tirsdag den 13. april 2010

Retro Pavillion

Først og fremmest vil jeg gerne takke for alle de smukke hilsner fra mit sidste indlæg, det er altså ret så overvældende at lukke bloggen op, og der så ligger så mange kommentarer :-) 1000 tak !!

Hold da op hvor er foråret bare over os, og hvor er det altså fedt og de meterhøje snestakke er jo nærmest glem ikke?  Emil tog en fridag sammen med os mandag, og vi var ude HELE dagen. Vi har købt en Pavillion og den er bare så fin og hyggelig at sidde under. Den vil give en god skygge, når solen bliver lidt for skarp til sommer og ellers er den bare sådan huleagtig...og den skal selvfølgelig gejles med retro. Indtil nu er der en flagranke, et patchworktæppe og et par hynder i stilen. Bordet er arvet fra min morfar og jo også bare perfekt til hulen.


Pavillionen står helt perfekt og lige dvs. jeg åbenbart har været lidt "skæv" da jeg tog billedet :-)


Uha visse ting ses altså mere på billeder f.eks. at denne bænk vist skriger efter Gori 
og fliserne trænger til en omgang højtryksspuling:-)

De 3 ugler har jeg vundet hos nkitkat . 1000 tak for uglerne og den fine indpakning (pungen) de kom i. Uglerne skal bo på en hylde i vores soveværelse ved siden af nogle elefanter :-)

11 kommentarer:

 1. Det er da bare hygge - er pavillionen en bryllupsgave?

  SvarSlet
 2. Hej Bella - Nej vi har selv købt den, og var jo så heldige med vejret i lørdags, at vi sad derude om eftermiddagen og hyggede os med vores gæster. Fantastisk :-)

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser det bare dejlig ud.
  Jeg ville også gerne kunne glemme al sneen og nyde solen, men her i nord er der altså stadig lidt sne på vores græsplen, øv, øv!!

  Nyd jeres dejlige forår:)

  SvarSlet
 4. Hej Siri - Så skal jeg ikke nævne, at jeg kunne sidde i T-shirt og spise frugtsalat her til eftermiddag vel? :-) Jeg håber, der snart er lidt forår på vej til dig og dine. Kh.

  SvarSlet
 5. Hej Mette

  Stort tillykke med jeres bryllup :o) Hvor ser det bare hyggeligt ud...skal have syet nyt have-hynde-betræk i år og patchworkhynden på bænken ser da bare flot ud.

  Kh Shina

  SvarSlet
 6. Sikke en god idé..:)
  Vi har faktisk også snakket om det, men er lidt bange for at den sluger for meget af det lys, der falder ind i stuen..
  Hvor stor er jeres og hvor har I fået fat i den..? Jeg kan rigtig godt lide udformningen..;)
  Ha' en dejlig aften..
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Tillykke, både med brylluppet og med den fine terasse. :-)
  Hvis det er de hvide pletter, du vil af med, så må du altså ikke bruge højtryksrenseren. Så bliver der bare værre næste år, fordi stenene bliver ødelagte af det høje tryk.
  Der er noget med noget atamon, et par flasker i en spand vand, som så skrubbes ind i fliserne.
  Mener man kan google det. (Har selv været der). :-)

  SvarSlet
 8. Hej Shina - Ja det er bare så fint med patchwork er vild med det. Har netop købt sekskantet karton, så nu skal jeg prøve kunsten med den slags patchwork, det ser jo så godt ud det du har syet :-)

  Hej Anne - Vi har et meget stort vinduesparti i stuen, så det er hel bevidst placering. Fra stuen ligner det egentlig en havestue / udestue og forlænger ligesom rummet, så det er bare blevet så fedt. Vi har købt den i Bilka mener den er 3x3 meter så fin størrelse.

  Hej Nette - Mange tak for dit råd og Kim har endnu ikke har haft tid til højtryksrenseren ....så nu kan jeg nå at stoppe ham :-)Puha!!

  SvarSlet
 9. Hejsa,
  Jeg nyder at følge din blog, den er fyldt med gode ideer :o) Nu faldt jeg lige over dit billede af hynden på bænken. Har du noget inden i...? eller er det syet som et tæppe...?

  Mange hilsner
  Kathrine

  SvarSlet
 10. Hej Kathrine
  Ihh tak for de flotte ord :-) Der er tykt pladevat indeni men syet som et tæppe så der er flere funktioner. Her er det bare foldet som en hynde på bænken. En idé kunne være at sy et betræk til nogle hynder der præcis passer på bænken enten med lynlås eller lidt a la dynebetræk så det kan tages af og vaskes...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.