tirsdag den 4. maj 2010

Tilbage i systuen

Kim og jeg står på tærsklen til et nyt og spændende kapitel i vores liv.......desværre er vi stødt på nogle forhindringer undervejs, der har optaget mine tanker her på det sidste. Bloggen er derfor blevet syltet, da hverken tid eller overskud har været der. 

MEN nu skal der for alvor sadles om, og jeg tænker jo allerbedst ved at have gang i en masse kreative sysler. Derfor er jeg tilbage i systuen og selvfølgelig har jeg taget fat i endnu et sekskantet patchwork projekt. Jeg kan afsløre her, at der skal usandsynlig mange sekskanter til, og jeg skal for første gang i min sykarriere sy en lynlås i!! Jo jo ambitionerne fejler bestemt ikke noget :-)
1000 tak til Kaja for de fine hæklede pandebånd jeg har vundet i hendes Give Away og til Malene for endnu en super Change Away. Sidste billede er da bare for skønt - Emil som gentleman for lillesøster Ida i Mooncar med sidevogn - herligt!

14 kommentarer:

 1. Spændende Mette, glæder mig til at høre hvad det nye er for noget - udover det nye med at du skal til at sy lynlåse i he, he :-)

  Fantastisk sød storebror din Ida har, hun ser også ud til at nyde.

  SvarSlet
 2. Hej Mie - jeg skal nok løfte sløret, når vi er helt klar til "afsløringens time" :-) Ja han er bare verdens bedste storebror (siger den stolte moar) :-)

  SvarSlet
 3. Uh, det lyder spændende, Mette :-)

  SvarSlet
 4. Hej Trine - Uha du kan tro vi også glæder os....selvom det har været nogle store beslutninger :-)

  SvarSlet
 5. Hejsa Mette :)
  Lyder både spændende og også udfordrende med nye beslutninger... Glæder mig til at høre mere om dem, og håber det er nogle gode idéer du er kommet på i den systue :) Tanker her fra mig til dig...
  Knus Jeanette

  SvarSlet
 6. Hej Mette..
  Sikke et spændende indlæg.. Uh bliver så nysgerrig..;) Glæder mig til at høre mere - det lyder stort...
  Herhjemme deles der også mange tanker for tiden, både store og små og det tager mere tid end man lige tror...
  Lækre billeder - er vild med den galante storebror..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Ih, jeg bliver da også helt nysgerrig!! Lyder spænnende!

  Og lynlåsen går da helt sikkert fint:)

  SvarSlet
 8. Hej Mette
  Du forstår at vække nysgerrigheden hos os:) Er godt nok spændt på at høre om de nye beslutninger. Godt du blev glad for stoffet - jeg takker også for endnu en super change away:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre lidt nyt fra dig, selvom du jo bare tirrer min nysgerrighed ;)

  SvarSlet
 10. Ihh Mette - så spændt, jeg nu er på, hvad der venter jer...! :))

  SvarSlet
 11. spændende, hehe...glæder mig til afsløringen. indtil da, vil jeg ønske jer held og lykke med beslutningerne:) og dejlige timer i systuen,
  kh

  SvarSlet
 12. Åh jeg håber I er ok!!?
  Og hvor sejt at i har en mooncar til børnene - dem husker jeg fra da jeg var lille :)

  SvarSlet
 13. Jeanette: Jeg sender også dig en masse tanker i øjeblikket :-)

  Anne: Ja store tanker og beslutninger tager godt nok meget tid og energi (vil jo gerne vende alle muligheder først ikke) :-) Lyder også til I selv er midt i en beslutningsfase.

  Siri: Tak for tilliden om lynlåsen, jeg har fundet den frem samt en vejledning så jeg håber :-)

  Malene: Du har bare det flotteste stof - super byttehandel. Og desværre må I væbne jer med tålmodighed afsløringens time er ikke helt endnu :-)

  Julia: Hihi sjovt at høre I er så nysgerrige...skal nok afsløre det hele når tiden er til det:-)

  Helle: Du kan også tro det brænder i mine fingre for at skrive hvad vi har planer om MEN kan af flere grunde ikke afsløre noget endnu (tirre tirre) :-)

  Kirsten: Mange tak - beslutningerne er helt på plads, nu skal vi bare have en plan for hvordan vi kommer videre herfra....og tro mig det er også svært.

  Bella: Det er desværre ikke vores Mooncar men fra en Legepark vi ofte besøger. Alt er ok selvom vejen hertil har været svær....men sådan er det nok med livets store beslutninger.

  1000 tak for alle jeres søde ord piger :-)

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.