mandag den 31. januar 2011

Blogtræf hos Mamma Mia

Sofia og jeg tog i går turen til Fredericia for at deltage i Mamma Mia´s blogtræf. Hun havde pyntet så fint op i hele huset - temaet var fastelavn.
Vi hyggede os hele dagen med lækker mad, bytte retro stof og tapet og små kreative syslerier. Jeg skylder Trine en stor tak for tålmodighed og undervisning indenfor strikkeriet. Det er perlestrik og jeg havde virkelig besvær med at huske hvad jeg var kommet til ret eller vrang - totalt nybegynder I know... Planen er at det skal blive et af de fine strikkede glasbetræk som Trine har en fin  DIY på.
Mia havde også arrangeret slå katten af tønden - lææææænge siden jeg sidst har prøvet det. I tønden var der retro lækkerier og slik - perfekt i vores verden....nok lidt øv hvis der var stoflapper i den til ungerne....
Og som om alt det ikke var nok, så fik jeg den præmie jeg havde vundet i wellness ugen - en lækker ansigtsmaske......jamen altså sikke en dejlig dag.

4 kommentarer:

 1. Nøøj det ser ud til at det var rigtig, rigtig hyggeligt. Super idé med at slå katten af tynden!
  Jeg er nu sikker på at du nok skal komme efter det der med strikkeri'et! Tænk på hvordan det er gået med dit hækleri - det er du jo en mester i:-)

  Kh Kristin

  SvarSlet
 2. Hvor ser det bare hyggeligt ud! :-)

  SvarSlet
 3. Så hyggeligt - og hvem der bare slog katten af tønden der.

  SvarSlet
 4. Hje Mette Et lille nemt trick når man strikker perlestrik. Slå et ulige antal masker op. Så skal du starte med den samme type maske på hver gang du begynder en pind...

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.