torsdag den 23. juni 2011

Torsdags TA-DA

Jeg har virkelig glædet mig til at skrive dette indlæg - jeg kan stolt præsentere:

Et totalt clean sybord i soveværelset (og nej det hele er ikke bare læsset ind på min kreative værelse), der er faktisk også blevet fint. Jeg har endda fået støvsuget fordi man nu kan se gulvet. 

Et print fra Ikea er brugt som nyt betræk til mit strygebræt.
Haveprojektet har for alvor trukket tænder ud. Jeg kan ligeså godt være ærlig jeg HADER at tage ukrudt - jeg har svedt og bandet over det skvalderkål der jo nærmest var ved at kvæle alt i det bed....det har taget rigtig mange timer og vejret har heller ikke rigtig været super havevejr.....men men men nu ser det sådan her ud og er klar til nye spændende planter:
Billedet er taget fra vores soveværelse - det nye cykelskur kan lige anes i hjørnet....
Her stod tidligere buske og ukrudt i meters højde - nu er underlaget klar til at blive forvandlet til trailer holdeplads...
Hov sikke en fin hule der dukker op ved at flytte lidt rundt og beskære nogle buske....
Her til morgen gik jeg lige og nussede i bedet indimellem bygerne - tro mig den her TO-DO leg har virkelig rykket i mig (for det ville jeg aldrig gøre ellers)....men hvor er det dog dejligt at få streget disse punkter.

Har du også fået lyst til at lege med? 

Jeg skriver mit Torsdags TO-DO indlæg om lidt, alle kan melde sig til med en kommentar og så er der en uge til fremvisning....

I aften kommer indlægget med Blogslands TA-DA  her skal vi se hvordan det er gået alle de andre deltagere (indlægget kommer først efter vi har været til Skt. Hans aften).

17 kommentarer:

 1. Det ser virkelig godt ud Mette : )

  SvarSlet
 2. Hvor red te bare blevet godt - både ude og inde. Man får det virkelig godt af sådan en gang oprydning ikke? Effektivt - men det hele værd kan jeg forestille mig :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Sine - Tak jeg nyder også det cleane look lige nu (ved jo godt det ikke holder evigt) :-)

  Mette - Ja det er det hele værd selvom beddet har givet mig ømme muskler pga. helt umulige arbejdsstillinger :-) Denne uges to-do er vist lidt mere i min afdeling :-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er haven bare blevet fin. Hvis det er det der skal til, så tror jeg da lige, at jeg skal overveje at melde mig til din To-Do;o)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 5. wow en flot ta da du der viser min ta da er her http://belladotte.blogspot.com/2011/06/ta-da-1.html

  SvarSlet
 6. Louise - Tak tro mig jeg har bandet det bed meget langt væk indimellem og jeg måtte endda ud her til morgen for at blive helt klar - men jeg tror det her er vejen frem for mig. Jeg skal have en deadline af en art ellers finder jeg hurtigt et nyt og meget mere spændende projekt at kaste alt min tid i. Kan kun opfordre dig til at lege med - det er SJOVT :-)

  Helle - Tak og i lige måde har lige kommenteret inde hos dig også, hvor er du bare go´ tillykke :-)

  SvarSlet
 7. Det ser godt ud:-) Det er virkelig en god ide med den her torsdags to-do/ta-da:-) Jeg er helt sikkert med igen;-)

  SvarSlet
 8. Hvor er du bare sej!!
  Her er min:
  http://aellebaellebu.blogspot.com/2011/06/ta-da.html

  SvarSlet
 9. Hvor har du været produktiv, Mette. Sejt. Det ser mega godt ud!! Jeg er virkelig imponeret over dit havearbejde, det er jeg nemlig heller ikke så pjattet med - selvom man bliver så utrolig glad for resultatet.

  SvarSlet
 10. Det ser godt ud både ude og inde, kan godt forstå du får lyst til at få ryddet bunkerne i dit krea rum nu. jeg måtte også ud her i dag for at lave det sidste havearbejde, det har regnet hver gang jeg fik tid. Et tip til haven, klematis op af din rododendron, så blomstre de når den er færdig og fylder lidt i de nøgne grene. ej jeg ville gå helt plante amok hvis jeg havde sådan en bar plet, måske jeg skal ud og grave græs væk, så jeg også kan få en plet.

  SvarSlet
 11. Det ser bare dejligt ud! :D Her er min Torsdags Ta-Da (en smule forsinket, pga. ferie-pakning): http://pescno.blogspot.com/2011/06/torsdags-ta-da.html

  Ha' det godt - Pernille

  SvarSlet
 12. Øh skal jeg lægge et link ind (hvordan gør jeg det) eller bare skrive min blok adresse ? hurra for at være ny i blog land.

  SvarSlet
 13. Tak for de dejlige kommentarer og tak for planteråd Ævlebævle. Det vil jeg da til mig. Aner ikke ret meget om planter men kan sagtens de vi kan have mange flere i det bed.

  PS. Jeg ordner alt med links - når jeg har skrevet en kommentar på dit indlæg har jeg set det og du er med på listen :-)

  SvarSlet
 14. Hov må vist hellere komme i seng - vrøvler da hel vildt...

  Mente noget med at jeg vil tage råddet om planterne til mig og at vi sagtens kan have flere planter i det bed :-)

  Godnat!

  SvarSlet
 15. Hej Mette..
  det ser super godt ud.. og skønt når man får ordnet nogle ting...
  Jeg har det ligesom dig... jeg skal ha en deadline, så får jeg flere ting lavet..
  Glæder mig allerede til næste uges To-Do..
  ha en fantastisk dejlig dag.
  Smil fra Tina

  SvarSlet
 16. Kære Mette
  Hvor har du været flittig, og hvor er dine færdige resultater blevet flotte.
  Tænk på næste gang du går i haven, at det er god energi, for det første skal du ikke tænke på mere motion den dag, og for det andet så har Signe Wenneberg skrevet en bog om havearbejde og stress, hun har fundet ud af, at der ved arbejde med jord, bliver frigivet et stof, der hjælper mod stress - altså både afstresning og motion - og ikke mindst et helt fantastisk syn, når man er færdig :o)
  Stort klap på skulderen til dig over at du fik sat hak ved dine TO DO ting.

  Og et dejligt projekt til næste uge :o)

  Rigtig god arbejdslyst.
  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 17. Tina - God vi kan give hinanden nogle deadlines synes det er så vildt alt det der er blevet lavet,sorteret,ordnet osv. rundt omkring bare sidste uge - fedt :-)

  Jill - Jeg vil virkelig tænke på denne kommentar næste gang i haven - jeg er nok mere nyde end sysle med planter i haven men jeg er på den anden side også bare enormt stolt over at have "besejret" det meterhøje ukrudt og hvis jeg så samtidig afstresser, så er det jo bare endnu en bonus...tak for din kommentar :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.