tirsdag den 14. juni 2011

Indbydelser og flere punge.

Postkassen er besøgt nogle gange her på det sidste. Vi har fået sendt indbydelser til Ida´s 3 års fødselsdag og Sofia´s navnefest - begge fester skal holdes i løbet af sommeren, så der bliver nok at se til.

Sofia´s navnefest holder vi noget senere end de andres (de var omkring 4 mdr.) men vi har simpelthen haft så travlt blandt andet med renovering af vores badeværelse....Nu er indbydelserne sendt til familien og det bliver en havefest med cupcakes, kransekage, grill og masser af kolde drikkevarer. Jeg glæder mig, og skal bruge de bogstaver, jeg købte hos Julia i Cupcakefabrikken til formålet...
Jeg har klippet bogstaver og trekanter i fint mønstret gavepapir og limet på et kort. 
Teksten er klistret på med hjertetape og et stort billede af vores smukke pige er vedlagt.

10 punge er netop sendt mod nye spændende eventyr i København og sikke et eventyr kan jeg godt afsløre... Design Kartellet bliver pungenes nye legeplads. Jeg er ellevild over at have fået dette samarbejde op at køre med Mette Kirkesjov en af butiksejerene i Design Kartellet - prøv lige at læse dette indlæg inde hos Mette - her fortæller hun lidt om butikken.....genial idé at have butik på den måde.
Punge overalt - reste bunken vokser....I løbet af denne uge skal jeg sende en ordentlig portion punge til Frøken Svendsen og min søde markedssælger Gunilla. Det er virkelig en spændende periode jeg er midt i men det tager laaang tid at sy så mange punge, jeg glæder mig til det hele er sendt godt afsted....:-)

10 kommentarer:

 1. Havefest er bare så hyggeligt! Krydser fingre for godt vejr. Vi tager den nemme genvej med barnedåben og er faktisk lettet over at det er outsourcet for ellers kunne jeg ikke overskue det så tidligt.

  Du er da vildt produktiv! Det er dejligt dine ting kommmer ud i verden. Så håber jeg bare du får et godt salg. :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de nye modtagere af dine ting - dejligt at det kommer ud i verden:-)
  Godt salg

  SvarSlet
 3. Juhu - glæder mig til post! Hvor ser de flotte ud :-)

  Og super hyggelige indbydelser - håber at I får en skøøøøn fest!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Tillykke Mette:) Det er også bare nogle fine ting, du laver! Og tak for sidst - selv om vi ikke nåede at få snakket så længe!

  SvarSlet
 5. Sikke nogle skønne punge - dit nye projekt lyder spændende. Glæder mig til at se hvad det ender ud med :)

  Det bliver da skønt at holde navnefest i haven. Så håber vi bare på at solen skinner dejligt :)


  KH Vibeke

  SvarSlet
 6. Du er så sej, Mette!

  Sender dig snart en mail.. ;-)

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fine punge :o)

  Jeg er ved at forsøge mig med et hæklet tæppe efter din DIY og har lige lagt et par spørgsmål i den forbindelse :o) Ved ikke om du har set det, men det haster ikke :o)

  Kh Helle

  SvarSlet
 8. Hvor lyder det skønt med fødselsdag og navnefest - og så oveni købet som have fest med masser af hygge!

  Og de punge er bare så fine Mette, jeg må endnu engang beundre din ihærdighed, kreativitet og så at du kan OVERKOMME alt det...hvordan dælen gør du??? :-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 9. Nøøj Mette hvor har du altså travlt med alt muligt spændende og lækkert!
  Sikke nogle fine indbydelser du har fået lavet.
  Sådan en fin pung skal stå på min ønskeseddel!

  SvarSlet
 10. Maiken - Ja nu prøver vi med en havefest igen, da min mand blev ingeniør havde vi også fest i haven under paraplyer for lige da vi skulle til at spise begyndte det selvfølgelig at regne....

  I må have en rigtig dejlig barnedåb - tøjet er så fint det jeg så :-)

  Christina - Tak skal du have - ih det er så spændende om der kommer et fint salg også :-)

  Mette - Tak for muligheden og godt det er kommet fint frem kan jeg se...håber I får en rigtig travl weekend i butikken... :-)

  Anne - Selv tak for sidst OG held og lykke med eksamen det glemte jeg helt at sige sidst....

  Vibeke - Ja det hele er så spændende og lidt hektisk lige nu....ja jeg håber godt nok på godt vejr til begge fester, vi har nemlig ikke rigtig en plan B endnu :-)

  Dolls - Glæder mig....skylder dig vist også en mail :-)

  Helle - Der kommer et indlæg senere i dag med en større forklaring :-)

  Malene - Ja nu satser vi hele butikken på havefester - har prøvet før uden den helt store succes = regn - æv men det var nu stadig hyggeligt :-) Tak tak....ved ikke hvordan jeg gør er nok bare altid i gang på et eller andet plan :-) (PS. på et punkt halter det noget så vildt og det er i haven....der kommer et indlæg det er ret sjovt - du får det at se senere...)

  Kristin - Ih hvor gør din kommentar mig glad :-) Måske du kan vinde én af mine punge - jeg skynder en Give Away igang i løbet af weekenden :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.