onsdag den 6. april 2011

Lidt af et fund...

Og nej jeg har ikke været på genbrugstur (igen igen) det er jo først på fredag...

Jeg har bare været en tur på mit kreative værelse og grave lidt i bunkerne derinde. En stor stak halvfærdige stofkurve lå bare og samlede støv, og det er da egentlig synd og skam. Stofkurvene var noget af det første jeg kastede mig over, da jeg genoptog min nye kreative løbebane for 4 år siden.

De er ret enkle og hurtige at sy og alt og alle jeg nærmest kender har vist fået en af mine stofkurve foræret. De kan jo bruges til alt muligt og er perfekte som en lille gave ...de gange vi har været i byen. Jeg begyndte også at sælge lidt af dem, men ambitionerne var vist lidt større end det reelle salg, og derfor har jeg haft en stor stak halvfærdige stofkurve liggende som selvfølgelig skal med på forårsmarkedet (ja altså de skal jo lige syes færdige :-).... Jeg sælger dem billigt 75 kr pr. stk. for nu skal jeg altså af med dem.....

Ih hvor er det fantastisk at gøre den slags fund OG jeg har fået en hel hylde fri på mit kreative værelse...

12 kommentarer:

 1. ja det er skønt at finde fund hos sig selv ;)

  SvarSlet
 2. Hehe tænkte også lige.. det er da ikke fredag ;)
  Det var da en fantastisk ide at få ryddet ud i de gamle sager!!

  Kh Anne

  SvarSlet
 3. skønt!, ja det er bare om at komme igang med alle de ufærdige projekter der ligger og samler støv - har selv så mange, at jeg har lavet mine fredage til "lav et projekt færdig dag" :-)

  SvarSlet
 4. Haha, hvor fedt!
  Gid jeg lige havde sådan en overraskelse til mig selv! Hvis jeg er heldig ligger der måske et eller andet halvfærdigt strikketøj og venter i gemmerne. Jeg må på jagt :-)
  Glæder mig til markedet!

  SvarSlet
 5. Helle - Ja ikke - blev selv ret overrasket at der var SÅ mange :-)

  Anne - Haha ja jeg elsker jo min lille fredagstradition :-) Du må på jagt efter de gamle sager - gik jo lidt i panik da jeg læste der er delt 1800 VIP biletter ud - det er altså mange mennesker...

  Sofie - Fedt med din fredagstradition og SUPER god idé måske jeg skal bruge den også (efter marked godt nok) :-)

  Trine - Ja du må på jagt og måske endda du bliver lidt overrasket over dine fund (ja med mindre man er god til at afslutte sine projekter) :-)

  SvarSlet
 6. Hehe, man kender vel efterhånden sine medbloggeres vaner? Jeg synes det er helt VILDT svært at vide hvor meget man skal tage med af hver ting. Skal det være 4 eller 20 stk tørklæder? Hvor mange punge? Hvor mange bukser? Osv, osv.. Generelt er forårsmarkeder jo mindre besøgt end julemarkeder, så det er lidt en jungle for en som mig som aldrig har været med til den slags før.

  Kh A

  SvarSlet
 7. Jeg kommer som besøgende til makedet, glæder mig til at se din stand:-) Kh Christina

  SvarSlet
 8. Altså jeg glæææder mig til at se din stand og også de andres selvfølgelig :-)
  Jeg kender det godt....når man lige får ryddet o, så kommer skattene frem. Og sammen med de gemte skatte dukker nye projekter frem. Men ekstra tid kan være svært at finde, ik! Det ligger ligesom ikke på en hylde :-)
  Kh. Linda

  SvarSlet
 9. Ja, det er da noget af et fund. Og fantastisk midt i alt presset for at blive færdig til forårsmarkedet...så er det jo rart med en stak næsten-færdige produkter...

  SvarSlet
 10. Ej hvor fedt, flasher du dem ikke her når de er færdige??? ;O)

  SvarSlet
 11. Anne - Vi er virkelig i samme båd....famler mig også frem om hvor meget skal have med. MEN nu har jeg en ny taktisk og det er egentlig bare så meget som muligt. Jeg har ikke så meget sytid pr. dag alligevel, så det ender ikke med kæmpe bjerge, men det jeg har klippet op allerede det skal jeg altså bare nå....

  Frk. Regnbue - Glæder mig til at møde dig.....dejligt du vil kigge forbi :-)

  Linda - Det lyder fedt du vil kigge forbi :-) Åh ja tid - en evig mangelvare - de mørke rande er ved at indfinde sig pga. ALT for lidt søvn...tror jeg skal holde en lang pause fra symaskinen efter markedet :-)

  Malene - Ja det var virkelig et fedt fund.....havde glemt jeg havde klippet så mange ud men det er jo helt perfekt nu :-)

  Jane - Jo det tager lige et par dage at sy men så skal jeg nok vise dem frem :-)

  SvarSlet
 12. Hvor fedt Mette...så tager det da lige toppen af presset mht. at få en masse færdigt til markedet når man lige finder en stak der er færdigsyet:-)

  Godt for dig:-)

  Knus Malene

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.