tirsdag den 18. maj 2010

Romber....

Ja nu har jeg efterhånden fået syet så mange sekskanter, at jeg ville prøve lidt andet. Valget blev romber. Jeg har selv tegnet skabelonen og kastede mig ud i projektet ligesom med sekskanterne. Dog havde jeg liiidt svært ved at få stofftet pænt i hjørnerne, men se så her hvilken fin vejledning der findes på nettet fra Hendes Verden.
Projektet skulle gerne blive til et net, hvor jeg vil følge denne DIY fra Mie Pralerier.

7 kommentarer:

 1. Hej Mette!
  Fin rombeblomst du har lavet! Skal den bruges som pynt på nettet, eller skal du lave "stoffet" dertil af romber (ligesom Mie har lavet stof af femkanterne, hvis du forstår :-)?)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Blomsten skal bruges som pynt på det isblå stof og så skal bærestykke og remme være i det grønne småblomstrede. Jeg havde ellers også klippet små rombe skabeloner (til bærestykke) men det bliver simpelthen for tidskrævende sy i hånden. Jeg vil prøve at finde ud af hvordan det kan syes på maskine, men det må blive til et andet projekt :-)

  Fortsat god aften

  SvarSlet
 3. hvor er den fin.
  Du har rigtig fået patchwork feber ;)

  SvarSlet
 4. Årh hvor er det nogle fine romber..:)
  Du går da helt patch-amok...;) Jeg har også lånt et par bøger på bib omkring det for at få lidt mere inspiration - det er bare som om der ikke er timer nok i døgnet for tiden..;)
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet
 5. Det er nogle utrolig flotte stoffer du har sye af. Jeg glæder mig til at se det endelige resultat...

  SvarSlet
 6. Hej Bella
  Jeg er hårdt ramt :-)

  Hej Anne
  Amok er lige ordet...jeg har kun to bøger hjemme lige nu og de skal klart byttes til ny inspiration inden længe. Hvor har du ret i der ikke er timer nok...jeg står op kl. 5.30 og er først i seng tidligst kl. 23, så kan ikke presse flere vågne timer ind :-)

  Hej Henny
  Ja stoffet er en skøn blanding af en masse Change Aways og retro sengetøj fra min mor + nye stoffer til selve nettet. Herligt med mix af nyt og gammelt.

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.