onsdag den 16. februar 2011

Stof overalt....

Kim kommenterede, at jeg har bunker af stof liggende overalt......ej det kan da slet ikke passe jeg har da "kun" disse bunker liggende på vores køkkenbord:

Lækkert retro stof fra Trine Søhesten fra vores byttehandel. Hun fik en Daisy kande og jeg denne kæmpe bunke retro guf...
Stof og chokolade fra et bytte med tyske Susi. Hun fik lidt forskelligt papir og tapet retur. Tænk jeg har en fast læser i Tyskland, det synes jeg er ret så sjovt...
En bunke brugte stoffer, bånd og sjove træ kyllinger fra de lokale genbrug´er....
Brune kløvere fra Laura - Busters Mors Verden og grønne kløvere fra Camilla - Tanker fra fru Jensen.  Begge piger har sendt stoffet kvit og frit fordi jeg søgte det - helt fantastisk flot - 1000 tak!
Ok ok jeg må nok hellere få ryddet lidt op! Pssst Kim behøver jo heller ikke få at vide, at der er mere kløver stof samt en bunke basis stof fra Stof&Stil på vej vel?

16 kommentarer:

 1. He, he, det kender jeg alt for godt...stof over alt .....heldigvis er jeg græsenke 14 dage ad gangen, og så kan jeg rode ligeså meget jeg vil ;O)

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at se, at det ikke kun er her bunkerne vokser og spreder sig rundt i hytten :-) Skønne skønne stoffer du har - de der kløvere er bare fine. Vidste slet ikke man kunne få dem i andre farver :-)

  SvarSlet
 3. Neej da:) Tænkte det samme da jeg forleden bestilte en ordentlig bunke fra S&S...det gik dog ikk ubemærket hen, da vaskemaskinen kørte på fuld tryk og tørrestativet fra fyldt:)
  Fine stoffer fra genbrugen og dem du har byttet dig til. Sig til hvis du vil bytte noget af hjertestoffet øverst. Har bl.a. hvid med røde hjerter, hvidt med brune hjerter eller noget helt andet at bytte med.

  SvarSlet
 4. Og evt. æblestoffet, men det ligner en lille rest!?

  SvarSlet
 5. Uf hvor er du heldig!! Alle de lækre sager du har byttet dig til!!

  Dejligt I nyder ferien!

  Mange tanker fra Mia

  SvarSlet
 6. Hi, hi, nej det er ikke alt de behøver at vide!
  Sikke mange dejlige stoffer du har fået.:)

  SvarSlet
 7. Jane - Uhh 14 dage alene siger du....lyder nu lidt hårdt. Jeg roder om jeg er alene eller ej det begynder meget uskyldigt med et par bunker og inden jeg ser mig om....stof overalt :-)

  Kirkesjov - Ja det med kløvere er jo bare en favorit af de helt store. Findes også i hvidt med brune kløvere har jeg fundet ud.

  Malene - Haha ja jeg kan se problemet med det fyldte tørrestativ :-) Lad os lige mailes ved ang. bytte det kommer lidt an på hvor meget nemlig :-)

  Mia - Ja det er nogle skønne byt - jeg føler mig meget heldig. Vi nyder ferie trods badeværelses projektet. I morgen går det løs igen så er alt tørt og klar til fliser..

  Siri - Nemlig. Kim mener jeg er på stoffer og det er der da slet ikke noget om vel :-)

  SvarSlet
 8. Hallo,

  i like vintage stoffen.

  greatings send you Conny

  SvarSlet
 9. Skønt med sådan en masse stoffer :-)
  Skønt at du kan bruge bunken. Jeg syer jo ikke så meget (endnu!), så det var egentlig fint at komme af med lidt stof. Kæresten synes det var ekstra godt ;-)Han er ret træt af mine bunker:-)

  SvarSlet
 10. Skønne bunker Mette! Dem kan man ikke få for mange af..

  SvarSlet
 11. Hej Mette
  Jeg kunne også godt tænke mig en lille lap af hjertestoffet, hvis du kan undvære noget af det?
  Sikke nogle skønne stoffer...eeeelsker også mine vintage-stoffer.
  KH Mia

  SvarSlet
 12. Det emmer da virkelig af kreativitet hos dig, Mette :-)

  SvarSlet
 13. Tja, nogle gange må man jo satse på enten tilgivelse eller at de har skylapper på... Og så er det jo vildt hyggeligt når der dumper pakker ind af brevsprækken. Især hjerte- og æblestoffet er virkelig fint! :o)

  SvarSlet
 14. Nu er det jo meget normalt at det man samler på står fremme til pynt. Nogen har lysestager, porcelensfigurer mm. Og du har da bare stofbunker;)

  SvarSlet
 15. Hvor er det nogle lækre stoffer!! Man skal da have et par laster....er også vild med stoffer :-) Lækker venlig blog du har :-) Kh. Linda

  SvarSlet
 16. Sikken skøn blog - og sikke skønne bunker af stoffer. Glæder mig til at kigge med her Ü

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.