onsdag den 27. april 2011

Drivhus

Vi har længe gerne ville have et drivhus, så her i Påsken skulle det være. Det bliver altså helt fantastisk at hente sine egne økologiske tomater, agurker, peberfrugt, chili og meget andet lækkert ind til aftensmaden.
Projektlederen holder øje med at arbejdet skrider rigtigt frem....
Handymanden må lige nærlæse brugsanvisningen - der er godt nok også mange skinner....
 
Sofia holder nøje øje med arbejdet fra barnevognen og pigerne er pænt ligeglade de vil bare lege...
Wauw det lykkedes - så skal det bare fyldes op med skønne planter og der har vi en fantastisk aftale med min far. Han har gang i forspiring af alt muligt spændende og vi får en portion klar til drivhus planter på et tidspunkt......FANTASTISK!

12 kommentarer:

 1. Ej hvor lækkert!! Og skønne fortællinger i billederne;)
  Det vil jeg også bare SÅ gerne ha'... Måske når vi engang får en større have;)
  Sidste år havde vi dog selv-avlede tomater alligevel - på en solplet op ad husmuren.. De smager altså bare for lækkert:)
  Knus Anne

  SvarSlet
 2. åhhh ja der er ikke noget end hjemme avl...
  her hjemme står der tomater og jordbær på altanen, og hygger sig, glæder mig så meget til der kommer noget frem til sommer

  SvarSlet
 3. Det er SÅ lækkert med drivhus. Vi har desværre kun plads til et lille vægdrivhus. Der kan lige stå 2 kapilærkasser. Satte det op sidste sommer og høstede masser af lækre tomater til langt hen i efteråret. Faktisk indtil frosten kom.

  SvarSlet
 4. Åh jeg sukker efter et drivhus.. det har jeg gjort i de tre år vi har boet i huset nu, og hver sommer tænker jeg på hvor LÆKKERT det bare må være. Elsker i forvejen min køkkenhave, og drivhuset ville bare være prikken over i'et. Håber i får STORT glæde af det og at du vil ligge en masse billeder ind af alt det lækre du får dyrket, så jeg kan nyde det på dine vegne :0)

  SvarSlet
 5. Ej, hvor skønt - heldige dig! Jeg ønsker mig også et drivhus, men vi kan ikke rigtig finde den rigtige plads til det. Håber I bliver glade for det - Jeg glæder mig også til at se billeder af det hele igennem sommeren :) Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 6. Lækkert, tillykke med det fine drivhus. Åh, tænk at kunne hente lækkerier derude, bare det var mig:-)

  SvarSlet
 7. Et drivhus er bare det skønneste, og følelsen af selv at avle noget sundt og lækkert er helt fantastisk. Held og lykke med det!!

  SvarSlet
 8. Vi fik drivhus sidste forår, og vi er bare super glade for det, og har allerede godt gang i spiringen. 10 tomat sorte og en hulens masse chilie, jeg kan også anbefale Aubergine en rigtig sjov og nem plante.

  Go fornøjelse med det.
  Louise

  SvarSlet
 9. Åh ja sådan et drivhus, vil jeg også have... Det ser vel nok dejligt ud.. Blive da bare skønt med egne avl, det smager bare 100 gange mere lækkert.. :)

  SvarSlet
 10. Tak for jeres kommentarer...

  I går fik jeg købt Politikens bog om drivhuse for et er drømmen....derefter selve opbygningen af drivhuset og nu skal vi så igang med alt det spændende med afgrøderne som vi faktisk ikke aner noget som helst om :-) Jeg skal nok følge op med lidt billeder undervejs.

  PS. Tilgengæld tror jeg vi bliver rigtig gode til at spise vores afgrøder....jeg tænker allerede i ketchup og tomatsupper hvis det nu lykkedes :-)

  SvarSlet
 11. Der er intet bedre end et drivhus :-)
  Vi har valgt at have alle planter i plantesække på kapillærkasser. Det gør vanding en del nemmere hvis man nu ikke lige er hjemme et par dage.
  Vi har igennem årene haft stor glæde af tomater, agurker, chili (til gemalen) og peber. Det er bare så skønt at følge livets gang inde i varmehulen og hver dag glæde sig til man kan hapse den første lune tomat :-)

  SvarSlet
 12. Hej Merete
  Ja vi har også anskaffet et par kapillærkasser for de virker smarte. Jamen præcis det du skriver med at med at følge planternes udvikling bliver så sjovt for børnene. Uhh GLÆDER mig :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.