lørdag den 2. april 2011

Forårs lørdag

Forårsstemning fra en solrig lørdag i haven:
Ungerne har leget ude hele dagen, vi har spist frokost under flagranken i pavillonen, fået kaffe og kanelbrød (opskrift fra BoligLiv) og grillet bøfferne til vores burgere. Grillen skulle først igennem den helt store rengøring.

Jeg har også fået et nogenlunde overblik over mine varer til markedet....hvad er der styr på og hvad mangler. Uha der er godt nok mange løse ender lige nu, men godt jeg holder sådan en pinlig orden på sybordet, så er det jo nemt at få det berømte overblik....hmmm

12 kommentarer:

 1. Puha.. det ligner en alt for hyggelig lørdag :) Er godt misundelig.. har været på læsesal! Men dog også nået lige at komme i Panduro..

  Knus

  http://blomstertankerogoreringe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Lyder som en dejlig solskinsdag hos jer:-) du er velkommen til at kigge forbi mig og min have i dagens indlæg. Kh Christina.

  SvarSlet
 3. Blomsterpigen - Det har været en skøn lørdag dog alt for kort.....derfor er jeg først nået til sofa og computer nu - men sådan er det jo med skønne ude dage. Det lyder som en noget anderledes lørdag du har haft men Panduro er jo altid godt :-)

  Christina - Jeg kigger straks forbi :-)

  SvarSlet
 4. Desværre er det ikke anderledes for mig.. Jeg mangler kun 2 mdr. og 6 dage, så er jeg ENDELIG færdig.. har nærmest læst hele mit liv, så det bliver noget af en omvæltning..

  SvarSlet
 5. Jamen så er du da virkelig tæt på målet og forstår hvorfor du tæller ned - ja sikke en omvæltning det bliver da SÅ godt....masser af god læselyst her de sidste 2 måneder og snart kun 5 dage :-)

  SvarSlet
 6. Øh.. det skulle ligne hjerter, men ligner vist mest isvafler.. en klassisk kreakikser ;)

  SvarSlet
 7. Ja det var en skøn, skøn lørdag og dine billeder emmer af forårshygge.

  KRAM.

  SvarSlet
 8. Det ser ud til at være en hyggeligt lørdag I har haft. Dejlige billeder du har taget.

  www.philleogphia.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Hej Mette
  Tak for din kommentar i min stof-biks - jeg har mere af stof 1 og 3 hvis du er interesseret? Det ene stykke (nr. 3) har jeg et stykke på 65x185 af - det andet måler ca. 140x120. Du kan selvfølgelig sagtens købe mindre stykker eller måske bytte? Send mig gerne en mail på lisbetha@yahoo.com. KH og go mandag fra Lisbeth

  SvarSlet
 10. Hvilke skønne wekend billeder og sikke en orden du holder dig. Det er nogenlunde samme ordensstrategi jeg fører

  SvarSlet
 11. super skønne billeder, dejlig familie.
  kh louise

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.