torsdag den 11. november 2010

Hjertesuk og min arbejdsstation

Suk - mit hjerte er ved at boble over af kærlighed til denne lille troldepige.....MEN der sker et eller andet med hende omkring spisetid. Jeg sidder hver aften og ammer hende mens resten af familien spiser aftensmad (godt vi har microovn) I går aftes skreg hun fra 17 til 22 nærmest non-stop. Det er skrækkeligt ikke at kunne gøre noget for en meget ulykkelig lille pige - vi prøvede bare alt. I dag virker hun glad igen, så jeg krydser fingre for en noget bedre aften....
Mie fra Pralerier har tagget mig i en lille leg. Jeg skal vise min arbejdsstation. Jeg er rykket ind til vores spisebord selvom jeg har et arbejdsværelse. MEN for det første kan jeg nu sidde og sysle lidt mens børnene leger og hygger sig lige ved siden af. For det andet kan jeg ikke komme ind på mit værelse pga. kreativt rod. Det er pinligt men sandt, der ligger ting og sager fra gulv til loft...
I dag har jeg fået syet et par stofposer, som Sara skal have i adventsgave. Hun går på krabbestuen i børnehaven derfor dette motiv.
En anden fordel ved at sidde ved spisebordet er jo at hele gulvet også kan bruges.....jeg har nemlig kastet mig ud i et nyt patchwork projekt - denne gang til os selv.Men men men det hele skal jo ryddes op igen - suk

19 kommentarer:

 1. Åh hvor er den synd for hende! Men det sker desværre for mange spædbørn at deres tarme er lidt umodne og de derfor har ondt i maven hen mod aftenen :s Men det kan også hænge sammen med at du formentligt har mindre mælk om aftenen og de to ting sammen er bare ikke gode.
  Knus Bella hvis søn skreg næsten uafbrudt i 2mnd!

  SvarSlet
 2. He he, når den ene arbejdsstation er fyldt op, må man jo finde en ny :-) Dejligt at se den.

  Håber snart I får nogle mere rolige aftner. Ida var også sådan en periode da hun var på Sofias alder. Græd/skreg fra manden kom hjem og til hende og jeg gik i seng ved 22-22.30-tiden. Ikke det mest hyggelige aften-scenarie. Men det går jo over, men det ved sådan en garvet mor som dig jo selvfølgelig godt:-) Men det gør det jo nok ikke mindre frustrerende mens det står på.

  SvarSlet
 3. Stakkels lille søde pige!
  Håber også hun får det bedre i dag:)

  Sjovt at se hvor du arbejder, kan godt se det nemme i at sidde der børnene er. Minus oprydningen selvfølgelig.

  Og sjovt at se at du kan bruge stoffet med trærne som vi byttede i sommer:)

  SvarSlet
 4. Din beskrivelse af lillepigens eftermiddag/aften minder om min yngstes. Hun skreg i samme tidsrum de første 5 uger, indtil en i mødregruppen anbefalede fennikelte.

  Lav en lidt tynd te på fennikelfrø, lad det køle af til stuetemp. og giv hende det i sutteflaske/på teske. Min datter fik mellem 50 og 100 ml og allerede dagen efter stoppede skrigeriet. Jeg blev ved med at give hende teen, indtil hun var 4-5 måneder af frygt for, at skrigeriet ville vende tilbage ...

  Vi gav det formiddag og eftermiddag. Senere kun formiddag. Jeg kan kun anbefale det!

  SvarSlet
 5. Bella - Gisp 2 mdr. - jeg synes de 5 timer var hårde....fordi intet hjalp. Her til aften er hun helt anderledes roligt..

  Mie - Haha ja det er altså lidt pinligt at jeg sådan breder mig. Mit store problem er jo shopping - jeg elsker bare at finde guld i genbrugsforretninger og det fylder efterhånden pæn meget.
  Uha du kender alt til skrigeri kan jeg høre.....det er så frygteligt mens det står på

  Siri - Ja det stof er jeg rigtig glad for vi byttede. Sofia virker meget mere rolig i dag.....måske hun stadig er træt ovenpå skrigeturen i går aftes?

  Polka - 1000 tak for dit gode råd.....det vil jeg helt sikker afprøve hvis det skrigeri fortsætter. Kan godt forstå du ikke turde stoppe med teen når nu den virkede så godt :-)

  SvarSlet
 6. Mette - først kan jeg også anbefale fennikelte men også kamillete har vi super god erfaring med.

  Og Mette... så er jeg dig lige dybt taknemmelig for at jeg ikke er den eneste der roder ;-) Hehe. Og så er det da kun dig der lige har overskud til at sy poser, tæpper og lign. med 4 børn! OG naturligvis med krabber til krabbestuen! Hvor er du bare skøn Mette.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 7. Suk det heldige asen ;-)))

  Fortvivl ikke min datter havde det på samme måde jeg spiste ikke med resten af familien i måneder!!! Og frygteligt at sidde der skrup sulten og ikke kunne få lov at gå til fadet...

  Skrigeturen holdt når farmand tog hende i armen og gik ud og gik en time halvanden MEN straks og jeg mener straks ´de trådte ind af døren startede det igen???

  God fornøjelse.

  KH

  SvarSlet
 8. Hvor er hun bare smaskhamrende lækker! Håber hun er bedre her til aften. Fine sager du får syet :)

  SvarSlet
 9. Hvor er Hun dejlig :)
  Jeg kan varmt anbefale zoneterapi, Ella fik 2 gange, og saa skreg Hun ikke mere.
  Kh pialouise

  SvarSlet
 10. jeg vil gerne anbefale en slyngevugge... Alfred skriger nemlig også en del disse dage på præcist samme måde.. når far kommer hjem og til vi går i seng.. ikke alle dage men nogen. Vi fik anbefalet en slyngevugge af en veninde men ku ik helt finde ud af hvordan den virkede.. han skreg jo videre når vi lagde ham der.. indtil vi begyndte at bruge "hoppe"funktionen ( og fandt ud af vi ku bruge den ;)) . Vuggen hænger i en stram fjeder og når vi hopper ham stille op og ned mens han ligger svøbt græder han ikke og falder i søvn i løbet af 10 min ca.. sover en halv time og vågner en glad baby som far får glæde af resten af aftenen...
  Så uden at lyde frelst så overvej det kraftigt. De kan købes brugt og er nemme at sælge igen når tudeturene er ovre.. ( derudover har de en karm krog så man kan flytte den med rundt hvor man er i huset ( eller hvor man er gæst ;) )
  og tak for kigget ind i dit liv ;)

  SvarSlet
 11. Nej hvor er det træls at lille pigen er så ked...jeg håber at det hurtigt går over igen!

  Og selvom du jo efterhånden har en del "mor-erfaring" på bagen, så er det jo altid super frustrerende når ens barn/børn har det skidt eller er kede af det...uden at man kan finde årsagen og gøre noget ved det!

  Åh dine krea projekter ser skønne ud - som altid..

  Masser af kærlige tanker til lille Sofia og resten af familien.

  Knus Malene

  SvarSlet
 12. Puha, fem timers skrigetur lyder dælme hårdt, både for jer og lillepigen. Jeg håber det bliver en enlig svale...

  Det er nogle fine kreaprojekter du har gang i - og temmelig overskudsagtigt med fire børn. :o)

  SvarSlet
 13. Fine ting du får lavet, Mette :-)

  Og hvor er hun da bare lækker, hende Sofia - hun ser ud til at tage godt på? :-)
  Det er altså bare ikke sjovt når man intet kan stille op med en lille ulykkelig baby. Øv. Jeg håber det "bare" var en smule mavekneb, og at hun nu er glad igen.

  Kh Louise

  SvarSlet
 14. Hej Mette.. jeg kender godt følelsen af ikke at være tilstrækkelig overfor sine børn.. ind i mellem ville man ønske at kunne hjælpe dem midt i ked-af-det-heden.. men intet kan man stille op.. håber det ikke er samme trummerum i aften.. jeg mindes at sidde med Ida på maven fra 20-23 uden at kunne ligge hende fra mig.. så startede gråden med det vuns.. hun lå klistret til min armhule hele natten... den tryghed måtte hun bare have...

  Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre med min arbejdsstation om et lille års tid... vi må jo give det sidste værelse til den lille ny på et tidspunkt.. hmmm :-)

  SvarSlet
 15. Å så nydelig hun er:)
  Men skjønner din fortvilelse når hun gråter nonstop hele kvelden. Håper det går bedre !
  Koselig pose du har sydd:)
  Klem

  SvarSlet
 16. Så hyggelige billeder af herligt og kreativt hverdagsrod!

  Og øv med Sofia - håber det bare var en enaftensforestilling! :)

  SvarSlet
 17. Hvor er hun fin. Men pyha hvor kan det være hårdt en gang i mellem. Fine billeder af de kreative projekter.

  SvarSlet
 18. Mia - Jeg har skrevet te bag øret men heldigvis var den aften en enlig svale (7-9-13) :-) 4 børn eller ej jeg kan slet ikke lade være med at være kreativ (så må huset rode imens) :-)

  Wenche - Ja her i huset står den også på varme mad til mig. Det mærkelige er, at hun altid rammer min spisetid lige meget om vi spiser kl 17 eller 18??! :-)

  Julia - Mange tak og lige over med din lækre Otto..

  Pialouise - Det lyder godt nok effektivt med bare 2 gange - fantastisk når noget virker så godt

  mma - Slyngevugge det har jeg aldrig hørt om. Vi har en sansegynge som jeg vil have op i soveværelset for netop og gynge hende til ro (hvis den bliver så gal igen) :-)Dejligt at høre at den virker så godt på jeres lille Alfred..

  Malene - Tak for de positive tanker - sender tanker om snarlig fødsel tilbage...:-)

  Maiken - Det blev en enlig svale i denne omgang - puha bare tanken om et kolikbarn kan da gøre mig hel svedt :-)

  Louise - Ja du kan tror hun tager på - 5,2 kg er kampvægten :-)

  Christina - Sofia ligger også klistret til mig (og brystet) hele natten men jeg må indrømme jeg nyder det så længe det kun er om natten. Hun har været ved at lægge an til jeg skulle sidde med hende i mine arme om dagen også meeen det går bare ikke med 3 andre børn også :-) Du må reservere jeres spisebord til kreasyslerne om et års tid...

  Tulip - Det går heldigvis meget bedre nu :-)

  Helle - Du kan tro jeg roder - burde bruge noget tid på at rydde op på mit arbejdsværelse men vil jo meget hellere bruge tiden på at være kreativ :-)

  mette - Ja det er hårdt arbejde med et spædbarn i huset men jeg tager gerne det sure med det søde :-)

  SvarSlet
 19. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.