torsdag den 14. april 2011

En lille reminder....

I går fik jeg et vink med en vognstang. Jeg gik tidligt i seng med en dundrende hovedpine og generel ømhed i kroppen. Jeg har simpelthen kørt alt for hårdt på her på det sidste. 4 børn, generel husholdning, forberedelse til markedet og alt for lidt søvn har slået mig omkuld og nu vil jeg simpelthen gå på en tidlig påskeferie for at komme helt ovenpå igen. Rakel har også skrevet dette fine indlæg om at i fravær vil komme nærvær et andet sted, så det vil jeg prøve....

For ikke at lukke bloggen helt ned mens jeg spiser påskeæg og leger med Lego så trækker jeg jo vinderen i min Give Away i morgen OG så søsætter jeg en ny Give Away for at fejre at jeg nu har rundet de 550 faste læsere.
I ønskes en rigtig dejlig PÅSKE vi blogges ved

6 kommentarer:

 1. Det lyder fornuftigt, Mette! Jo før man lytter, jo før kommer man ovenpå igen. God bedring og nyd påsken.

  SvarSlet
 2. Lyder som en god ide og en god måde at gå påsken i møde på. God bedring. Hvis du har lyst kunne du kigge forbi min blog. Har gang i en give away og det er jo dejligt og opløftende at vinde.. (og synes selv gevinsten er fin)

  SvarSlet
 3. Godt du endelig lyttede til din kloge krop- rigtig god ferie :-)

  SvarSlet
 4. Malene - Ja du har hel ret - fantastisk der er en god lang ferie i vente....alene dét giver lidt ekstra energi på kontoen :-) Du ønskes også en rigtig dejlig påske...

  Lykke - Ja vi skal bare UD og nyde det gode vejr og tage dagene i det tempo som vi nu engang synes :-) Jeg kigger gerne forbi din Give Away :-)

  Losarinas mor - Ja kroppen plejer jo at fortælle os noget og denne gang vil jeg lytte:-) Du ønskes også en skøn ferie :-)

  SvarSlet
 5. Rigtig god påske, håber du rigtig får hygget med familien.

  SvarSlet
 6. Rigtig go' påske med familien ,0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.