onsdag den 12. januar 2011

En hyggelig morgen - trods alt...

Kim og jeg har hver vores bil. Min er fyldt med autostole og kører i fast rutefart mellem skole, børnehave, indkøb, læge, genbrugsbutikker og hvad der ellers lige skal ordnes. Kim bruger sin på arbejdet der ligger en halv times kørsel herfra. Mandag eftermiddag gik min bil så i stykker som i helt stykker - en rød lampe begyndte at blinke....mekanikeren arbejder stadig på den - uha uha det her bliver dyrt.

Vi har derfor virkelig være ude i nogle kreative løsninger for at få Emil til og fra skole - for ikke nok med bilen ikke vil - ja så er Sara og Ida begge feberramt!! I dag kunne vi simpelthen ikke løse det på anden måde end lade Emil blive herhjemme - hans allerførste pjækkedag om man vil.....

I et forsøg på at få pigerne til at spise og drikke lidt her til morgen blev den sædvanlige morgenmads havregrød peppet lidt op med både blødkogte æg, pandekager med ahornsirup og smoothies. Emil og jeg havde en fest - pigerne spiste desværre ikke så meget....
Bilen kan vi hente igen i morgen, så der er Emil  igen klar på skolebænken

9 kommentarer:

 1. Nej hvor er det træls for jer med bilen.. Og synd for pigerne der er sygdomsramte - håber de snart kommer på højkant igen.... Sidder selv i Sverige og børnene har feber, kaster op osv...
  Jeg er sikker på at "pjækkedagen" har været ganske skøn for Emil.

  God bedring til jer

  SvarSlet
 2. Puha ikke rart med sygdom, håber de (og din bil) snart kommer over det.
  Og altså hæhæ, sådan at grnbrugsbutikker hører med i den faste rute ;)

  SvarSlet
 3. Sikke en øv-start på dagen, men godt reddet må jeg sige. Blødkogte æg, pandekager med ahornsirup og smoothies- Uhhhmmmm!!!
  God bedring til de to piger og bilen :-)

  SvarSlet
 4. God bedring med pigerne! Emil havde sikkert ikke noget imod at pjække ;)
  Håber ikke dommen (reningen) bliver alt for hård over bilen.

  SvarSlet
 5. Hvor fedt med en dag hjemme med alle hans tøser..
  Det er de bedste dage, hjemme UDEN at være syg.

  Så kom der lidt hygge ud af det.

  Held og lykke med bilen:)

  SvarSlet
 6. Øv med bilen - når det ikke kan klares med gaffa-tape bliver det dyrt : )
  God bedring til ungerne...

  SvarSlet
 7. Kristin - Sverige det lyder ellers hyggeligt - men uden sygdom tak! Her er det 7-9-13 "kun" feber men kan ikke li´ de nærmest ikke spiser eller drikker..

  Anne - Jamen hvad kan jeg sige elsker at købe brugt, så jeg er som regel forbi en gang om ugen :-)

  Trine - Ja der skulle ligesom lidt ekstra til i dag. Her til aften ville Sara pludselig have de små yoghurt, så det hentede jeg til den lille prinsesse i nærmeste supermarked :-)

  Sandie - Faktisk ville Emil gerne have været i skole men kunne jo godt forstå det var lidt svært for mig med 2 syge børn, ingen bil + et spædbarn. Dommen over bilen bliver desværre nok ret så høj (og så lige januar - typisk)!

  Trine - Ja Emil har storhygget sig med TV og Nintendo og lidt kreahygge har vi da også haft, så alt i alt en skøn dag - trods alt :-)

  SvarSlet
 8. Mette - Ja Gaffa plejer da ellers at kunne redde meget meeen blinkende røde lygter - uha ved bare det bliver skrækkelig dyrt. Men vi kan jo på ingen måde undvære vores biler. Tak for den gode bedring :-)

  SvarSlet
 9. Lyder som en fed fest, trods sygdom :-)

  Elsker dit smukke dukkehus med retro-tapeten.
  Følger meget gerne din smukke blog..

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.