torsdag den 24. februar 2011

Hvor skal vi sidde i dag?

Tror badeværelses projektet har påvirket børnene, for de har været mere vilde og forvirrede end sædvanligt (det tror da også pokker!) Jeg har derfor de sidste par dage indført en ny "leg".  De skal vælge et sted, hvor vi kan sidde og snakke og hygge os en halv times tid. De skal rydde op, så der er plads og dække op til os......i går var det på Emil´s værelse og i dag har vi været på pigernes værelse......glæder mig til at se hvor vi skal sidde i morgen - PS. badeværelser kan ikke vælges men ellers har de frie tøjler. Ja vi har endda siddet i bryggerset og spist frokost for et stykke tid siden.....Det er ret så hyggeligt, og ungerne går virkelig op i legen med at gøre det fint og dække op.

Billederne er fra gårsdagens hyggestund på Emil´s værelse. Den lille savle trold Sofia ligger ovenpå Emil´s seng:
Pigerne sidder på nogle skumstole jeg på et tidspunkt vil have ombetrukket med noget lækkert retrostof. Emil og jeg sidder inde i hulen under sengen.....jep det mørke i højre hjørne er mit lår. På billedet ses også en kommode mere jeg har købt brugt. Den skal på sigt tapetseres ligesom makkeren ved siden af.
Sara havde selvfølgelig klædt om til hyggestunden i fin "ny" prinsessekjole købt brugt til bare 15 kr samt matchende sko. Lige nu bugner det med fastelavnstøj til nærmest ingen penge i genbrugsbutikkerne, så ungernes udklædningskasse er suppleret med karate- og en ridderdragt også.
Hun må kun sidde med skoene på - Sara og jeg har jo nærmest klippekort til skadestuen....

Dråbepuden jeg viste den anden dag er ændret en lille smule for at det passede med det stof jeg havde. Der ligger nu 3 puder klar til markedet og en til Amio. Det begynder stille og roligt at gå fremad med produktionen...


11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare skide hyggeligt!!! Godt fundet på! Smart måde at få de små til at rydde op :-) Det ser ud til at ungerne hygger sig gevaldigt! Hvor er de søde.
  Dråbepuderne er fantastiske!!

  SvarSlet
 2. Det var da en rigtig god idé og lidt anderledes hygge.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 3. Hej Trine - Ja mine kreative evner bliver virkelig sat på en prøve (med mindre vi skal vade i legetøj til knæene) og denne løsning er hyggelig uden løftede pegefingre :-) Tak for alle de søde ord de varmer...

  SvarSlet
 4. Hej Grith - Ja og da jeg sad der i hulen, så jeg jo også pludselig det med stolene (kommoden har været planlagt længe). Sådan en hyggestund giver jo også lidt fornyet energi ovenpå alt det sure arbejde...

  SvarSlet
 5. Det ser hyggeligt ud. Og virkelig en god leg:) Elsker dine dråbe puder og det gul/hvid stribede stof der skriger 'forår'.

  SvarSlet
 6. Hvor lyder det hyggelig med hyggestunde rundt omkring i jeres hus:) En god ide!

  SvarSlet
 7. Mette, hvor er det et skønt indlæg..
  Både idéen med hyggestunderne rundt omkring på matriklen, men ikke mindst fotorækken af komoder og puder, som alle er så flotte..

  Bare jeg dog havde evnen til at gøre noget så personligt.. Der er jeg bare slet ikke...
  Men det gør ikke noget. Det er så flot hos dig. Du er godt nok en dygtig pige..

  Held og lykke med badeværelserne..

  Lone

  SvarSlet
 8. Malene - Ja super hyggelig leg og som du kan se er alle ungerne med :-) Stoffet er på vej til dig...

  Siri - Ja jeg håber vi skal rundt i hele huset - lad os se hvor de vælger i morgen :-)

  Lone - 1000 tak for dine dejlige ord dem vil jeg læse igen en dag hvor det hele brænder lidt på og kreativiteten måske ikke blomstre så meget som i øjeblikket :-) Og ja projekt badeværelse der skal vist snart lidt held og lykke til nu trækker det nemlig lidt tænder at skulle bade i et iskoldt bryggers... :-)

  SvarSlet
 9. Er vild med dråbepuden. Den vil passe perfekt ind hjemme hos mig...

  SvarSlet
 10. En totalt god ide med sådan en hygge-leg :-)
  Og sikke et fint hjem med masser af glæde og farver.

  SvarSlet
 11. Det var da en ualmindelig dejlig leg I har fundet på for at "berolige" pigerne, og sikkert også får lidt mere tid til istandsættelsen, mens pigerne gør klar:))

  Stine

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.