mandag den 27. juni 2011

Ferie, ferie, ferie...

Sådan synger Emil hele tiden - ja han har fået sommerferie.....det var så 0. klasse - gisp hvor gik det bare stærkt.  Det er godt nok hyggeligt, han er hjemme sammen med Sofia og jeg - prøv bare at se hvor sød han er til at køre hende rundt med cyklen mens han fortæller hende en meget lang sørøver historie.....

Derudover er jeg Ugens Butik på Amio denne her uge - 
har du lyst til at læse interviewet så kig forbi HER.

5 kommentarer:

 1. Stort tillykke med ugens butik :o) Det er da super fedt.
  Fantastiske sommerferiebilleder, der er ikke noget som søskendehjælp. Her oser der også af sommerferie, vejret hjælper rigtig godt på det.

  Ha' en helt forrygende sommerferie.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 2. Hej Jill
  Ja vejret hjælper bestemt på stemningen selvom det kun er Emil der har fået ferie. Jeg har en masse planer, så han ikke kommer til at kede sig for meget uden det dog skal blive et aktivitetscenter. Han trænger nemlig også til bare at hygge sig og komme lidt ned i tempo efter skoleræset :-) Og ja søskendehjælp suk det er bare så sødt :-)

  SvarSlet
 3. Tillykke med ugens butik :o) Det er godt nok også nogen fine ting du laver :o)

  SvarSlet
 4. Skønt med ferie....må indrømme at jeg frygter vores ferie lidt lige nu - vi kæmper simpelthen de største kampe EVER med Oscar lige nu! Han er så trodsig og siger de grimmeste ting...han aner ik hvad det betyder, men han ved udmærket godt at det er slemme ord! Så jeg syns det er en anelse hårdt at tænke på 3 ugers ferie, hvis det fortsætter på den måde...og blir faktisk lidt ked af det, for vi har en skide dejlig dreng...lige nu er han bare gemt væk i en trodsig 3½ årig børnehave bandit...

  Nå men altså sikke et side spring - ville jo egentlig bare ønske jer go ferie, det ser ud til at I hygger...

  Knus Malene:-)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med titlen denne uge : ) Fin butik du har dig. De dér skoleår går altså lidt stærkere end andre år hehe : )

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.