mandag den 17. januar 2011

Når bare musikken spiller...

Sikke en fødselsdag!! Lørdag morgen vågnede Emil med feber og ingen appetit og alle drengene skulle hjem til ham kl. 11. Kim og jeg havde arbejdet hårdt fredag aften med at rydde garagen, gøre rent og ikke mindst gøre alt det klar til deres brunch vi kunne. 

Emil kom i seng igen og blev først vækket lige før gæsterne drønede ind i huset. Han havde heldigvis fået det meget bedre og var egentlig i hopla hele dagen. Der var aktiviteter både inde og ude som Kim og svigermor styrede med højt humør. Blandt andet blev der bygget guitarer og trommer af køkkenrullerør, papkasser og æggebakker. Musikken blev skruet op og bandet blev filmet og vist på fjernsynet, da forældrene kom til kaffe.

Alt i alt en kæmpe succes - men det har tæret så meget på kræfterne, at feberen desværre er blusset op igen på 3 ud af 4 børn. Jeg sidder derfor nu med 4 børn mere eller mindre friske, så alle mine kreative sysler er sat lidt på stand-by....

Vi har taget en masse billeder til fødselsdagen - men det vrimler jo med børn, og jeg vil ikke vise nogle billeder uden tilladelse, derfor må I nøjes med disse lidt kedelige af Emil og jeg...
Emil viser sit værelse frem.   
Jeg hjælper med tape da de bygger musikinstrumenter.

8 kommentarer:

 1. Tillykke med ham:-) Godt han fik en god dag trods alt.... KH Christina.

  SvarSlet
 2. Uha - godt at det blev en god dag og så bare god bedring herfra... : )Mette

  SvarSlet
 3. Puha en gyser, det ville godt nok være ærgeligt hvis han var gået glip af sin fødselsdag! Godt at han livede op og nåede at nyde det, inden sygdommen igen fik overtaget.
  God bedring til hele børneflokken :o)
  Hilsen Ida

  SvarSlet
 4. Puha...det var ski da træls...men godt han livede op og havde en god dag trods alt. God bedring til hele banden!

  SvarSlet
 5. Øv med syge børn men gik jo heldigvis alligevel.
  Kan hilse og sige det ikke blir nemmere ... vi fejrede 18års i lørdags for 50 unge...puha siger jeg bare .. men også her gik det ;0)

  SvarSlet
 6. Tillykke med Emil....det var dejligt at I havde sådan en god fødselsdag for ham, trods sygdom!

  Og rigtig god bedring med alle børnene...uha, det må være hårdt når de sådan smitter hinanden så alle er syge på samme tid...Sender masser af "blir-rask" tanker jeres vej:-)

  Knus MAlene

  SvarSlet
 7. Christina - Tak for det - jo han havde en rigtig god dag.

  Mette - Tak vi vil virkelig gerne snart på den anden side af denne sygdom. Alene i Sara´s børnehave er 44 ud af 65 børn syge i øjeblikket vildt ikke?

  Ida - Ja han må have mandet sig op for at holde fødselsdag og nu er han bare hel smadret den stakkel. Søvn, TV og varm kakao er kuren lige nu :-)

  Malene - Tak - Sofia holder sig utrolig nok rask - så hun er da en sej lille en - selv vores bil måtte igen bukke under og er hos mekanikeren æv!!! Ja jeg trænger i den grad til lidt positiv energi for at holde humøret højt..

  Merete - Hold da op 50 unge mennesker godt klaret....jeg har virkelig været træt her bagefter fødselsdagen men der var godt nok også knald på fra start til slut :-)

  Malene - Tak for dine tanker jeg håber godt nok det snart vil hjælpe og gå lidt den anden vej....heldigvis er hverken Kim eller jeg ramt, så 7-9-13.....:-)

  SvarSlet
 8. Sikken fantastisk ide at bygge musikinstrumenter. Jeg er sikker på at det var et KÆMPE hit for alle gæsterne. Det er sjovt som børn kan blive friske når det er noget virkeligt spændende der venter, men selvfølgelig kommer sygdommen igen. Jeg håber snart I alle sammen er friske.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.