onsdag den 8. juni 2011

Smykker fra Grønland, hårspænder og spændende nyt....

Jeg har modtaget en håndfuld smykker fra en byttehandel med Randi fra Grønland. Hun havde sendt et par armbånd med til Ida og Sara som en ekstra gave - TAK! Pigerne har allerede vist dem frem i børnehaven.
 To lange halskæder den ene med en fin ugle og et par øreringe der passer til...

Skønne Asli har begavet mig med fine hårspænder og nøgleringe....de skal indgå i min "produktion" af cernit accessories og nøglesnore....1000 TAK Asli.
Sidst men absolut ikke mindst kan jeg afsløre at mine punge, suttesnore og nøglesnore nu kan købes hos Frøken Svendsen i Vanløse. Mor her er stolt MEGET stolt.....jeg glæder mig til at besøge butikken en dag, den ligger Jernbane Allé 70, 2720 Vanløse.
Billedet er lånt fra Frøken Svendsens hjemmeside.

Derudover har jeg mødt fantastiske Gunilla. Hun tager rundt på markeder og messer hver weekend med sine smykker (og nu også lidt af mine varer). Hun har skabt kontakten til Frøken Svendsen og Gunilla og jeg skal sammen til Shopping Bazar her i Kolding den 10. og 11. september - så sæt lige kryds i kalenderen og hils på ikke? 

Ihh det er så spændende for mig alt det her........og som om det ikke er nok - er et nyt spændende samarbejde også ved at spire - men mere om det en helt anden gang nu vil jeg ind og fejre Sofia hun bliver 8 måneder i dag :-)

14 kommentarer:

 1. Tillykke med dine nye samarbejdspartnere. Og sikke fine armbånd til de små. God dag
  KH Mia

  SvarSlet
 2. Hvor er jeg glad for, at de faldt i god jord hos pigerne :-)
  Hvor er det fedt med Frøken Svendsen - det er da lidt stort :-) Glæder mig til at høre mere om det nye spændende samarbejde. Kh Randi

  SvarSlet
 3. Stort tillykke, Mette. Det er SÅ fortjent! Håber det er med til at stive selvtilliden lidt af igen!? Glæder mig til at høre mere om det andet, spirende samarbejde:)

  SvarSlet
 4. Hvor er det fedt, Mette - TILLYKKE ;o) Og tillykke med Sofia, hvor er det vildt at hun allerede er 8 mdr...
  Knus Therese/MagLinus

  SvarSlet
 5. Jamen der er da fart over feltet:-) Fedt med samarbejdet, det er da stort at dine flotte ting nu kan købes i butik! :-) Tillykke med det, det er godt gået - og SÅ fortjent:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 6. Hvor er det spændende og meget velfortjent:)

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det bare spændende! Stort tillykke!

  SvarSlet
 8. Fedt - stort til lykke :-) Det er da fantastisk! Du kan til enhver tid også bare sende dine punge denne vej - så sælger jeg dem gerne i min lille biks!

  Knus Mette

  SvarSlet
 9. Hvor fedt, Mette. Var det mon forårsmarkedet der har sat gang i alt det her nye spændende noget? Det er i hvert fald fuld ud velfortjent! :-)

  SvarSlet
 10. Nøjj hvor fedt for dig Mette! Vildt lækkert og godt gået!
  Tillykke med det og med Sofia´s 8 måneders dag

  SvarSlet
 11. Hvor er det fantastisk Mette!
  Tillykke, håber salget vil gå rigtig godt:)

  SvarSlet
 12. 1000 tak alle sammen :-)

  Sofia fandt ud af hvordan ben og arme skulle arbejde sammen her til morgen så nu kravler hun rigtigt - hun skulle altså lige blive 8 mdr. først det er da lidt sjovt.....

  Ja det er markedet der for alvor har sat gang i alt dette her, så I fik jo ret salget skulle nok komme.....jeg er meget taknemmelig :-)

  Mette Kirkesjov - Det lyder spændende - jeg sender dig lige en lille mail :-)

  Jeg vokser altså lige endnu mere, når I siger det er fuldt fortjent, hvor er I søde :-)

  Knus

  SvarSlet
 13. Søde Mette

  Jeg kan kun tilslutte mig ! Det er så fortjent.

  Kommer med et lille råd, smid det bare ud, hvis du synes jeg er træls. Men husk ikke at forære dine produkter væk. Hvis du seriøst overvejer at gå den vej, så skal du også tjene på dine varer. Bare et lille pip!

  Tillykke med Sofia - hun bliver bare så stor!

  Jeg glæder mig til vi ses - så skal jeg rigtig høre om dine kommende fremtidsplaner - hvem ved, måske kan vi slå os sammen ;-)

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 14. Årh, hvor er det bare SEJT, Mette!! KÆMPE tillykke med det hele :-)
  Ha' en fantastisk pinse!
  Kram fra Jane

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.