarSlet
 5. Hi hi - ja, det er helt sikkert derfor :-)
  Men nu har du til gengæld en Bamix!! Den står allerøverst på min ønskeliste! Uj, den er lækker. Og nu er min stavblender lige gået i stykker, så dér var undskyldningen for at spendere på lidt blender-luksus ;o)

  SvarSlet
 6. Ulla - Jeg har blendet, hakket og most til alle vores måltider i dag....jeg er VILD med den Bamix må straks udtænke flere retter, hvor jeg kan bruge den :-) Håber du får dit ønske opfyldt for den er godt nok lækker...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.