onsdag den 24. november 2010

Træ æbler og et børnekontor

I dag har jeg været på den ugentlige genbrugstur - butikkerne bugner lige nu med julepynt og juleduge, så der er nok at kigge på. Jeg fandt nogle flotte trææbler, som Ida skal have i kalendergave til legekøkkenet - tror jeg gav 1 kr pr. stk. (jeg fandt også  meget meget mere men det ville nærmest blive billedspam)
Skrivebordet er kommet på plads - det lille røde bord og stol der står ved siden af er fra min afdøde morfar. Det er ikke den endelige opstilling men en mellemløsning indtil jeg får plads til det røde skrivebord ved en anden væg vi har ude i gangen. (skal først have flyttet en masse ting)
Sprællemanden er købt i Bulgarien.

7 kommentarer:

 1. Skønne små æbler - og fint lille bord :)

  God dag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 2. Ja er de æbler ikke bare fine....er som sagt fundet blandt julepynten måske du også kan være heldig, du er jo en ægte loppehaj :-)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er jeg misundelig på de æbler. De er helt vildt fine! Sikke et fund :)

  SvarSlet
 4. Ih, hvor et hyggeligt børne kontor-hjørne. Super fint :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Hvor er både æbler og børnekontoret fint.

  SvarSlet
 6. Julia - Der lå også en del plastikæbler i den rodekasse hvor jeg fandt dem, men lækkerhedsfaktoren stiger altså bare når det er i træ :-)

  Ulla - Mange tak...Emil sad der flere timer den anden dag og læste bøger, tegnede og sang jamen altså så har det jo været alle timerne værd at indrette det lille hjørne.

  Maiken - Mange tak....der er masser af fint julepynt i de genbrugsbutikker. Jeg fandt også griselysestager, fine blå fugle og små hvide stjernelysestager i blank porcelæn (og så til ingen penge nærmest) :-)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.