lørdag den 25. juni 2011

Midsommer og en neon halskæde...

 Ida gik i grøften så altså ret sjovt ud...

Lige lidt billeder fra vores Skt. Hans aften. Vi gik ned til det skønne naturområde Troldhedestien (ligger nærmest i vores baghave), hvor der var bål, snobrød til ungerne og masser af kendte ansigter fra skole og børnehave - en lille fest i det fri - skønt at sidde og sludre og drikke en kold øl en midsommeraften...
Ikke verdens bedste billede af bålet men der var masser af ild og RØG!

Jeg har fulgt de spændende indlæg rundt omkring med at forvandle gardinringe til noget sjovt - det er Louise der har givet os den kreative udfordring. Især Blåmejsens forslag har været så fine, der lå en pose til 5 kr i genbrug i går - HAPS. Inspireret af Mejses halskæde og det nye Boligliv er første gardinring blevet brugt.
Jeg har viklet en rest Liberty stof stramt omkring gardinringen. 
Enden er syet med fine sting og en neon pink murersnor er bundet på. MEGET nemt....

15 kommentarer:

 1. Fuck den er sej! Hvor ser det hele hyggeligt ud. Tager fluks til kandidatfest, men først globryllup i øvrigt... sikke en festlig dag. Kunne meget nemt have brugt din halskæde!!

  SvarSlet
 2. Du så kreativ, Mette!

  Tak for din dejlige mail - jeg skriver tilbage senere i dag eller i aften. Når tiden lige tillader det, you know ;-) Krea Soulmate! <3

  SvarSlet
 3. Hvis jeg kunne gå med halskæder, ville jeg straks lave en sådan- den er sej :-)

  SvarSlet
 4. Fedt Mette - super flot! Jeg købte også Boligliv den anden dag, og blev gladelig overrasket over deres smykkeartikel. Fedt at vi i blogland også kan være med :0).

  SvarSlet
 5. Hold k... hvor er den fed Mette!!! Må man stjæle din idé???? Ku da sagtens se mig med sådan én i sort med gul kæde :)

  SvarSlet
 6. Du er fuld af fanastiske idéer..!! Jeg har også beundret de andre pigers varianter - lækre lækre.. Så dem også i BoligLiv - og de er også på listen over idéer til ny leg;)
  Dejlige billeder af den lille familie..
  Ha' en dejlig aften..
  Knus

  SvarSlet
 7. Sikke en fin kæde:-) Kan se du har holdt sankt hans i "min barndoms skov", hvis man kan sige sådan:-) Kh Christina

  SvarSlet
 8. Den er vildt fin den gardinring.. jeg må vist på udkig i den lokale genner...

  SvarSlet
 9. Hvor er den fed :o)

  Jeg har lånt et billede på din blog til denne uges bloganbefaling på min blog. Håber det er ok.. Ellers må du endelug sige til og så fjerner jeg det :o)

  Og for din mail angående tæppet. Det var rigtig pænt af dig at du tog dig tid til det :o)

  Kh Helle

  SvarSlet
 10. Blomsterpigen - håber du har haft en skøn fest - du må have gang i gardinringene og stofrester til en anden god fest..

  Darlingen - Skønt med mail fra dig :-)

  Miri - Tak - jeg har en lille variant hængende over et billede bare til pynt...

  Louise - Tak for den sjove udfordring - jeg blev også ret overrasket over at finde gardinrings DIY i Boligliv - nu må jeg lige finde på noget af de sidste ringe også...

  Binemor - Ja selvfølgelig du skal da have en sort/gul variant :-)

  Anne - Det er nemlig rigtig sjovt det her....

  Fie - Tak

  Christina - Hvor sjovt - jamen så ved du jo alt om hvor skønt området er. Blev virkelig overrasket første gang vi gik en tur derned. Bor din familie her stadig?

  Kristin - Gardinringe kan du helt sikkert finde, så blev du igen lokket en tur i en genner :-)

  Helle - Velbekomme og klar du må gerne låne et billede sødt af dig at skrive om min blog :-)

  SvarSlet
 11. Det er et fantastisk område. Jeg har ihvertfald leget rigtig mange timer i den skov:-) Desværre har jeg mistet mine forældre, men mine svigerforældre bor meget tæt på dig. Min mand er nemlig også vokset op i området:-)
  Jeg har en tanke om at få en lille krea klub i gang. Noget med at mødes en gang pr måned eller hver anden måned, hvis der er nogle stykker der vil være med. Er det måske noget for dig?? :-) kh Christina.

  SvarSlet
 12. Christina - Det gør mig ondt at høre. Jeg vil rigtig gerne være med i en krea klub lyder meget hyggeligt og lige noget for mig :-)

  SvarSlet
 13. Hej igen:-) lyder super at du vil være med i en kreaklub. kender du måske andre i området der har lyst??

  SvarSlet
 14. Næh, troldhedestien? Så må du også være fra Kolding? Måske bramdrupdam? Jeg er opvokset der, men bor i Bjert nu. Vi må da næsten lave et vælgerne i Kolding snart - vi er vist mange. :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.