torsdag den 9. juni 2011

Sofia kravler og flere påfugle

Så skete det efter ugers træning. Sofia kravler som i sådan rigtigt.....så er freden forbi - nej det er nu rigtig godt for hende - nu skal hun på opdagelse, og vi skal have fjernet alle de små stykker legetøj i miles omkreds....Da vi var i København fik hun også de første 2 tænder - STOP jeg kan slet ikke følge med i denne her rivende udvikling. Ja jeg må jo nok bare erkende, at hun ikke er helt så lille en baby længere....
Billederne er alle taget i Kbh. så Sofia viser hverken tænder eller kravleri
hun sover sødt lige nu den lille trold...
I Tivoli mødte vi også en ægte påfugl og en ægte malet påfugl.
De er altså bare så smukke og inspirerende - prøv lige at se farverne.....

8 kommentarer:

 1. Stooor pige hun er, hende Sofia! :-)
  Bastian har også fået sine to første tænder, så jeg er spændt på om alt andet kommer til at gå lige så stærkt;-O Han er jo kun 4 1/2 måned!

  Ha' en skøn dag!

  Kram fra Louise

  SvarSlet
 2. Så er hun stor. Det er nu en dejlig tid også selvom det er lidt hårdt hele tiden at løbe rundt efter dem. Nyd hende om lidt skal hun i skole.....

  SvarSlet
 3. Hvor er hun dygtig! Vi har lige fået brev om i dag, at vi har fået den ønskede vuggestue plads til Victor pr- 1 august, så nu syns jeg pludselig han virker helt lille og tænker "jamen han kan jo ikke ret meget endnu, hvordan skal det dog gå!??" Men mon ik han kommer efter en hel masse på de 2 måneder der trods alt stadig er til han skal afsted...:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Tillykke med "lille" pigen det er så stort når de begynder at kravle og kan opleve verden på en helt ny måde.
  Jeg var på letreborg her i maj og faldt over dine skønne nøgle ringe og måtte selvfølgelig have en med hjem i lyseblå med blomster, jeg er bare så glad for den og vil i samme vendig sige at den er super lækker udført :0)

  Knus Naninja

  SvarSlet
 5. Altså hvor bliver hun bare stor - det går så hurtigt. Synes ikke det er så længe siden jeg så hende hos Julia, så lille og lækker!
  Nu er hun stor og lækker, tænder titter frem osv. Det er ikke til at følge med!

  Ha en dejlig dag

  Kh

  SvarSlet
 6. Åh det går bare så stærkt... sejt at hun kravler:-) det har vi stadig tilgode herhjemme, men vi venter i spænding:-)
  Rigtig god pinse Mette:-)

  SvarSlet
 7. Louise - Nej hvor vildt at Bastian også har 2 tænder - mine 4 krudtugler har alle fået tænder heromkring 7-8 mdr. alderen :-)

  Marina - Jeg NYDER hende virkelig ja det gør vi alle. En dreng ville sige hej til hende henne i børnehaven og Ida (der jo lige er begyndt) fløj hen og tog ham væk og sagde NEJ det er MIN lillesøster :-)

  Malene - Fik sendt en hilsen ti dig på din blog...god pinse :-)

  Naninja - Hvor er jeg glad for den tilbagemelding 1000 tak for handlen :-)

  Kristin - Nej det er da ikke længe siden vi var på workshop sådan har jeg det også....skønne fund du igen igen viser frem forresten...

  Fru Schou - Emil kravlede først som 10 mdr. - pigerne omkring de 7-8 mdr. så inden du ser dig om, har du en lynhurtig pilfinger du kan løbe rundt efter :-)

  Rigtig god pinse allesammen...

  SvarSlet
 8. Hvor er hun bare sød og dygtig, den lille kravlenisse :-)
  Fantastisk påfugl...eller popfugl som jeg sagde da jeg var barn ;-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.