onsdag den 3. november 2010

Pigernes værelse

Ida og Sara har et hyggeligt lille værelse med skråvægge. Det er proppet med alt for meget legetøj og alt for mange (og for store) møbler. Jeg har længe kredset om, hvordan værelset kunne ændres og desværre kan noget flot tapet alene ikke klare denne opgave. Jeg har længe haft lyst til at tage alle møbler ud af rummet, og begynde på en frisk indtil det slog mig, at sengene bare er helt forkerte. Sara har en kæmpe (jeg mener kæmpe) halvhøj seng med rutchebane. Hulen under sengen er bare rod og bruges kun til endnu mere legetøj. Ida har en tremmeseng, hun så nemt som ingenting kravler ud af og trisser ind i soveværelset til os. Nu har vi bestilt 2 Junosenge til dem og det lille værelse skal gennemgå den helt store make-over....

Dette er alle før-billederne, så kan I følge processen:
 Ida´s tremmeseng, dukkesenge og lille rødt bord og stol min morfar har lavet.
Lige overfor tremmesengen er Sara´s kæmpemæssige seng og legetøj så langt øjet rækker...
Sidste billede i 360 graders serien er endevæggen....værelset er altså ikke ret stort

Puha det har været skrækkeligt at skrive dette indlæg, nu kan jeg endnu mere se, i hvor høj grad pigernes værelse trænger til en make-over. Før-billeder er aldrig de sjoveste at vise - men Rom blev jo ikke bygget på en dag vel?

Noget andet der venter på at blive bygget er julekalenderen fra Shane købt lige her. Nu kan 1. december bare komme an...

10 kommentarer:

 1. Nu kan jeg ikke rigtig se, hvor bredt værelset er, men det lader til at være langt og smalt?

  Så tror jeg, at du med fordel kan placere de nye senge på den modsatte led - altså en i hver ende af rummet, op af den smalle væg.

  Du kunne måske også trække bordet ud midt i rummet. Begge dele vil give noget luft, på den væg med vinduet ;-)

  Bare et forslag - sådan ville jeg selv prøve det.

  K.H June

  SvarSlet
 2. Hej June
  Ja du har hel ret værelset er langt og smalt. Dit forslag skal helt sikkert afprøves. Bord og stol vil jeg stille i deres legeværelse....de sidder der aldrig alligevel, så mange af møblerne skal helt ud.....bliver et spændende projekt :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette..
  Synes der er rigtig mange fine ting derinde - og så ELSKER jeg jo skråvægge;)
  Glæder mig rigtig meget til at se, hvad I finder på.. Er meget misundelig på Juno-sengene - er de nye? Jeg har sådan en lyst til at investere, men det går nok ikke helt...
  Nyd aftenen..
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Ja jeg synes også skråvæggene er så hyggelige. Vi har det også selv i soveværelset rigtig huleagtigt...Juno-sengene er nye. En snedker fremstiller dem, og så skal vi selv male dem. Kim har fornylig investeret i en sprøjtepistol så resultatet får et prof. look - glæder mig så meget. Vi skal hente dem 1. december og så håber jeg vi kan nå at male inden jul...:-)

  SvarSlet
 5. Hold da op, et lidt større projekt. Bliver spændende at se hvordan det bliver. Det er nu rart at have et hyggeligt værelse, hvor man har lyst til at opholde sig :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det skønt at se, at vi ikke er de eneste med masser af legetøj. Synes altid i boligbladene, at værelserne nærmest er ryddet for legetøj, og det der står fremme er det uber-cooleste. Dine tøser har masser af lækkerier, og I har jo helt vildt mange flotte møbler til dem. Elsker specielt kommoden med de runde håndtag. Ville det være synd at give den en omgang med sprøjtepistolen?

  SvarSlet
 7. Mette, det værelse bliver SÅ fint med Junosenge! Jeg mener juno'er er jo altid skønne, men i et tophyggeligt værelse som det dine piger har, er de bare helt, helt perfekte. Jeg kan lige se det for mig. Glæder mig til at se, hvad du ellers får tryllet frem og kreeret til dem!

  KH Helle

  SvarSlet
 8. Jeg tror også Juno senge vil gøre stor lykke i dette værelse. Hyg dig med endringerne, glæder mig til at se hvordan det bliver.

  SvarSlet
 9. Anne - Ja typisk mig at begynde på så stort et projekt lige før jul :-)

  Camsen - Og så har vi endda også et legeværelse og halvdelen af vores soveværelse med endnu mere legetøj jamen altså....ej de har alt for meget så nu er sorteringen begyndt!! Jeg kunne godt tænke mig at male den kommode kunne blive flot

  Helle - Ja Junoerne er helt perfekte til det værelse fatter ikke jeg ikke har tænkt på det før...nå men bedre sent end aldrig...

  Siri - Jeg hygger mig allerede enormt meget med at sysle rundt derinde

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.