fredag den 2. april 2010

Overraskelsesferie

Der har været meget stille her på bloggen........I lørdags kom Kim pludselig og fortalte, at han havde en overraskelse til børnene og jeg. "Vi kører til Paris i morgen tidligt, alt er planlagt og betalt." 
SAY WHAT!! Jeg blev fuldstændig paf og kunne nærmest ikke sige noget, for jeg løb bare rundt om mig selv, det kan vi da ikke - hvordan, hvor længe og hjææælp jeg skal have pakket. Men selvfølgelig kunne vi det, for Kim har haft denne rejse planlagt længe, og alle detaljer var der styr på, jeg skulle bare nyde turen og det gjorde jeg i fulde drag.

Vi boede i en lækker lejlighed, total charmerende og ægte Paris. Vi er fyldt med masser af skønne indtryk af byen, men vi er trætte nu efter at have kørt hjem hele natten.

Der kommer først billeder senere (og måske lidt længere indlæg) orker ikke nu, ville bare lige sige PIP og ønske jer en god påske.

15 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overraskelse:).
  God påske til dig og din familie.
  Vh. Louise

  SvarSlet
 2. Åh, hvor lyder det bare dejligt! Glæder mig til at se billeder - og sikke en skøn mand der bare lige planlægger sådan en overraskelse! Tillykke med ham. Kh lisbeth

  SvarSlet
 3. Sikke en drømmemand! Og sikkert også en drømmeferie, vi har jo selv lige været i Paris, og det er da en skøn by :-)

  Også god påske til jer.

  SvarSlet
 4. Hej Louise - Uha venter i spænding på nyt fra dig :-) Krydser fingre for et lille påskebarn :-)

  Hej Lisbeth - Jeg føler mig også bare heldig, at jeg har så dejlig en mand som Kim :-) Der skal nok komme billeder en dag med lidt mere overskud :-)

  SvarSlet
 5. Hej Mie - Ja hvor sjovt læste nok din beretning fra Paris og blev helt misundelig, der anede jeg jo ikke hvad der var i vente :-) Altså hvor har det bare været fedt.

  God påske herfra

  SvarSlet
 6. Arj for sulan da en overraskelse!!! Sikke dejligt! Og ja, havde undret mig en hel del over stilheden herinde og faktisk tænkt på, om du var kørt lidt surt i bloggeriet og trængte til en lille pause efter at have været så aktiv siden starten ;)... Men så var det bare en DRØMMEFERIE, du var på :)))

  God påske dit heldige asen! ;)
  KH Helle

  SvarSlet
 7. Åhh hvor skønt, det er da bare drømmesituationen over dem alle:-) sikke en dejlig husbond du har, du må hellere kysse ham lidt ekstra;o)

  SvarSlet
 8. Fedt , der blev du taget på sengen. SKØN mand du har ;-) Fortsat god påske

  SvarSlet
 9. Hvor lækkert!! Sikke en skøn bedre halvdel...
  Håber I er blevet ladet godt op og nød den fantastiske by..:)
  God påske..
  Kh Anne

  SvarSlet
 10. Lyder altså skønt! Tænk sig sådan at blive HELT og aldeles overrasket. Jeg er sikker på at du er MEGET glad for din mand!!
  God påske.
  KH Mette

  SvarSlet
 11. Sikke da en fantastisk overraskelse.

  Paris er jo skøn på denne tid af året. Jeg var der i påsken 2004 (tror jeg det var) og der var lunt og smukt med alle forårsblomsterne udsprungne :)

  SvarSlet
 12. Skøn overraskelse, må være skøn mand:-)

  SvarSlet
 13. Hej alle sammen - tak for de skønne kommentarer...jeg vil om lidt skrive et indlæg med billeder fra den vilde overraskelsesferie.

  God påske :-)

  SvarSlet
 14. Hvor vidunderlig en overraskelse, og kan se på billederne at turen var lige så dejlig!

  Dejlig weekend til dig, Kh Karen Marie

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.