mandag den 1. november 2010

Dotty tapet

For lang tid siden rev vi et lille klædeskab ned på Emil´s værelse. Det gav nye indretningsmuligheder på det lille værelse med skråvægge. Maling og tapesering har vi først fået på plads nu. Sammen med den æblegrønne tallerkenrække og det fine Dotty tapet fra Ferm Living har værelset bare fået et helt andet mere varmt look. I Pringels rørerne ligger en masse små skatte som Emil meget gerne vil have i nærheden af hvor han sover......
Vi rev også et klædeskab ned på pigernes værelse, og her er også blevet malet.... men så er vi igen gået helt i stå. Det er også et lille værelse med skråvægge, og der er i virkeligheden bare alt for mange ting derinde. Jeg drømmer om, at vi rydder rummet og prøver os lidt frem med en helt ny indretning...

21 kommentarer:

 1. Hvor er det fint ! Super ide med papir på rørene Ü

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet godt,er vild med det tapet;0)
  Julie

  SvarSlet
 3. Det er bare så flot...og altså den ide med chips rør med tapet har jeg altså i den grad tyvstjålet nu...sorry, men det er bare sådan en fed ide! Så HAPS HAPS....håber ikke det gør noget:-)

  Lækkert værelse, og det ser super hyggeligt ud med tapetet og den lille hylde til bøger...og så med patchwork på sengen - det kan da ik blive mere lækkert end det:-)

  Godt gået...

  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig fedt ud, Mette. Håber I får hul på bylden i forhold til pigernes værelse også. Lyder som en god idé at hive alt ud og prøve sig frem med en ny indretning...det er nogen gange det der skal til for at man kan tænke i nye baner...

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle dejlige farver :) Her er vi også i gang med Eliotts værelse.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare skønt ud Mette:)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det lækkert ud! ELSKER det tapet..
  Jeg har også haft mine tanker om at rive det "indbyggede" skab ned for at få lidt mere frirum på børneværelset...;)
  KH Anne

  SvarSlet
 8. Det er altså bare så lækkert det tapet! Og super fedt dynebetræk/tæppe. Mht. pigernes værelse må du da meget gerne tage et par billeder og lade os komme med idéer:) Det kribler jo i fingrene!
  Kh Signe

  SvarSlet
 9. Rigtig hyggeligt og lækkert har han da fået det ham Emil Mette!

  SvarSlet
 10. Så fint det er blevet! Elsker det tapet!

  SvarSlet
 11. Super fedt rum, Mette! Sikke en dejlig sovekrog han har nu, Emil. De Pringles rør er altså geniale. Måske man skulle til at spise lidt flere chips herhjemme :-)
  Håber ellers alt går godt og I nyder jeres dejlige lillesøster :-)
  Knus Ulla.

  SvarSlet
 12. Sikke hyggeligt det ser ud med den hylde over sengen. God idé.
  Og jeg får helt lyst til at lave de der rør også - en god undskyldning for at spise chipsene (som jo smager godt).

  Jeg er stille i gang med at lave MindsteDatters værelse til, så den ikke længre er baby-værelse, men mere er lille pige værelse, så jeg sluger alle gode fif til indretning. :-)

  SvarSlet
 13. Hei! Jeg dumpet innom bloggen din i dag via bare wunderbar, og her var det mye fint å se på! Så flink du er, med fire barn og det hele :). Jeg vil gjerne legge meg til som følger. Vi skal innrede et mini-barnerom til vår minste tulle som skal inn på eget rom, og jeg vurderer en vegg med denne tapeten. Den er så utrolig fin! Kjempemorsom og genial idé med pringlesrørene. Her er det godt å sove for en liten gutt vil jeg tro. Fin tirsdag til deg! Beste hilsen persilledamen

  SvarSlet
 14. Stine og Julie - Mange tak

  Malene - Du hapser bare alletiders :-) Emil´s værelse er også endelig ved at tage form, mangler egentlig "bare" et par sættekasser som er indkøb men det tager jo en krig at male alle de rum..

  Malene - Jeg glemmer aldrig da vi boede i Odense og havde en "indretningskrise" i stuen. Inden vi så os om havde vi byttet rundt på ALT og købt en sovesofa til stuen. Emil fik det gamle soveværelse. Vi havde ting, tøj og rod OVERALT men resultatet blev da tilsidst rigtig godt.

  Bella - Ja har nok set I også har gang i det helt store projekt i huset MEN det bliver da bare så flot :-)

  Vicki - Tak for det :-)

  Anne - Da vi flyttede ind synes jeg det var så fint med skabene på børneværelserne. MEN vi blev meget begrænset med indretningen. Det er helt utroligt hvor meget mere plads det har givet og det var altså "bare" nogle små skabe.

  Signe - Jeg skal nok få skrevet et indlæg om pigernes værelse....men der er ikke langt fra tanke til handling her i huset og jeg har allerede udtænkt en ny plan for pigerne. Sara har en kæmpe seng med rutchebane og det hele (hun har været rigtig glad for den men nu er nyhedens interesse ligesom slut) Pladsen under sengen er egentlig bare rod og opbevaring og slet ikke den hyggeplads jeg havde drømt om. Derfor skal Ida (skal ud af tremmesengen) og Sara have nye senge og netop i dag har vi fået bestilt et par Juno'er som jo passer perfekt til et værelse med skråvægge. Og du kan tro det kribler i mine fingre nu for at gøre det rigtig hyggeligt derinde :-)

  Helle og Kristin - Ja det er bare blevet så fint og tapetet kunne jeg tænke mig mange andre steder også men må nok hellere holde mig lidt i skindet :-)

  Ulla - Jeg er på udkig efter et sundere alternativ med noget emballage der kunne være velegnet til tapet......det går jo ikke i længden med alle de chips og det er altså også ret afslørende - tror vi har 10 rør stående nu :-)
  Sofia er en skøn men også meget krævende lille dame. Hun sover meget bedre om natten nu, men jeg synes jeg ammer, ammer, ammer hele tiden. Jeg skal til at undersøge slynger / strækvikler for jeg kan ikke rigtigt lægge hende fra mig uden hun er ked af det.....og jeg skal jo også passe de 3 store. Håber det går godt hos jer?

  Henny - Ja det er netop det at få indrettet til de små piger - en spændende udfordring. Jeg er så småt ved at nå frem til en løsning men det betyder at mange af de store møbler skal ud..

  Persilledamen - Tak fordi du vil følge med herinde og det lyder som et dejligt værelse for den lille tulle :-) Det tapet er bare så fint..

  SvarSlet
 15. Kom til at tænke på rosinbøtter til et lidt sundere emballageforslag;)

  SvarSlet
 16. Hej Kristin
  Ja har også et par tømme bøtter stående, så det vil jeg prøve ved lejlighed :-) Dem jeg har er med rødt låg og der er pringels klare låg jo lidt smart - passer til det hele.

  SvarSlet
 17. Hej Mette
  Herhjemme er vi også ret vilde med Dotty tapetet, som er flittigt brugt på Fridas værelse:)
  Sikke en god ide med Pringles rørene, jeg har sat tapet på rosinbøtter og har som dig irriteret mig lidt over, at lågene er røde.
  Og det er da en glimrende undskyldning for at spise en gang Pringles:)
  Kh

  SvarSlet
 18. Hej Mette
  Hvis du skulle få overskud og lyst, så har jeg tagget dig i en lille blogleg.

  SvarSlet
 19. Denne tapeten er bare finest! Punktum!

  SvarSlet
 20. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.